Skoči na vsebino
Veriga pri mazdi 6
Napisano

Ne vem ce je to to....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga pri mazdi 6
Napisano

Ja ampak meni noben odb tega ne kaze...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga pri mazdi 6
Napisano

Kolikor vem, je kulanca. ?e si servisiral na uradnem vseskozi :) Sicer pa preveri ?e danes, koliko ima? raztegnjeno verigo. Hint: ELM327

in kako ti elm to poka?e????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

A pol ne smes cez prehod s 40 na uro

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

To mi je cisto jasno... samo se pac zgodi... in veliko se pri tem ne da pomagati. Tukaj se je zgodilo tako na hitro, da sem jaz dejansko pobremzal sele takrat, ko je bila srna ze mimo ... Sem imel sreco, da ni priskakljala samo sekundo kasneje :) ...

Kaj pa radarski tempomat, oz tisto za pesce?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 CD 110
Napisano

Se enkrat imv ventil....sam ne bom pisal v bseh 10 tem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

https://www.youtube.com/watch?v=EHGK2G1_gb4&feature=em-upload_owner

https://www.youtube.com/watch?v=4aCG5BIm02E

Pa to ni res!! :dudek:

Tudi zadnji SW ne odpravi te?av z navigacijo  :(

Bomo pa ponovno obiskali servis.....?e 5-i? zaradi tega!

fant tole je pa ?e mimo vseh rokov, pravil o stvarni napaki, ti ima? pravico zahtevati nov celoten navigacijski modul ?e ne ?e avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Keyless entry hack
Napisano

Vsak avto se da ukrasti......s kljucem ali brez. Gre le za metodo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

kera revolucija el ro?na :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Cudno da ni uposteval da velja 14 mesecev.....je mesecna akumulacija se manjsa :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

On je imel to zadevo?

On jo ma

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e zelo dolgo ni bilo nekega pravega voza na AvtoNet, zdaj pa sta se pojavila kar dva:

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10660420&show=1&avto=Toyota%20Hi-Lux%20Double%20cab%203.0.D4D

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10731088&show=1&avto=Toyota%20Hi-Lux%20DOUBLE%20CAB%203.0%20D4D

Ta zaresni sprednji odbija?, prave gume in prava osnova, na kaj je to zmontirano. Me ima, da bi ?el enega od teh dveh pobli?je pogledat. Vitlo mu sam vgradim pa dobim res pravi poltrahtor...  :wub:

?E bo? ?el gledati enega, bo? videl oba :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Mene pa zanima ?e je dovoljeno imeti gume z vi?jim hitrostnim razredom kot je to vpisano v karton?ku, trenutno je najvi?ji hitrostni razred W jaz bi dal pa gori Y

Zanima me ?e kaj pomeni ?e pi?e na gumi ZR18 in XL.

Hvala za odgovore.

bolje je ?e bolj?e seveda, predpisi govorijo o minimumu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Jaz sem mazdo spraznil do nule, tik pred fernetici da sem moral 4x vzgati in sesati nafto iz webasta, pa sem pripuzal do meje :) notri je potem slo 62L

Avtobus lahko lepo vozis tudi se vsaj 50km z 0 remaining. Anzetova astra me je pa na cesti pustila z 30 remaining :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Na sedmi sliki se lepo vidi to kar sem napisal za novo leto ko sem sedel v testni

1. Meni osebno nagravzen strleci display da bi ga kar izruval......

2. Lak na vrhu vrat, kjer v mx5 vedno pociva leva roka....adijo pamet in adijo lak....

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=10711434&show=2

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Danes 15. Moje letne pa ze 5,5k gor od bozica :)

Glede na tempo in to da zadnje case kupujem neznane gume, je odlocitev kar pravilna, dve letni sezoni cca 40k pol pa podoben pit stop

Trenutno so na slabih 20k pa so se tip tip

post-2637-0-40215400-1458027792_thumb.jpeg

post-2637-0-06736800-1458027809_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Absolutno, zato sem jo tudi kupil, ker snezne situacije sem imel letos 2x, od tega enkrat voznja po mestu...
Najbolj mi je vsec to, da odpade tisto letenje po vulkanizerjih in premontaze itd

kaj pa Estimated range....jo kaj pobira al bo treba poletje pocakat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.