So delali brez skrbi,samo videl jih nisi,ker si premalo na cesti! Zdaj jih pa res ni nikjer,mi pa paše da kaj....😊
Kdo sploh to organizira....🤔
Kakor kje....😊
Prej smo vsi hvalili, da je red in tudi je bil red!👍 Sedaj že na veliko tovornjaki prehitevajo, predvsem naši, ker vejo da ni angelov in tudi vejo kje ni kamer.... 🥴
Se norce delajo.... 🥴
Zato pa je Selmar med boljšimi prodajalci.... 👌😉
RazširiSm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanrtabujš usega tega...
https://www.24ur.com/stajerska-avtocesta-zaprta-ze-vec-ur-nastal-veckilometrski-zastoj.html
Zagori ena tovorna prikolica in je avtocesta šest ur zaprta?
Dobro, uro in pol so potrebovali gasilci, da so prišli na kraj dogodka in ogenj pogasili. Kaj so delali pa preostalih štiri ure in pol? Prikolica je bila namreč ustavljena na odstavnem pasu, torej bi lahko vsaj prehitevalni pas sprostili...
Sposobnost pa taka..... 😛🙃😤
Razširiče že rabljen za 24k potem zagotovo raje to CX-30
Mazda CX-30 X186 GT Plus, letnik:2021,24500 EUR :: Avtonet ::
WWW.AVTO.NET
Mazda CX-30 X186 GT Plus, letnik:2021,24500 EUR :: www.Avto.net ::
vidim pa da je tudi Mazda podražila ceno, tako Homura je bila še par mesecev nazaj 28k oz. mislim da cca.2k €
Mazda CX-30 X186 Homura, letnik:2022,30860 EUR :: Avtonet ::
WWW.AVTO.NET
Mazda CX-30 X186 Homura, letnik:2022,30860 EUR :: www.Avto.net ::
Še par dni nazaj je bila GT Plus za tako ceno....😳 🤔🥴
RazširiJaz verjamem, da tudi z 0w8 oljem ni nič narobe - je pa res, da je to bolj okoljska muha kot karkoli drugega. Ampak če ti mašina zaradi tega spije 1 deci manj in potem računaš, da je v EU toliko pa toliko avtov, se na koncu nekaj pozna pri izpustih
![]()
Olja ali bencina..... 😊😉👍
Sam opral sem jo, kaže na lepo vreme spet.... 🤗🌅
RazširiVerjetno glih vsak ne. Je razlika, če dobiš le dišavo ali pa, da dobiš te sovice. Edino barva jim ne štima. 🤔
Žal ni razlike, odvisno je od tega kdaj kupiš avto. Ko sem kupil 3ko so delili RDEČO SOVICO (Alex jo menjam za tvoje, če želiš😉) in obesek za ključe MAZDA. Lani pa dišavo, kao neko HI pa mi bolj smrdi kot diši. 🥴
Pred več kot 15leti pa sem dobil res dobro penino in dva kozarca Mazda, enega žal več ni.... 😟👍
Popravljeno od BiniRazširiFUKURO - owl shaped cup for Mazda
This gift refers to Japanese tradition, according to which the owl is considered a symbol of a fortunate road (the japanese word "fukurou" means owl, "fuku" - fortune, "fukuro" means "fortunate road")
https://www.behance.net/gallery/30777053/FUKURO-owl-shaped-cup-for-Mazda
http://www.diploo.pl/?portfolio=fukuro-owl-shaped-cup-for-mazda
To je to.... 👍
Take skodelice ali kaj podobnega (jaz dišavo za v avto,prej paj skodelico SOVA) dobi vsak novi kupec MAZDE......
Moraš it na pravi servis.....😁
Popravljeno od BiniRazširi
Dobra poraba,nekaj verjetno AT doda....👍
Veliko nas je lastnikov CX30, zato bi bilo dobro, da si izmenjamo podatke o porabi v tej temi....
Še vedno sem zelo zadovoljen s porabo,po števcu 6.0 v resnici pa 6.2 litra/100km .....
Če je lepo porihtan,zakaj se sploh prodaja.....🤔🧐🙃
RazširiSaj sem že enkrat napisal,če bi kupoval za sebe bi kupil Mazdo, verjetno ne CX30 temveč Mazdo 3, ki se boljše pelje in nima tistih grdih plastik. Ljudje smo si različni in prav je tako.
Jaz sem tudi imel 3ko in sem bil zelo zadovoljen z njo a cx30 mi je bila bolj praktična in enako všečna kot nova 3ka lim.zato pa imam mašinsko sivo,da se plastike ne vidijo čeprav so že celo moderne.....
Napisano
Pridi malo proti Štajerskem... 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani