To se mi je kar zdelo, sem pa gledal karakteristike tega Forda in me niso ravno navdu?ile, saj je cca. 300kg te?ji kot 6-ke in pospe?ek 0 do 100 kmh TRI SEKUNDE SLAB?I.
Danes vozil 2 LPG 6-ki 1.generacije, obe ?rne barve in seveda ena od njiju je moja. MI je pa zanimivo, ko je Jo?tova za 30% str?ana (res trd avto za popizdit in ?uti? vsako luknjo na na?ih bo?anskih cestah), moja pa ?e rahlo razmeh?ana pri svojih 350.000km in je totalna razlika, ?eprav sta v bli?njem sorodstvu.
?e gre? v BTC Acosmos, tam poi??i mojstra Marijana Majesa in mu povej, da smo ga na Mazda forumu priporo?ili, pa verjamem da ti bo z veseljem prisko?il na pomo?.
Dr?im pesti, da bo vse okej na pregledu, sicer pa ima Mazda digitalno servisno knjigo in mora biti iz nje razvidno kaj in kako se je v preteklosti dogajalo s tvojim bodo?im vozilom.
Je to zdaj dokon?na dolo?itev ciljnega avta za nakup, ali so ?e kak?ne druge mo?nosti, ker nihanje med Miato, 6-ko in Rx8, pa potem odlo?itev za 3-ko me je malenkost zmedla.
Fotrovski tempo pa?, je pa tudi res, da se pri dolo?enih hitrostih 2.3 motor bistveno manj napreza kot tvoj 1.8 in v tisti fazi tudi mo?nej?i manj potro?i.
Mazdo rahlo zapelju naokrog, vmes pa sem se pri dr. Pelku oglasu, ki dejansko popravi vse, ker dans so se mi polomila o?ala (odletela ena ?tibla), pa se je Simon v roku par minut lotil popravila in ni potrebno hodit v optiko to rihtat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Precej ugodna cena za benz 6-ko 1.gen. Facelift;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8669033&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%201.8i
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani