Ja ampak jaz gledam tak, bolje avto z opremo kot avto z osnovno opremo..
Ce bi se odlocil bi vzel za isti denar raje rableno 6 z vso opremo kot pa novo z serijsko
Poslano iz mojega ONEPLUS ONE telefona!
Ce ti je avto vsec ti samo uzivaj, bol je misljeno kam gre ta trend cen...malcki so bili dober star miljon tolarjev....4000? danes pa skupaj dajo par delov da lahko dajo simbolicbo ceno 9.990? a ce vzames vsaj mal opreme, je takoj 12k...
Me prav zanima (samo slisal reklamo) kaj je v tisti zelo dobro opremljeni skodi octaviji za 16k
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ne, ti si posplo?il na vse ceste... jaz sem samo rekel, da je obremenjenost odvisna od ?asa, vremenskih razmer in datumske obremenjenosti. V zadnjih desetih dneh sem bil 2x v Kopru pa je ?lo kot po putr?ku - razen kakega butastega italijana, ki se obna?a kot, da je doma.
ej paz mal to o italijanih...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
VW odpade ze v startu, sploh ker ima turbino. Ker sem do zdej vozil A klaso beninarja z 100 ps, dvomim da bo mazda kaj manj poskocna. Glede porabe pa cist tko, tud a klasa spije 10 ce se pelje 170 km na h, pravtako po mestu okoli 9
Vse je v glavi, dostu je lahko 100 konjev ce si umirjen avtocestar. V Sloveniji je ze 130 utopija. Samo navadit se je treba pa predvidevat pri kakih prehitevanjih
Se pravi, da bog ne daj mazde kupit, ker je VW tsi posko?nej?i in bolj vesel...
tu pa ste biseri....
?lovek spra?uje o motorju in Lepi je bil uporabnik bencinske mazde, ki jo lahko primerja tudi s konkurenco.....tudi podatek da je turbo bencinarc z isto porabo proti atmosfercu je koristen
v nastavitvah kjer ima? mo?nost za razvijalce in ima? mo?nost odpravljenja napak usb. to more? met vklju?eno. ?e nima? na telefonu ?e mo?nost za razvijalce gre? na informacije o programski opremi pa na ?tevilko verzije in pritiska? tak dolgo dokler se ti ne odklene mo?nost za razvijalce.
Mislim da za screen mirroring ne me dr?at za besedo.
No ja vseeno tole ce moras vse drkat prek telefona na kablu ne pomaga dosti. Se posebej navigacija, velikokrat je treba popravljat, iskat, spreminjat, ter seveda imeti navigacijo ki ni 3g odvisna
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani