Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

Ja seveda, zdaj bo pa za debelost Mcdonalds kriv in ne 4 mesece lockdowna. Ko bodo restavracije in drugi lokali normalno odprti se bo tudi gneča tam zmanjšala in tudi kakšen kilogramček, dva ali več se bo stopil.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 18 urami je scania napisal:

@Boss tvoja in moja mazda imata isto ali vsaj podobno barvo, prosim mnenje kaksno barvo celjusti bi pasala. 

@Alex bakrena nebi bila napačna

@Bini zelena bi bila preveč živa po moje, mogoče temno zelena.

Zdaj ste me namamli 🤣🤣🤣🤣

Ne sme preveč izpadat, čeprav temno rdeča bi bla huda. Ker pač tele naše Mazdice nekak niso dirkalniki in če jih tako lišpaš izpade bedno. Kakšna temno siva bi tud bla OK, pa recimo bakrena.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Men je vsakič cca 6-8km pa a grem hitr al pa počas. Ja če bi pa 200 teral ga pa skos puca in dejasnko lahko preskočiš kakšno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
Pred eno uro je Gregster napisal:

,ker se mu mudi dokončat regeneracijo😉

Žal ne pomaga kej dosti, al si hitr al pa počasn... :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 27 minutami je amatej napisal:

Ma ja sej plugin je sicer kul. Sam vse kar ima dometa 200 km je drago, ko žafran. Če rabiš velikost avtomobila za psa in familijo.

Čak mal... plugin hybrid z el. dometom 200km. A tak sploh obstaja, sej to je domet za EV-je. Tipičen PHEV na kratko ima malo baterijo načeloma okol 10kWh ali manj, kar ti zadostuje za okol 40, mogoče 50km vožnje samo na elektriko in to je  to kar rabiš. Za daljše vožnje ima notri klasičen motor, tako da pokriješ vse segmente vožnje od tistih kratkih tipa kuća-poso kot tistih od Goričkega do Pirana al pa na Krk.

Recimo tak tipičen PHEV je tole

WWW.VOLAN.SI

Pri Kii optimo predstavljajo v treh korakih: najprej limuzinsko različico, tokrat kombijevsko sportswagon oziroma SW in priključno-hibridno...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izposoja športnega avta
Napisano
pred 14 urami je Freak napisal:

Sam moti me, da imajo omejeno št zakupljenih kilometrov. Ostalo oz kar je več moraš pa doplačati.

In to pasje velik... 250€ za vsakih 100km čez. ?zmeden?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Tole ratuje sumljivo - sploh glede na to da so te testerje dobavljali mladci, ki so znani po kokainskih zabavah. Da niso slučajno kaj zamešali pri dobavi v Slovenijo? Glede na to kolk se ljudje grebete za to testiranje bo treba še en test narest in sicer takega na prepovedane substance. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Honda H-RV 2022
Napisano

Ampak pri SUV-ih je zdaj taka nora konkurenca, da oblikovalci hitijo na vse pretege "izumljat" nekaj novega. Čedalje več bo takih nenavadnih oblik vse v smislu povečat prodajo, ampak po 4 letih bodo obvezno morali menjati model. Mazda 6 gre v 10 leto, ko je razen mal FL updejta oblikovno skoraj enaka.

Sicer je pa to tud logično saj na EU trgu skoraj nima konkurence, ker od Japoncev v tem segmentu ima le Toyota Camrya, ki pa nekako ni po okusu evropskih kupcev.

Od Evropskih pa je v tej kategoriji s seveda normalno ceno le

Renault Talisman - moraš biti oreng Reanult fan

Peugeot 508 - lep ampak po drugi strani pa preveč ekstravaganten

Vw- Passat (dolgočasen) / Arteon - lep ampak znotraj spet samo Passat in to za precej višjo ceno

Škoda Superb - odličen, ampak rabi pranovo

Opel Insignia - korak nazaj v oblikovanju napram prejšnjemu modelu

Ford Mondeo - tega kmalu nae bo več na trgu

in to je to.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Honda H-RV 2022
Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Uf... meni je pa totalno nikakav. Rižota z mesom. 

Še posebej spredaj je kr neki. 😬

Moraš gledat s SUV očmi - tole je odmik od copy paste in je nekaj drugačnega. SE pa seveda postavi vprašanje kako se bo ta oblika "starala". Po moje ne preveč dobro.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.