Ni prehudega rizika, sicer ima pa forumski prijatelj - Lumpi, nekaj tak?nih motorjev doma, tudi v brezhibnem stanju, po zelo ugodnih cenah, po potrebi ga tudi zmontira. Skratka ne vidim kak?nega razloga, da se ne bi odlo?il za nakup tega Zelenca.
Mogo?e pozna kdo tale avto? malo sem skepti?en glede kilometrov .. 260K ... hmmm
Pa? 17 let star avto, moja jih ima pri dobrih 10-ih letih bistveno ve? na ?tevcu. ?e ti pri tejle "krepne" motor, dobi? drugega za 100 do 200? in samo tanka? benz ter vozi? dalje.
Hvala za pomo?, ki ste jo namenili pri moji odlo?itvi pri nakupu mazde6 (AvtoVa? za 6.000 EUR). Odlo?itev je padla, da bom na pravo ponudbo za mazdo6 ?e moral po?akati. Verjamem, da bom tudi sam neko? ponosen lastnik ene od mazd.
Lep pozdrav
Sre?no pri iskanju, ?e bomo lahko kaj pomagali, pa lahko ra?una? na to.
Nekaj dni je po?ivala, danes pa spet te?e kot prerojena, ne duha ne sluha o te?avah z menjalnikom in pa g. Lumpi mi je posodil eno zadevco, ki je vidna na fotografiji, v bli?ini ogledala.
Shrek, je za tukaj gor, verjemi da je. Napi?i, nas res zanima, ker ve? kot se takih nategunov najde in objavi, bolje je za kupce v prihodnosti! Na BMW forumu je stalna praksa glede dilerjev, se ?e skoraj to?no ve, kam iti in kam ne. Zato prosim deli tvoje izku?nje z nami!
Jaz vedno pravim, NAJ dober glas se?e v deveto vas, slab pa na konec sveta in prav je tako.
Kot sem opazil v drugi temi, je BENCIN tale aktualna 6-ka, tako da ima namesto jermena pa? verigo, ok ima pa mikro jermene, ampak to ni ravno preve? relevantno, vsaj ne v smislu ? izdatkov.
V preteklem tednu sem vozil 2 Mazdi6 iz 2. generacije in lahko kar iz prve roke povem, da je OGROMNA razlika med "enko" in "dvojko", tako da ?e je pri tem znesku ?e res mo?no dobiti 2.generacijo, potem jaz pa? ne bi razmi?lal niti za trenutek.
@Qwerty, ti si pa dal tak?en "ultimativen" nasvet, kot da ?im najde eno tak?no, lahko kar naka?e znesek na TRR prodajalca, da ogled prakti?no niti ni potreben. Rabljen avto kupovat je vedno loterija, v?asih te ?e znanec ali sodelavec na?pona, kaj ?ele nek xy osebek.
Zmago, ?e bi bil jaz na tvojem oz. va?em mestu, bi ob tolik?nem znesku za nakup tudi ?elel, da njegov zunanji izgled ostane ?im dalj ?asa aktualen, da je pa? zadnji model na trgu. V primeru nakupa Passata bi tako potem raj?i po?akal, saj naj bi se pripravljal povsem nov model, ker je tale sedanji "kvadratasti" dejansko le konkreten facelift prej?njega (ki mi je bil pa zeeelo v?e?).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moja pa po?iva!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani