To mi je cisto jasno... samo se pac zgodi... in veliko se pri tem ne da pomagati. Tukaj se je zgodilo tako na hitro, da sem jaz dejansko pobremzal sele takrat, ko je bila srna ze mimo ... Sem imel sreco, da ni priskakljala samo sekundo kasneje ...
Kaj pa radarski tempomat, oz tisto za pesce?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ta zaresni sprednji odbija?, prave gume in prava osnova, na kaj je to zmontirano. Me ima, da bi ?el enega od teh dveh pobli?je pogledat. Vitlo mu sam vgradim pa dobim res pravi poltrahtor...
?E bo? ?el gledati enega, bo? videl oba
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mene pa zanima ?e je dovoljeno imeti gume z vi?jim hitrostnim razredom kot je to vpisano v karton?ku, trenutno je najvi?ji hitrostni razred W jaz bi dal pa gori Y
Zanima me ?e kaj pomeni ?e pi?e na gumi ZR18 in XL.
Hvala za odgovore.
bolje je ?e bolj?e seveda, predpisi govorijo o minimumu
Absolutno, zato sem jo tudi kupil, ker snezne situacije sem imel letos 2x, od tega enkrat voznja po mestu... Najbolj mi je vsec to, da odpade tisto letenje po vulkanizerjih in premontaze itd
kaj pa Estimated range....jo kaj pobira al bo treba poletje pocakat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne vem ce je to to....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani