Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja takele konje ima genau MR2, ki enmal bl leti kukr tale Lopatarca! :jupiii::hudicek:

sam MR-2-jke kokr se poka?ejo na netu ?e grejo tut :huh:

RX se mi smili, ker so mu lu?i pokradl :angry2:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6105881&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj?!?!?!? A kar na frej mislte met ta piknik? Jaz sem se pa ?e za frizerja zmenu, ker sem mislu z novo frizuro pridet na ?ur. Kak?en pa bom pol na pikniku, ?e se mi lase (teh par ki jih ?e mam)zmo?jo?

ma na nulo ostri?t pa je stvar re?ena :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem peskovnika (Raceland)
Napisano

To sem lahko tudi jaz ja, ?e ?e omenjate to opcijo. :D No saj to sem mislil, ko sem se javil za pomo?. Na naslednjem trackdayu naprimer moram enega nau?iti da zbije 2 sekundi dol, imam obljubljeno nagrado... :hudicek: Pa s tem, da ima avto, ki zmore ziher peljati ?e bolje kot mu je cilj. Vpra?anje je le koliko mu ga bo ?koda. :D

?koda glede ?esa? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne. Zaenkrat zna moj Fifi hla?nice samo skra?it, ker je ?ele v drugem razredu in so do zdaj v ?oli ?ele to jemali. Itak je pa zdaj ?e letna sezona in bodo kratke hla?e zdaj ?e prav pri?le. Pa ?e be?i se la?je s kratkimi hla?ami.

Pa mojmu Fifiju sem dal druga?e ime. Zdaj mu je ime ?eljust. Se bolj "?e??e " sli?i.

huh, kaj pa ?e ?e pridemo v kratkih hla?ah? :blink:

A pol se samo na tem forumu dr?imo tega da nobenga ne banamo ? :aaaaa:

lohk smo ponosni nase :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

1,7t je itak od Volvota. ?e je lastnik v ekipi Cameleon pa ne vem. So pa tele predelave delali nekateri v Velenju (Renault 19, Renault 5, Megane), ?e ti kaj pomaga. Pa ker gre za dokaj zanesljive motorje je tole v bistvu dobra predelava z dosti potenciala.

pol pa je to tisto kot sm si mislu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Poleg Integre Type R in NSX R. :aaaaa:

No tega sem pa v ?ivo videl, res je hitra zadeva. :prstgor: Glede na vlo?en denar in stanje avto je cena res ugodna.

tale pa ?e se ne motim ma od Volvota motor noter :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup Premacy
Napisano

Sicer si je nisem lastil, sem pa predkratkim jih kar nekaj pregledal, ker me je zanimala kot drugi avto. Sicer sem bil zadovoljen glede vo?nje vendar ?isto vsaka je imela rjast notranji del desnega prednjega koloteka, kjer je le?i??e amortizerja. Ne me vpra?at zakaj, sam ni zgledalo lepo, tako da sem se rahlo ohladil glede nakupa. :ne vem:

to majo skoraj vse, ?e pred leti, ko je o?e kupoval avto in se je na koncu odlo?u za 323F ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.