?e bo kdo vzel mi naj javi za amortizerje. Sicer sem strica ?e kontaktiral prek maila ampak ni odgovora tako da bo treba poklicat. ?e pa slu?ajno kdo s foruma vzame se pa priporo?am
amortizerji iz 1.5 ne pa?ejo na GT oglas mi je sicer pokazu kolega ampak mi ne pride n? v po?tev...
U F-ko dolil 5l benza, spet sm jo prestavu na drug konc dvori??a, trokira na polno (o?itno je fartajlar ?e ?ist na konc, ?e dober da bo roba kmal u SLO), kadil se je pa tut, ko bi kres zakuru najbr? isti vzrok. Je pa ena dobra lastnost........... ko stoji olja ne pije niti kapljice
Njihov ?as se izteka... Na?a 323C bo tudi ostala pri hi?i dokler bo ka?ljala potem pa gre za staro ?eljezo. ?e prej se bo brat nau?il furati ?ez travnike. Sicer je ?e 7 let pri hi?i, ?e se ne motim in brez kakih ve?jih te?av.
Gledam bolj 1.6 bencin (vidim da ima istega kot bmw), da je pa dizl Mazdin pa nisem vedel
Itak pa ?e bi ?e bi vzel vsaj opremo od S-a, ker je dosti lep?a notranjost...?eprav pri nas ni neki izbire...sem se pa ?e vozil tudi v 1.6 bencinarju, ta ?vohnej?im, in z osnovno opremo, mi ni blo v?e?....?ist drug avto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
js smi jih dobu pa za 50? vseh 6
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani