Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Mazdo rahlo zapelju naokrog, vmes pa sem se pri dr. Pelku oglasu, ki dejansko popravi vse, ker dans so se mi polomila o?ala (odletela ena ?tibla), pa se je Simon v roku par minut lotil popravila in ni potrebno hodit v optiko to rihtat.  :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323
Napisano

Bom ga kontaktiraj. Kaksno ma pa kaj ceno mogoce ves

Poslano z mojega GT-N7100 z uporabo Tapatalk

Totalni drobi?, nekaj preko 200?, res UGODNO!  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323
Napisano

Na? kolega Denis jo prodaja, prav tako srebrno, noter je avto kot nov, zunaj malo manj. Dobi? ga na gsm: 041 524 854.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

a sam :(  ... sem mislil, da bo kej ve?. Mah brez veze zastonj deu.

verjetno, da ne, ker je zna?ka na maski, bi jo moral zmontirat ali na kako dovodno cev za gorivo ali pa ?e bolj v tank.... pol pa bi bil konkretni prihranek goriva. :hudicek:

Kaj pa vsaj na pove?anju navora?  :hohoho:

Ajvar, ?altunge so super, je dr. Pelko poskrbel zanje. No pa danes sem ?e nalil nekaj ve? kot pol litra motornega olj?ka, da ne bo su?e pod motornim pokrovom.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoklepar
Napisano

Priporo?am Pelkovega najbli?jega soseda; Avtoli?arstvo Lak Tom d.o.o., ki mi je ravno par dni nazaj povedal, da pri njemu pride sanacija posameznega blatnika za GG oz. GY Mazdo6 SAMO 200?, pri tem pa ne uporablja nekih cenenih plo?evinastih izdelkov, saj naj bi bili ti ponaredki baje zelo kratkotrajnega zna?aja.  :closedeyes:

Dobi? ga na gsm: 041 765 853 (Toma? Oblak), za ?as odsotnosti vozila dobi? nadomestnega, ali ti ga bo pa posodil najbolj?i sosed (Pelko).  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtooptika
Napisano

?lani MK imamo popust tudi pri Kadunc-u v Grosupljem, ki jih ZELO priporo?am in sem bil ?e ve?krat pri njih!  ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

V tej cifri pa mislm, da bo ajvar taprav ?ef  :zvizga:

Doslej mi je najvi?jo trenutno na benz 2.3 Mazdi6 pokazalo 147,7 litra.  :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

tole bi pa celo blo za met :)

?e posebej dobrodo?lo je pa, da ?e ?e nima? bencinske ?rpalke v lasti, da ta ni nikoli oddaljena ve? kot 5km od avta.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Evo Renault Alpine, to je videt izjemno futuristi?na ma?inca za tisto obdobje;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8502921&show=1&avto=Renault%20Alpine%20A%20310

106 sem enkrat videl ja, no Saxo mi je na pogled malenkost lep?i, ?eprav sta skoraj enojaj?na dvoj?ka.  :)

?e kdo kupuje 323C, za izjemno ugodno ceno, naj si ogleda naslednji oglas;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8539496&show=1&avto=Mazda%20323%20Sedan%201.5i

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Strupen in precej hiter zelenc torej.  :prstgor:

Meni je ravno ta "zabuhlost" oz. druga?nost v?e?, prav tako npr. Saxo VTS mi je zelo v?e?, tale moj 1.0i je pa totalni smeh, ampak za do trgovine in po mestu vrhunska zadevca.  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Simon, za moj okus (o?i) je 3.generacija Clia ?e kar precej v?e?en izdelek, za razliko od predhodnika, ki mu re?em kar La Storia in je najpogostej?i avto, ki ga vozijo razne mamce in tetke. Tole se mi ne zdi slab nakup. Katero barvo pa si izbral?  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.