Skoči na vsebino
Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Francoski uspeh gre pripisati tudi name??anju fiksnih in mobilnih radarjev na vseh cestah

To?no tako ne pa na AC ta katero je znano, da je ?e najbolj varna kljub bistveno ve?jim hitrostim. <_< Ma dej na Himalajo ali pa kak?no Antarktiko bom ?el ?ivet pomoje bo manj te?av. :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Rover je propadla firma zato so cene tudi v podnu. :P Kak teden pred nakupom Mazde sem gledal Roverja 216 (spredaj je isti) in ga (k sre?i?) nisem kupil.

Aja in tile modeli nimajo ve? od Honde motor kolikor mi je znano. Pa vsi govorijo, da se dosti kvarijo. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GPS
Napisano

Ja to je ena specialna mera pa? saj zato je bila pa potrebna homologacija. :whatever:

:hohoho: Ups I didi it again! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GPS
Napisano

Klopko nekaj takega je tudi moja Mazda lagala ja. :blink: Kar dosti, sem se lahko prakti?no 110 vozil po obvoznici (sam seveda nisem).

Nissan mi pa la?e pri 100 za ene 2 km/h pri 208km/h pa ?tevec ka?e 215 km/h. Gume imam namesto 195/55 R14 (original dimenzija) 196/50 R15.

Za merjenje tvoje Mazde se pa lahko zmeniva, za zadnjo pla?o sem si kupil Garmina. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Ah o?itno doma?ini ?e vse vedo:

:hohoho::hohoho::hohoho:

so bli strate?ki partnerji ?e pred leti, pa so bli vsi preve? po?re?ni ("bli?nji") in je strate?ki partner rekel hvala lepa.

Sam tolk o tem ;)

aja, pa partner, ki bi financiral je bil doma?in.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mehanski zaklep menjalnika
Napisano

Alarm je sicer super zadeva je pa res, da se dandanes nih?e ve? ne obrne za njim ker se jih dosti spro?i zaradi kak?nega ropota. :blink: Glede garancije bi se moral pozanimati in vpra?ati na servisu. Ker konec koncev tudi zaporam menjalnika je "nepoobla??eno brskanje po avtu" in bi ri lahko te?ili. Sem pa za tole stvar izvedel nekaj let v eni reviji in menda je zanesljiva. In ?e si zavarovan pri Triglavu kot pi?e dobi? 20% popusta pri kasku kar pomeni, da se ti ?e finan?no izpla?a zadeva. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nekaj tak?nega??

Objavljena slika

Men je ta avto tako v?e?! :rispekt:

Kako to, da ga ima zapra?enega v gara?i? potreben menjave motorja? V kak?nem stanju je avto? povej VSE! B) Enkrat imam res ?eljo ?e kaj tak?nega videti v akciji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja dosti je ljudi brez okusa za avte pa kupijo kaj tak?nega. :blink: Pa ?e 1,6 saj ?e je 2.0 se razume. :P:hohoho:

Ti samo poro?aj ?e bo? videl kakega z zadnjimi diski in obratomerom do 9000 RPM ostali so 1,6 jih je kar dosti, 2,0 jih pa menda lahko pre?teje? na prste obeh rok ali pa celo ene. :blink:

Glede primerjave. Ja ?e so pa za?eli. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Kako lahko nekdo tak?no japonsko klasiko takole one?asti s tak?nim odbija?em. :(

Jst pa mislm da je Mazda japonski BMW :P

VW pa itak Toyota :)

Lexus je kopija BMWa da se razumemo. Lexus IS klase je japonski BMW 3.

Mazda bi lahko bila po zadnjih modelih kve?jemu kak Audi. Toyota je pa v Ameriki nekaj tak?nega kot VW pri nas ja....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vozilo je bilo ukradeno
Napisano

Po mojih informacijah je v Slo cca 4.000 tak?nih vozil.

:blink:<_<:( Lahko re?em le: Ubogi vsi ti ljudje, ki so mislili, da so dobili poceni in dober avto iz Italije. Moj prijatelj ima mimogrede tudi Cliota 1.8 16V iz Italije sicer kot 2. lastnik v SLO ?e tako, da lahko le upam, da ne bo isto. Enkrat prej sva pa gledala sicer super lepo in ohranjeno Primero GT iz Italije pa je ni kupil le zaradi izvora. Mogo?e je imel vseeno prav. :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vozilo je bilo ukradeno
Napisano

Meni se je v?eraj zgodil, da sem hotel podalj?ati registracijo (?e drugi? - avto imam ?e dve leti) in mi pove gospa za ?alterjem, da je VIN ukraden. Sedaj me mu?i kaj moram naredit, da probam obdr?ati avto.

Uf. :blink: Potem je tega sranja vedno ve? ali kaj?? :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

Vse kar rabi? ima?. Jaz sem imel fedre montirane lani novembra pa mi niso ni? te?ili, pomoje tudi tebi ne bo. Konec koncev je glavno, da so ti montirali strokovnjaki in, da si po tem ?e naredil optiko, da si se pa do sedaj vozil "nelegalno" pa ni njihov problem temve? od :policaj: (ki ti pa do sedaj niso te?ili za nazaj ti pa tudi ne bi smeli :D ).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

Evo jaz sem sve? iz homologacije. Zra?unajo ti mislim da posebej dal sem tam nekje okoli 70? nimam pojma (pla?evanje s kartico je jeba za take stvari, bom pa preveril, ko dobim izpisek :P ).

Ko pla?a? tam na ?altarju, se odpelje? notri, dva mehanika, ki delujeta kot da jima ni ni? jasno preverita ?tevilke na fedrih, gumah (dimenzije), feltnah (dimenzije) potem spet ?aka? ene 10 minut, da se primaje en starej?i gospod ki je "strokovnjak iz podro?ja predelav" :hohoho: ki te fehta za papirje in, da odpre? haubo (zaradi ?tevilk spet) in na koncu re?e, boste dobili po po?ti ?ez kak teden. Skratka tolk brezveze da ni vredno tega denarja, je pa vseeno ceneje kot kazen. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano
:hohoho::rispekt: Res je bilo zabavno in zanimivo brati ko nas ho?e nekaj po otro?je prepri?ati. :D Vseeno pa predlagam preverjanje IPjev novih uporabnikov, da se ne vrne. In seveda da se tole temo razdeli ker je ?isto offtopic.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.