Sam pa prodaja napreduje, clo 4 klice sm ?e meu, in na moje presene?enje me kli?ejo neki fotri, k se jim ?e zmer lu?ta te BA serije, in ne neki muloti da razterajo kar je ?e ostal od njega Jebat ga, pa? ?elja po RWD je prevelka. Se bo ?e prodal ko bo, ?e ne pa v dele
avto se normalno pelje,ampak motor nima pravega zvoka....Bil pri mehankarju za popravilo dal 1200 eurov,prilo?im ra?un tega popravila,,a zgleda da ta mehanik ni bil glih pravi dohtar za mojo mazdo.
ko vozi? maza?em, ki ?ravfajo ople, VWje, renoje.....
Se pravi da v evropskih modelih ni problemov z VVT aktuatorji, verigami in turboti??
V to da so za USA standarde druga?e narejene kot za Evropske se mi sli?i malo neverjetno, prej bi rekel obratno, kolker poznam USA, lahko pa tudi!?
Na kaj je pa potem potrebno biti pozoren pri nakupu evropskih modelov, imajo kak?ne druge drage cvetke, oz. pomanjklivosti, napake??
np, za USA je slab?e vse skupaj, npr. Nissan 350Z, se na avtonetu nekateri prodajajo po sme?ni ceni, ti so ameri?ki, prepozna? jih pa po manj?ih zavornih diskih, pa ?e po kak?nih malenkostih (bolj bi vedu Symon povedat, ki je ?e star ma?ek Nissanov )
Ob teh cenah goriva na OMV in petrolu opazijo, da vedno ve? ljudi ne tanka poln tank ampak le za 10-20?. Ob takih cenah goriva bojo polno tankali le tajkuni ali tisti, ki bojo spizdili iz bencinske.
js morm itaq vedn polnga tankam, ker itaq vsak dan nardim 40km na ?iht v obe smeri, tak da je ?ist useen a si zdej nalijem za 20?, pa pol ?e enkrat, ker bom v obeh primerih isto pokuru...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaaaa
http://www.ooyyo.nl/detail/mazda-mx+6-2.5-...407535854.html/
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani