Skoči na vsebino
mazda 6 2.0D problem
Napisano

Vpra?aj se tudi, ?e ni alternator fu? - v smislu da ne polni akomulatorja, in je lahko zato prazen, na klemah mora biti dobrih 14V ko avto lavfa

Sicer pa koliko je star akomulator - ko se enkrat sprazni, ni ve? dober ?e posebej starej?i

S tem se nebi ?ist strinju, dokler kisline ne potegne v celice, je akumolator ?ist ql, pa ?e pol bi se ga dal zrihtat v kakem laboratoriju (delajo v TAB Me?ica) ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Na benz tank sm jo nalimu, sej ve? dodatni konji pa to oz. v tem primeru se verjetno oktanska vrednost benza pove?a. :aaaaa::cheers:

na F-ko na tank pride pa tole :P

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup Mazda 3 letnik 2005
Napisano

Hvala, ste me prepri?ali, se bom probal zdilati za ?e kak dodaten skonto :-)

Kam pa kaj vozite na servis, priporo?a kdo kak?nega dobrega/ugodnega mehanika?

Da bi glih na uradni servis vozil mi ni...

lp,Jaka

avto Pelko LJ, na? ?lan Mitja MB ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup Mazda 3 letnik 2005
Napisano

glej js mam 06' trojko z prakti?no enakim motorjem sam da je 1.4 in ti povem da ni kaj tikat -_- samo redni servis in to je to

evo, sma ?e dva zadovoljna uporabnika 3-jke, sicer sm js na traktor varianti :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy 2:
Napisano

Inovative je pa vi?ji nivo, recimo prav pridejo njihove ?irokopasovne lambde, za mapiranje avta... :zvizga: Sicer pa, poglej ceno pa ti bo jasno. :)

EDIT: Sem se spomnil, ravno prej?njo soboto sem gledal Inovative O2 ?tev?ek, ko je prijatelj mapiral EVO8. :hudicek:

I want to drive it someday :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.