Skoči na vsebino
Je moja Mazda odtekla poslednji krog?
Napisano

Ekonomska totalka. <_< To pomoje pomeni, da ti bodo dali nekaj denarja, za nekaj se ga mora? pa sam znajti (prodaja avta). :whatever: Vsaj pri meni je bilo tako res pa je, da sem avto prodal zastonj, da ?e bi dal malo ve?jo ceno bi bil mogo?e celo na eurotaxovo vrednostjo. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?eprav pri prej?njem lastniku so v prometno NXa tudi napisali 110kW kar nanese 150 konjev, v resnici jih ima pa po uradnih podatkih 143KM. 110kW jih ima pa Primera z istim motorjem (mimogrede, meni so napisali pravilno ?t. konjev pri nas) tako, da nikoli ne ve?, morda so pa na UO zajebali. Lastnik me je pa prepri?eval, da ima 150 konjev, ker tako pi?e v prometni. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Eden od njih je celo izjavil,da je kazen 250 ? prava malenkost v primerjavi z ?kodo,ki so jo imeli ostali udele?enci,ki niso mogli v tunel in so ostali v koloni zunaj. :whatever:

:angry: U 3PM saj ?e bi bila pa tragedija bi pa jamrali joj moj avto al kaj?

Je pa zanimivo kako so bili v?eraj policaji aktivni pred Rutarjem, ki je po prispevku iz oddaje Svet znan kot "cesta smrti" :blink: in lovili ljudi, ki niso dajali ?migavcev. Pa fajn jim je, ker imajo ?kode Octavie RS ker to morate videti na lastne o?i kak dobro ta avto ?tarta in kako to leti med drugim tudi ?ez ovinek. :blink::hohoho: So bili v resnici najve?ji divjaki ve?era. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Hja saj to?no take stvari ni ima? pa kak Greddy emanage, in podobne piggy back zadeve pa eno wideband sondo pa optimira? vbrizg. :P:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policija kr?i :)
Napisano

Ok pa ni?. :ne vem: Pa? povem kar sem jaz sli?al... <_< ?e pa tega ni potem pa toliko slab?e, ker bodo tak?ne situacije ?e kar popularne.

Pa ?e zadnja cvetka iz na?ega konca. Mulc, star 16 let z motorjem vozi mojega soseda (pomoje celo oba brez ?elad ne le moj sosed) in zagleda policijski avto. Gasa, posku?a uiti in ugotovi, da je v avtu njegov o?e (pa? je policaj). Za 2 minuti mu je ?e mobitel zvonil in ga klicala mami, naj pride domov na en razgovor. :blink: Ma da sem jaz njegov fotr je motor takoj na avto.netu pa ?e APN4 za vsak slu?aj pa naj s kolesom se fura. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

me prav zanima zakaj niso naredili kro?nega...

Hmm ni slaba ideja ampak mogo?e zaradi drifterjev? :hohoho:

Sr?no pa upam, da ne bo tako kot si rekel, saj je tam moja vsakodnevna pot v slu?bo, iz nje grem pa direkt v Dob iz Heliosa torej okoli. Zakaj? Zato ker mi ni treba pri Tosami se matrati zavijati levo in upati, da do ?esa ne pride iz istega razloga pa ne grem zjutraj iz Doba tja ker moram spet pri heliosu zavijati levo v dokaj nepregledni situaciji sploh ?e je ogledalo zaro?eno. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policija kr?i :)
Napisano

Ja saj druga?e se je tudi meni zgodilo, da sem ob 23:00 sam stal na rde?i lu?i za rit pa pride policijski kombi, pri?ge lu?ke, gasa ?ez pa ugasne jaz sem pa stal na rde?i z oprtimi usti. :blink:

Zadnji? se pa pelje ?ez ?elodnik meni nasproti, pri?ge lu?ke prehiti kolono pa parkira tja kjer sta ?e bila dva Touarega. <_<

Je pa menda tako, da po novem imajo ?tevec sirene tako, da lahko vsak dan pregledajo nadrejeni, in preverijo, ?e so bili res na nujni vo?nji ali so si le odrpli semafor tako kot pri meni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa ?e to: kreten, ki se je zaletel vame je bil skupaj z ?eno, ki jo je takoj po nesre?i zganjala histerijo in tulila na mo?a, kolk je neumen, pa kolk misl vse ubit, pa da je imel od kar je izpit PONOVNO opravljal (leta 2005 po podatkihv vozni?ki) imel ?e 4 totalke.

Resno se vpra?am, kaj taki sploh po?nejo ?e vedno na cestah. Za malenkostne nenevarne prekr?ke te ubri?ejo do nezavesti takim pa, ki so splo?na nevarnost na cesti pa izpita ne vzamejo za vedno.

Sicer bo pa butala itak poleg kazni 250? (sme?na kazen za vo?njo v rde?o in povzro?itev nesre?e) pla?al ?e avto, ki je bil od firme v kateri je zaposlen.

:angry::angry: Lepo je ?ivet v Sloveniji.

Sicer pa upam, da se bo tole po?timalo je pa jeba ne glede na to, da nisi ti kriv ima? nepotrebno letanje okoli, in izgubo ?asa, to ti pa nih?e ne povrne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

8,7 litrov poraba bla spet. :danzoman:

Ampak ob dejstvu da je ?lo pol tanka zgoraj brez (strehe) kar doda par % pa, ?e bi imel original 14 col bi pa gotovo nazadnje pri?el pod 8 litrov. :blink: Fajn je tale avto vedno bolj?i postaja z leti. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pod 9 ?e nism spravu pa jo ne teram kaj preve?, je pa 90% mestne vo?nje. :whatever:

Ja mestna vo?nja je smrt za nizko porabo. <_<

No pa ?e moja najni?ja poraba 9.16l/100 :vesel:

Moja je bila pa, ko sem v petek tankal in je bila poraba 8,3l/100km Kar ni slabo za 15 let starega 2.0 bencinarja z 140 konji. Je pa res, da pomaga, ?e ima? doma en turbo avto kjer vedno pazi? da si pod boostom in da ne daje? preve? gasa, nakar ti pride v navado. :blink: Se pravi ravno kontra kot bi kdo mislil, da potem bolj tera? ko ima? nekaj mo?nej?ega. B)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

olje
Napisano

So tudi tak?ni majstri, ki ga nalijejo do roba, pri ?epu za dolivanje olja :D

In se tola?ijo da je to ?e vredu ker ga bo itak vsega kmalu popilo nakar ga ne? :hohoho::P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A ima kdo veliko preve? ?asa in malo kleparsko/li?arsko/tehni?ne ?ilice?

?e tole kupi nekdo, ki zna skoraj vse sam lahko zaslu?i denarja ohoho. :rispekt: Ali pa, ?e obdr?i v vsakem primeru bi se ?esa takega ?e sam lotil, ?e bi imel pogoje. B)

In mimogrede cena je menda 9.000? in pomislite avto je star 71 let in ?e kar dela in v?ge. ;) Narejenih je bilo menda 72.000 primerkov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Goljufije z avti
Napisano

Sodelavec je komaj prepri?al prijatelja, da ni kot "lottery winner" nakazal zahtevani znesek nekam v 3p.m.. Pa se ?lovek tako vpra?a o IQ-ju nekaterih, ki nam vladajo, kajti omenjeni sre?ne? internetne loterije je bil nekaj ?asa (ne cel mandat) poslanec v dr?avnem zboru ?zmeden? .

Zdaj mi pa samo ?e re?i, da je iz na?ega konca pa se bom res ?e vpra?al o njegovem zdravju. :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Simon, pol ne rab? BC-ja :P Na kok decimalk pa se loh opredeli? "na u?" :blink::D

Jz mislm, da je zlo te?ko sam po cagarju govorit kok ti je popiu, sam se vedno zmotm usaj za kake dva litra (pr recmo razdobju celga tanka), sicer pa, loh da ma kdo kak vi?ji dar! :ne vem: :bravo:

Opredelim se na pol litra. Vem ali mi bo avto pol preko, blizu 10 ali bli?je 9 litrom. O?itno imam vi?ji dar. :blink::bravo: Mogo?e pa le dobro poznam avto/stil vo?nje in sre?no ugibam koliko mi bo porabil, razlo?i mi, ne razumem tega daru. :P

Jaz lahko pribli?no ocenim ?ele takrat, ko se pri?ge lu?ka za rezervo. Vse ostalo je zgolj ugibanje. Je pa res, da med mojim najmi?jim in najvi?jim povpre?jem je le liter razlike.

Ja ampak malo premislite. Predstavljajte si cagar ki gre 5cm levo desno. No in sedaj si predstavlajte, da ta cagar pri enemu ka?e za vsebino 40 litrov, drugemu pa za 80 litrov. In prestavljajte si, da temu z 40 litri avto pije 10 litrov in se mu po 30km ?e cagar ob?utno premakne, medtem ko tistemu z ve?jim tankom pije 7 litrov in se cagar opazno premakne ?ele naprimer po 80km. ;) In potem se ti naslednji? cagar za toliko prestavi ?ele po 40-50km ?e ve?, da bo poraba ni?ja kajne? Ali ko se ti cagar na veliko prestavi ?e po 20km ve?, da bi ti "BC" kazal ve?jo porabo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ma? pa ti dober in natan?en merilnik za gorivo, da na pol tanka vidi?, da si naredil 20km ve? ?zmeden??zmeden?

?e ti avto veliko pije (okoli 10 litrov) in ima? majhen tank se kar hitro navadi? koliko ti avto pije. ;) Sam pri 100km ?e pribil?no vidim a je pil 10 litrov ali manj. ;) In ve? ali manj se ne u?tejem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

"Vreden ogled" kaj pa nakupa? :blink: Sicer pa moram ta avt enkrat videti ampak samo zaradi tega, ker me zanima kako kvalitetno je po?trihan (poznam li?arja :D).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.