Skoči na vsebino
Mazda 6 08-10 in 10-13
Napisano

Tile 2.2. so kr ?parov?ki, vsaj moj je :-) Trenutno se vozim z dobrimi petimi litri ajde, 5,5, relacija Kr-Lj. S tem motorjem ne pri?akujem te?av, ?e je seveda pravilno vzdr?evan. Tudi s prej?njim 2.0  motorjem ni bilo neke pretirane panike :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 08-10 in 10-13
Napisano

Ah to je navaden mit, ?e mene vpra?a?. Tudi poobla??eni servisi spu??ajo cene, tako da komplet servis pride ololo 150-200 evrov, Recimo. Odvisno tudi kam pelje?.

A ti je to drago?

Sicer se pa pri vsakem avto najde kaj, kar ni ravno modularno in se zamenja kompletni del. Je pa tudi res, da ?e na servisu to re?ejo, ni nujno tudi res :-)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sem pa danes vozil od sodelavca c5 full option oprema, dizl seveda. Kar sem najprej opazil je za en kurc menjalnik, ampak res za en kurc. Ko da bi v putr prestavljal plus ro?ica pi svoje mali opleta. Plus je pa zvo?na izolacija, ki je precej bolj?a kot pri Mazdi 6, druge generacije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ok, kar se ti?e plo?evine bi rekel da ja. ?eprav kar je pomoje ?e novej?e od recimo 2010 naj bi bilo ok glede plo?evine. 

Glede notranjosti ne vem, ker VW-ja nimam. Ne vem pa kaj oz. na podlagi ?esa vi stmatrate kakovostnej?a izdealva? ?ri?kov  v mazdi ni, kaj potem ?e gledatE? Kolk mehka je armatura al kaj? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poglej na sprintmonitor pa bo? videl da je isti ?morn, kar se ti?e porabe. Ne vem pa kateri motor si gledal.

No ali pa odobravanje. Stvar posameznika, koliko ima? ?iroko obzorje. Nekateri vidijo damo ww, drugi pa se kaj zraven.

Prva stvar, ko pogleda? oba avta, sta kot lepotica in Zver :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lol, ali je pasat bolj?i za 3 jurje? Ne!

Glede porabe, meni m6 kuri konkretno pod 6l,samo v info da tvoji podatki niso edini podatki. To kar se pa ugleda ti?e je pa itak krneki. Mislim kaj, a ?e ma? passata si bolj za?elen al kaj? Traktor kot traktor. Sicer Svaka cast da si se poglobil, ampak nekatere primerjave so pa mimo. Poleg tega tole temelji na predvidevanjih, ker si pa? ne lasti? ww. napaka ?e crkne ?arnica?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.