Skoči na vsebino
Elektromobilnost
Napisano

V na?em koncu, oz. nekje okol Kranja ima eno Belo Teslo S. Flege ma pa pomoje tut > 20 col :) Noro :D

To je gotovo na? kolega Mazda?, Damjan po imenu.  :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To se mi je kar zdelo, sem pa gledal karakteristike tega Forda in me niso ravno navdu?ile, saj je cca. 300kg te?ji kot 6-ke in pospe?ek 0 do 100 kmh TRI SEKUNDE SLAB?I.  :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

In si ugotovu, da bo ?la tvoja na tr?anje? :ninja:

Js tud pravm, da se je s trdim dost bol vozt kot pa z mehkim :D

Mah kaj pa vem, ?e bi ble take ceste kot Avstrija, potem bi bil odgovor DA, tako pa ko vozim vsak dan po krtinah, pa kurc kei.  :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes vozil 2 LPG 6-ki 1.generacije, obe ?rne barve in seveda ena od njiju je moja. MI je pa zanimivo, ko je Jo?tova za 30% str?ana (res trd avto za popizdit in ?uti? vsako luknjo na na?ih bo?anskih cestah), moja pa ?e rahlo razmeh?ana pri svojih 350.000km in je totalna razlika, ?eprav sta v bli?njem sorodstvu.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

?e gre? v BTC Acosmos, tam poi??i mojstra Marijana Majesa in mu povej, da smo ga na Mazda forumu priporo?ili, pa verjamem da ti bo z veseljem prisko?il na pomo?.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Dr?im pesti, da bo vse okej na pregledu, sicer pa ima Mazda digitalno servisno knjigo in mora biti iz nje razvidno kaj in kako se je v preteklosti dogajalo s tvojim bodo?im vozilom.  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Zdravo!

Mogo?e le malce ?koda, da nisi ?e prej vsega preveril in ?ele potem dal are, upam da se ti vse izide po ?eljah.

Kar se pa ti?e stiskanja mrzlega avta, pa ti to utegne ?e ne prej na dolgi rok prinesti ?tevilne stro?ke in neprijetnosti.  ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem Mazda3 Sport 2.0i GTA
Napisano

Pozdravljen!

Je to zdaj dokon?na dolo?itev ciljnega avta za nakup, ali so ?e kak?ne druge mo?nosti, ker nihanje med Miato, 6-ko in Rx8, pa potem odlo?itev za 3-ko me je malenkost zmedla.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kot nala?? mi je Neyko danes dal nekaj tega preparat, kdor ga ?eli, naj pove. Zraven je tudi injekcija za doziranje.  :cheers:

Jaz tega niti ne morem testirati, ker nikoli ne tankam polnega benz tanka, saj zaradi LPG ta predstavlja izklju?no balast pri vo?nji.  :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Mazdo rahlo zapelju naokrog, vmes pa sem se pri dr. Pelku oglasu, ki dejansko popravi vse, ker dans so se mi polomila o?ala (odletela ena ?tibla), pa se je Simon v roku par minut lotil popravila in ni potrebno hodit v optiko to rihtat.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.