Skoči na vsebino
Mazda 6 2 generacije
Napisano

Seveda se ve, zato ne bova kupila CX7 :D

ti bi moral na kontra zogo igrat, pa da ti kupi avto baba :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Ni cajta zal

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Malo sem se naredil Slovenca in za 15? pripeljal staro in odpeljal 'novo' micro iz Maribora....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

Ja sj zato se bolj nagibam k bencinarju :D

me pa zena vceraj preseneti in rece da bi pa ona kupla CX7, da bi mela SUV itd...zmesane babnce :D

In to turbaka, se vidi kdo nos hlace :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Ja ampak jaz gledam tak, bolje avto z opremo kot avto z osnovno opremo.. :)

Ce bi se odlocil bi vzel za isti denar raje rableno 6 z vso opremo kot pa novo z serijsko ;)

Poslano iz mojega ONEPLUS ONE telefona!

Ce ti je avto vsec ti samo uzivaj, bol je misljeno kam gre ta trend cen...malcki so bili dober star miljon tolarjev....4000? danes pa skupaj dajo par delov da lahko dajo simbolicbo ceno 9.990? a ce vzames vsaj mal opreme, je takoj 12k...

Me prav zanima (samo slisal reklamo) kaj je v tisti zelo dobro opremljeni skodi octaviji za 16k :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

dodatna za??ita pokrova - haha, a temu se zdej tako re?e?

?e da? vse dodatne nalepke dol ?ele naredi? styling in ne destyling kot bi nekdo zmotno mislil

Tale je ze faceliftana, jaz sem pa zaaral se non fl 2011 - izklicna cena je bla ista, je pa res da od dec 15 sta bile samo dve, in obe sta ?le

Edino gomilo opreme ma ta moja - ampak za drugi avto....bi mel raje 2013 :)

Je kar je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

21540? to je z zimskimi felnami in gumami.

Poslano iz mojega ONEPLUS ONE telefona!

Fak kam grejo te cene....21,5k za povisano mazdo 2....vec kot za osnovno mazdo 6

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

kako pa ve?, da je tunana?

5km nalepka za kesel, prednja pa downforce,na feltnah pa za distanco

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Sam to je kombi... :ne vem:

Ja sej....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Veste kaj zverizena vrata se nobena ne odprejo.....zato gasilci rezejo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

aja pol si bil ti... :hudicek:

off...vsaki? ko grem v gara?o me je sram....vrnem ma?ino, res!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?aki V6 bi imel 40? ve? je pa ?e problem? Kolk si pa v svoji ?e pustil?  :rolleyes:

je ?e ?la.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

ne, ti si posplo?il na vse ceste... jaz sem samo rekel, da je obremenjenost odvisna od ?asa, vremenskih razmer in datumske obremenjenosti. V zadnjih desetih dneh sem bil 2x v Kopru pa je ?lo kot po putr?ku - razen kakega butastega italijana, ki se obna?a kot, da je doma.

ej paz mal to o italijanih...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

ja zdej si najdu eno cesto... jaz sem recimo danes bil na gorenjski AC pa na ?tajerki in je lepo ?lo kljub de?ju - kej dost gne?e ni bilo.

A AC do Postojne ne ?teje ve?? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

Povej jim to danes na poti v Reko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

VW odpade ze v startu, sploh ker ima turbino. Ker sem do zdej vozil A klaso beninarja z 100 ps, dvomim da bo mazda kaj manj poskocna. Glede porabe pa cist tko, tud a klasa spije 10 ce se pelje 170 km na h, pravtako po mestu okoli 9

Vse je v glavi, dostu je lahko 100 konjev ce si umirjen avtocestar. V Sloveniji je ze 130 utopija. Samo navadit se je treba pa predvidevat pri kakih prehitevanjih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

Itak vw vsem tok mal pije, da je joj ? primerja naj se skyactive motor, ne tisti star bencinar..

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

oba sta iste generacije. sicer pa turbaka in navadnega ne more? primerjat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

Se pravi, da bog ne daj mazde kupit, ker je VW tsi posko?nej?i in bolj vesel... :blink:

tu pa ste biseri....

?lovek spra?uje o motorju in Lepi je bil uporabnik bencinske mazde, ki jo lahko primerja tudi s konkurenco.....tudi podatek da je turbo bencinarc z isto porabo proti atmosfercu je koristen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vgrajena navigacija TomTom
Napisano

Itak je pa vse ze povozil google, sedaj imas na maps ze 3d navigacijo z najbolj azurnim live traficom....in zadnjimi mapami

Sam ga v avtu na android radiju primerjam z informacijami v Igo primo isto prek interneta, pa ga ocitno pri guglu najemajo ker so skoraj identicni.

Nenazadnje so mape tudi njihove (ce ne uporabljas navteqovih)

Samo se vprasanje casa je kdaj bodo mape ponudli offline za placilo po moje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vgrajena navigacija TomTom
Napisano

A prek interneta pa ne crpa prometnih informacij, ce spojis preko telefona?

Sam v avtu sam se net kurim, za radio, prometne, in vse vec za youtub playliste...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Te stvari nardi? sam enkrat. drugi? samo za?ene? program na telefonu tak kot car play nastavi? navigacijo in to je to.

http://www.lukasz-skalski.com/portfolio/mazda-media-player/

Mislim da bo la?je kot pa da jaz tuki pametujem :)

Samo enkrat? Ja potem pa ne hodis na dolge poti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

v nastavitvah kjer ima? mo?nost za razvijalce in ima? mo?nost odpravljenja napak usb. to more? met vklju?eno. ?e nima? na telefonu ?e mo?nost za razvijalce gre? na informacije o programski opremi pa na ?tevilko verzije in pritiska? tak dolgo dokler se ti ne odklene mo?nost za razvijalce.

Mislim da za screen mirroring ne me dr?at za besedo.

No ja vseeno tole ce moras vse drkat prek telefona na kablu ne pomaga dosti. Se posebej navigacija, velikokrat je treba popravljat, iskat, spreminjat, ter seveda imeti navigacijo ki ni 3g odvisna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.