Skoči na vsebino
Žarnica in servis
Napisano

Se ?isto lepo da  zamenjat. Je pa res, da je na eni strani  malo placa, ampak se da. Jaz sem notri tla?il xenon kit, pa je ?lo. ?eprav se mi je v za?etku zdelo skoraj nemogo?e. Pa sem si rekel, ?e je Jures lahko, bom tudi jaz :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smotrnost drugega avtomobila
Napisano

Hvala vsem za va?e poglede. Dobr, ta jaj?ka odpadejo, zaenkrat oba avta ostaneta, ker imamo ?e varstvo otrok na dveh lokacijah in je potem precej la?je, ?e ima? 2 avtomobila. Je pa res, da bi komot eden bil bencinar. Ampak bomo videli, mogo?e bo bavarski dizl ?e naprej tiktakal brez problema...ok razen ketne :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smotrnost drugega avtomobila
Napisano

Ok, vem da je tema lahko za vsakega zelo druga?na :) Skratka pri hi?i sta dva avta, oba se voziva recimo da v isto smer, so pa ure druga?ne. 

To me je pripeljalo do tega, da malce razmi?ljam  ?e je sploh smotrno imeti dva avtomobila? Recimo da prihrani? kakih 100? na mesec, ?e bi se ob?asno vozila skupaj. Lahko tudi malce ve?.

Ampak po drugi strani, ravno tak mora? opraviti servis, cestnina, gume, zavarovanje itd...Aja, oba avta sta dizla :D

Se mi zdi, da ko bo konec leta in bom potegnil kilometrino, bo to dale? od rentabilne kilometrine za dizla. Zame je pomemben faktor koliko stane prevo?eni kilometere. In nekako se mi zdi, da ?e bo sedaj en avto malce ve? stal oz. vsak avto po malo, bo ta cena na kilometer precej narasla...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ma ja, pa na peugeoju trdijo isto, pa najbr? ?e kje...Ko so problemi je pa jok in stok. ?e pa pogleda? na kaki resni firmi, ki obvladajo AM ti pa vsak re?e, da je zelo priporo?ljivo menjat olje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz sem imel pa nokian na cliotu, pa v mokrem katastrofa... ?e enkrat sem ven letel na plo?nik..

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

True, spra?ujem zato, ker ponavadi na uradnem servisu trdijo, da menjava ojla ni potrebna, potem Pa vse skupaj umre.. Stroka seveda zagovarja menjavo..

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vleka prikolice - 2.2. diesel
Napisano

Jup, danes sem dobil preblisk. Na izpisku al ra?unu od servisa pi?e low power. Torej tri verzije motorja so:Lp, mp in hp. Lp vle?e 1400,ostali dve pa 1600. To je logi?no, naj?ibkej?a pa? manj vle?e. Je pa ?e vedno zanimivo to, da v nemciji Lp verzija vle?e toliko kot pri nas hp(high power). Ne vem, al majo manj klancev tam :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Opravljen tretji redni servis, tokrat v BTC a-cosmos. Moram pohvaliti g. Majesa za super korekten odnos, vse se je dalo dogovorit, in tudi danes je bilo tako kot dogovorjeno. Za povrhu so ?e oprali in posesali avto, kar je sploh super. Izkoristil sem tudi Mazda poupst, sem ve? kot zadovoljen. Priporo?am! :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.