Tudi jaz sem sedaj prvi? pri MB. Za juresovo ?estko pod 700 kasko premium. Bomo pa videli ko bo treba kaj uveljavljati. Sicer naj pa nas forumski zavarovalnicar eclipse ?e kaj pove.
Mene pa mika, da bi jih sedaj dal na 5ko....glede na to da mi je za hrup vseeno v minibusu in za po LJ in dru?inske premike 120-130km/h na morje - kljub temu komentarji pi?ejo da so zelo tihe. Cena je pa ubita?na 65? za 17'
Jaz imam isto textar. Baje naj bi bile ok, ?eprav meni po ene dveh letih tresejo spet. Mogo?e zato, ker (vsaj tako je dr dejal) so bile plo??ice 'za?tekane'. Kar koli to pomeni.
Posledi?no se je grelo, posledi?no mi je zaradi tega najbr? tudi kolesni le?aj potem odpovedal....
Evo ponovno jo je majstr potopil v olje Naredili smo za??ito, ?e drugi?, upam da se ?im dlje obr?i pri ?ivljenju..brez rje Majstr pravi, da se dobro 'nazaj' dr?i :-)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Oj, a ma kdo training manual za mazdo 6,ki ima ?e 2.2motor?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani