Hvala za pomo?, ki ste jo namenili pri moji odlo?itvi pri nakupu mazde6 (AvtoVa? za 6.000 EUR). Odlo?itev je padla, da bom na pravo ponudbo za mazdo6 ?e moral po?akati. Verjamem, da bom tudi sam neko? ponosen lastnik ene od mazd.
Lep pozdrav
Sre?no pri iskanju, ?e bomo lahko kaj pomagali, pa lahko ra?una? na to.
Nekaj dni je po?ivala, danes pa spet te?e kot prerojena, ne duha ne sluha o te?avah z menjalnikom in pa g. Lumpi mi je posodil eno zadevco, ki je vidna na fotografiji, v bli?ini ogledala.
Shrek, je za tukaj gor, verjemi da je. Napi?i, nas res zanima, ker ve? kot se takih nategunov najde in objavi, bolje je za kupce v prihodnosti! Na BMW forumu je stalna praksa glede dilerjev, se ?e skoraj to?no ve, kam iti in kam ne. Zato prosim deli tvoje izku?nje z nami!
Jaz vedno pravim, NAJ dober glas se?e v deveto vas, slab pa na konec sveta in prav je tako.
Kot sem opazil v drugi temi, je BENCIN tale aktualna 6-ka, tako da ima namesto jermena pa? verigo, ok ima pa mikro jermene, ampak to ni ravno preve? relevantno, vsaj ne v smislu ? izdatkov.
V preteklem tednu sem vozil 2 Mazdi6 iz 2. generacije in lahko kar iz prve roke povem, da je OGROMNA razlika med "enko" in "dvojko", tako da ?e je pri tem znesku ?e res mo?no dobiti 2.generacijo, potem jaz pa? ne bi razmi?lal niti za trenutek.
@Qwerty, ti si pa dal tak?en "ultimativen" nasvet, kot da ?im najde eno tak?no, lahko kar naka?e znesek na TRR prodajalca, da ogled prakti?no niti ni potreben. Rabljen avto kupovat je vedno loterija, v?asih te ?e znanec ali sodelavec na?pona, kaj ?ele nek xy osebek.
Zmago, ?e bi bil jaz na tvojem oz. va?em mestu, bi ob tolik?nem znesku za nakup tudi ?elel, da njegov zunanji izgled ostane ?im dalj ?asa aktualen, da je pa? zadnji model na trgu. V primeru nakupa Passata bi tako potem raj?i po?akal, saj naj bi se pripravljal povsem nov model, ker je tale sedanji "kvadratasti" dejansko le konkreten facelift prej?njega (ki mi je bil pa zeeelo v?e?).
Tale Citrus je tko za do trgovine, pa magnet da kdo vanj butne, kot se je zgodilo takoj po nakupu. Obenem pa tudi v 6-ko jaz tele gasilske zadeve ne bi tla?il, raj?i pla?am kombi prevoz do doma.
Najprej vse ?estitke za pogum in da se odpove? tradicionalnemu slovenskemu VW vozilu, ki ga v tej dr?avci enostavno mora? imet, druga?e izpade? nenavaden, ?e posebej na pode?elju. In prav to nam je ve?ini pri Mazdah v?e?, da izstopajo iz sivine povpre?ja.
Zadnja generacija Mazde6 se sicer cenovno za?ne (po novem) ?e pri 19.990 ?, vse ostalo je pa odvisno od kup?evih pogajalskih ve??in in nabavnih zmo?nosti, pa tudi avto ni ve? tako zelo "fri?en" kot pred letom ali ?e malo ve?, kar je vsekakor voda na tvoj mlin. Dr?im pesti, da ti uspe dober posel.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e se ne motim, je nekdo izmed vas pisal, da naj bi bila ta Mazda prodana, a pred kratkim je bil oddan oglas;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=830784...%20-%20AVTOPLIN
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani