Mazdo rahlo zapelju naokrog, vmes pa sem se pri dr. Pelku oglasu, ki dejansko popravi vse, ker dans so se mi polomila o?ala (odletela ena ?tibla), pa se je Simon v roku par minut lotil popravila in ni potrebno hodit v optiko to rihtat.
a sam ... sem mislil, da bo kej ve?. Mah brez veze zastonj deu.
verjetno, da ne, ker je zna?ka na maski, bi jo moral zmontirat ali na kako dovodno cev za gorivo ali pa ?e bolj v tank.... pol pa bi bil konkretni prihranek goriva.
Kaj pa vsaj na pove?anju navora?
Ajvar, ?altunge so super, je dr. Pelko poskrbel zanje. No pa danes sem ?e nalil nekaj ve? kot pol litra motornega olj?ka, da ne bo su?e pod motornim pokrovom.
Priporo?am Pelkovega najbli?jega soseda; Avtoli?arstvo Lak Tom d.o.o., ki mi je ravno par dni nazaj povedal, da pri njemu pride sanacija posameznega blatnika za GG oz. GY Mazdo6 SAMO 200?, pri tem pa ne uporablja nekih cenenih plo?evinastih izdelkov, saj naj bi bili ti ponaredki baje zelo kratkotrajnega zna?aja.
Dobi? ga na gsm: 041 765 853 (Toma? Oblak), za ?as odsotnosti vozila dobi? nadomestnega, ali ti ga bo pa posodil najbolj?i sosed (Pelko).
Meni je ravno ta "zabuhlost" oz. druga?nost v?e?, prav tako npr. Saxo VTS mi je zelo v?e?, tale moj 1.0i je pa totalni smeh, ampak za do trgovine in po mestu vrhunska zadevca.
Simon, za moj okus (o?i) je 3.generacija Clia ?e kar precej v?e?en izdelek, za razliko od predhodnika, ki mu re?em kar La Storia in je najpogostej?i avto, ki ga vozijo razne mamce in tetke. Tole se mi ne zdi slab nakup. Katero barvo pa si izbral?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mazdo rahlo zapelju naokrog, vmes pa sem se pri dr. Pelku oglasu, ki dejansko popravi vse, ker dans so se mi polomila o?ala (odletela ena ?tibla), pa se je Simon v roku par minut lotil popravila in ni potrebno hodit v optiko to rihtat.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani