Skoči na vsebino
Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Mazdini jezdeci!

Hvala za pomo?, ki ste jo namenili pri moji odlo?itvi pri nakupu mazde6 (AvtoVa? za 6.000 EUR). Odlo?itev je padla, da bom na pravo ponudbo za mazdo6 ?e moral po?akati. Verjamem, da bom tudi sam neko? ponosen lastnik ene od mazd.

Lep pozdrav

Sre?no pri iskanju, ?e bomo lahko kaj pomagali, pa lahko ra?una? na to. :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzglavnik
Napisano

AmpeR, jaz bi pogledal tudi med kak?nimi FRA avti, saj so za moj okus ti dale? najudobnej?i in garant najde? kaj primernega kar se ti?e vzglavnika. :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Shrek, je za tukaj gor, verjemi da je. Napi?i, nas res zanima, ker ve? kot se takih nategunov najde in objavi, bolje je za kupce v prihodnosti! Na BMW forumu je stalna praksa glede dilerjev, se ?e skoraj to?no ve, kam iti in kam ne. Zato prosim deli tvoje izku?nje z nami!

Jaz vedno pravim, NAJ dober glas se?e v deveto vas, slab pa na konec sveta in prav je tako. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Avto Va?, hahaha, pa ta je najve?ji napi....n v MB! ?e ta avto ima take kilometre sem jaz z lune.

Samo, da jih nima v resnici toliko kot moja, pa so jih potem dobrih 300.000 "nazaj obrnili" :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 F,C
Napisano

Poleg modela F in C obstaja v tej BA seriji tudi 4-vratni model, ampak teh je bilo pri nas verjetno ?e najmanj od vseh treh. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Kot sem opazil v drugi temi, je BENCIN tale aktualna 6-ka, tako da ima namesto jermena pa? verigo, ok ima pa mikro jermene, ampak to ni ravno preve? relevantno, vsaj ne v smislu ? izdatkov.

V preteklem tednu sem vozil 2 Mazdi6 iz 2. generacije in lahko kar iz prve roke povem, da je OGROMNA razlika med "enko" in "dvojko", tako da ?e je pri tem znesku ?e res mo?no dobiti 2.generacijo, potem jaz pa? ne bi razmi?lal niti za trenutek. :zvizga:

@Qwerty, ti si pa dal tak?en "ultimativen" nasvet, kot da ?im najde eno tak?no, lahko kar naka?e znesek na TRR prodajalca, da ogled prakti?no niti ni potreben. :P Rabljen avto kupovat je vedno loterija, v?asih te ?e znanec ali sodelavec na?pona, kaj ?ele nek xy osebek. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 limuzina
Napisano

Zmago, ?e bi bil jaz na tvojem oz. va?em mestu, bi ob tolik?nem znesku za nakup tudi ?elel, da njegov zunanji izgled ostane ?im dalj ?asa aktualen, da je pa? zadnji model na trgu. V primeru nakupa Passata bi tako potem raj?i po?akal, saj naj bi se pripravljal povsem nov model, ker je tale sedanji "kvadratasti" dejansko le konkreten facelift prej?njega (ki mi je bil pa zeeelo v?e?). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 limuzina
Napisano

Zdravo Zmago!

Najprej vse ?estitke za pogum in da se odpove? tradicionalnemu slovenskemu VW vozilu, ki ga v tej dr?avci enostavno mora? imet, druga?e izpade? nenavaden, ?e posebej na pode?elju. :D In prav to nam je ve?ini pri Mazdah v?e?, da izstopajo iz sivine povpre?ja. :rozico:

Zadnja generacija Mazde6 se sicer cenovno za?ne (po novem) ?e pri 19.990 ?, vse ostalo je pa odvisno od kup?evih pogajalskih ve??in in nabavnih zmo?nosti, pa tudi avto ni ve? tako zelo "fri?en" kot pred letom ali ?e malo ve?, kar je vsekakor voda na tvoj mlin. Dr?im pesti, da ti uspe dober posel. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.