Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

?e bo kdo vzel mi naj javi za amortizerje. Sicer sem strica ?e kontaktiral prek maila ampak ni odgovora tako da bo treba poklicat. ?e pa slu?ajno kdo s foruma vzame se pa priporo?am ;)

amortizerji iz 1.5 ne pa?ejo na GT ;) oglas mi je sicer pokazu kolega ampak mi ne pride n? v po?tev... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

U F-ko dolil 5l benza, spet sm jo prestavu na drug konc dvori??a, trokira na polno (o?itno je fartajlar ?e ?ist na konc, ?e dober da bo roba kmal u SLO), kadil se je pa tut, ko bi kres zakuru najbr? isti vzrok. Je pa ena dobra lastnost........... ko stoji olja ne pije niti kapljice :aaaaa::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy 2:
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

HA! Deeyan, sm reku da se bo turiralo :P

Js pa mojo lubico pelu mal naokol, po vro?em prej?nem tednu je kr pasal malo sve?ega zraka v laseh :danzoman:

Pa dober, itaq smo ?li na rally, pa smo bli pod pritiskom adrenalina :P

druga? pa itaq je treba avto ob?asno mal "prepucat", itaq pa ni to kot pri F-ki kjer se je turiralo nonstop :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy 2:
Napisano

1.) Boss

2.) Grega

3.) Dejan Pavlovic

4.) g.Vankel

5.) Joe Joe

6.) Deeyan

glede na to, da ?e vedno nism dobu tistega, ki sem ga naro?il ?e cca. pol leta nazaj sm zraven ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mx5-ke se izredno slabo prodajajo (kar podrobno spremljam avto.net, zanje in za Rx8, seveda). :D

Tole ni drago, kateremu se BJ 323F zdijo zanimive;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6028064&show=1

pa ?e 1.8, teh je blo pa izredno malo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Njihov ?as se izteka... Na?a 323C bo tudi ostala pri hi?i dokler bo ka?ljala potem pa gre za staro ?eljezo. ?e prej se bo brat nau?il furati ?ez travnike. :D Sicer je ?e 7 let pri hi?i, ?e se ne motim in brez kakih ve?jih te?av. :bravo:

dej raj? V6 not flikn :P

huh, obrobe so pa ?ist u rasulu :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Deeyan, zelo vredu gume, zdj se bo pa veselo dalje turiralo :party0035:

3-jke se ne turira :D ko bo profil proti koncu se bojo pa uporable na F-u :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?parat al ne ?parat, samo nasmeh ki se ti nari?e na faco ko premakne? desno stopalo to je pa neprecenljivo. :aaaaa:

Najbol? je kak young street racer, ko ga nahodi, js pa na bremzi. :hudicek:

se pa ?ist strinjam :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

1,6 D motor je nastal v sodelovanju PSA in Ford in je PSA-jev motor Ford je razvijal tiste z ve?jo prostornino.

in ta motor najdemo tako v Peuegoetih, Citroenih, Fordih, Mazdah, Volvih, MINI, pa ?e kje verjetno.

tako je ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Gledam bolj 1.6 bencin (vidim da ima istega kot bmw), da je pa dizl Mazdin pa nisem vedel :)

Itak pa ?e bi ?e bi vzel vsaj opremo od S-a, ker je dosti lep?a notranjost...?eprav pri nas ni neki izbire...sem se pa ?e vozil tudi v 1.6 bencinarju, ta ?vohnej?im, in z osnovno opremo, mi ni blo v?e?....?ist drug avto.

http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=212989351 tale takoj ?ez mejo, sam k.... k je ?ist obi?na oprema.

http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=214243239 tole mi je pa ?e mal nizka cena, bergamo pa tudi ni kaj preve? dale?

http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=209142418 tale je pa ?e dost ok :)

Ne vem zakaj imajo pri nas res "navite" cene....

Jp, bencinci miniji pa mislim, da majo vsi BMW-jev motor (u bistvu bi naj bil mini BMW-jev)

Druga? pa tut v M3 ni Mazdin motor ampak Fordov 1.6 TDCi ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.