Itak, samo uradni servis ima uro ne vem cca 50? , kolk ma pa tist mehanik? Po mojem mnenju tistih 100? oz. malo ?ez 1x na leto za servis, da ti potem velja garancija in vse ostalo kar pripada, ni ni?...
Na sprit monitorju mislim da je povpre?je dobrih 6. Zakaj tvoj pije ve?, gre mogo?e iskati v sami vo?nji. Mogo?e se ?e ni vse uteklo vse skupaj. Dvomim pa da 120 popije manj. No vsaj po eni testih sode? so rekli da iam g100 dalj?a prestavna razmerja, vsaj misli da to velja za ?esto prestavo in je po AC manj tru??a ker se vozi z ni?jimi obrati.
MFS stands for Maximum Flange Shield. It is an alloy rim protection technology patented by Dunlop. Dunlop MFS tyres have an additional profile of rubber running along the tyre circumference close to the lower sidewall.
Jaz sem danes sprobal nove UG9. Kar se ti?e glasnosti oz. hrupa je fenomenalna. So precej precej ti?je od letnih, pustmo to da so letne ?e skoraj na koncu
Kolega kupil TS850, pa pravi da so precej glasne 68 vs 72 db
Ne vem ?e, ravno nekaj dni nazaj ko sem tankal pri hoferju preide en ata s tem grdim ki?tastim mercedezem... In ja, se je lepo videlo kako grdo lu?i gor, dol, levo, desno.... ?
Saj odstranitev se mora vedno ( ?e se dela kot se zagre) narediti v kompletu, se pravi hardware plus software. ?e ?koduje? ?e je narejeno pravilno, potem ne. Prej bi rekel da obratno.
Ta avto sam vzemi, ?e je znana zgodovina seveda. Poraba bo sme?no nizka, oprema je pa tudi na nivoju. ?e bo? vozil na uradni servis, ma? na?eloma ketno krito kot slu?nostno garancijo. Sicer pa ne crkne ketna vsakemu. Majo pa ve?inoma vse znamke, ki imajo ketne tudi te?ave z njo
Jaz sem jih dal notri Maja letos. Zaenkrat ?e delajo. Je pa res, da imam tudi DRL lu?i. Me zanima koliko ?asa bo tako Svetijo pa res dobro, v bistvu tako ali pa ?e za odtenek bolje kot prej xenonke
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jup, tudi to asistenco sem vra?unal na uradnem servisu. ?e to odbije? pride? nekje na ceno pri neuradnem servisu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani