Skoči na vsebino

Izmed na?tetih 4-ih bi jaz (gledam predvsem z o?mi) v prvi vrsti IZLO?IL Passata, kak?na kvadratasta ?katla, ajej. <_<

A4-ki bi dal absolutno prednost pred BMW3, Mazda pa pa? kot Mazda (spla?a se po?akati na novo serijo, pa potem vidi?). O?itno bi tebi bila na ko?o pisana varjanta z oznako MPS. :jupiii:

V6 ?e nej dajo za na? trg pa bo zmaga :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Od spredaj mi zgleda kot da ima dolge podo?njake. :aaaaa::D

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6278448&show=1

?e 2x vidu avto v ?ivo, pa zgleda ?e bolj katastrofa kot je na slikah :vskalo: prodaja se pa tut ?e lep ?as

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu
Napisano

S prve roke ti lohk povem, da si lastim Mazdo 3 1.6 diesel letni 2006, po?asi bo pol leta odkar jo mam, pred kratkim je obrnala 200kkm in sm zaenkrat z njo zlo zadovoljn. Nikakor pa ni res, da so to Peugetovi motorji, ampak so Fordovi, ki se pa nahajajo tudi v Peugeotih, Citroenih, pa tut v Volvu V50, Mini-ju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

FB vote
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pojdi peljat, sredi ovinka zategn volan pa spusti gas pa bo? videl ?pas, bo? mislil, da ima? pogon na pravem mestu. :hudicek: Potem pa samo volan namota? v pravo smer, nahodi? pa ?aka?, da se poravna? v pravo smer. Deeyan lahko pove kako zabavno to izgleda v de?ju. :D

Ej Denis, mislit si nemore? kaka igra?ka je tale Clio, zglede ?ist nedol?n avto?ek, v resnici pa ni :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.