druga? pa,..wtf??? ?ez kk?no uro? in pol sm mislla da sm js usekana k sm spraznla tank u 3h dneh (ok ne ?tejem dal?ih relacij recimo vikend u Zadru itd. k sm res ?la tankat soboto dopoldne nasledn dan pa spet)
Ja sej relacija je bila dom?ale-koper!!!Samo sva se z kolegom ?e prej ustavla na pija?i da je ?e svojo iskat k tm nekje dela.No sej nima veze vem da sem takrat do kopra in nazaj porabil cel kestel bencina in to v parih urah bila je pa koperska no?
Druga?e je bil motor 1.6 in takrat ko sem ra?unal je imel zelo zelo visoko porabo!!!Ko pa je bila umirjena vo?nja je pa pil okoli 8 litrov. :ne vem:
Divjaki!!!! Ne vem kak vam lahko avti tolko pijejo???
ceprav mal si se zmotu pri stevilkah...ker ni mogoce 120km v 28minutah
Dobro za kilometre ne vem to?no je pa bila relacija Lj(mislim da rudnik) nekje na pija?i in koper konec avto ceste povpre?na hitrost je bila okoli 160 najvi?ja pa 215 po ?tevcu seveda oz kolikor je ?lo.Ja to je zame terjanje ko tanka? in ?ez ka?no uro spet
sem pogruntal, da to vase "teranje" za moje pojme sploh ni teranje...ko sem jaz moje bencinarje teral, noben ni pil manj kot 12l/100km (vsi 2.0 motorji), maximalno pa do 20l /100km
Ni?, bo treba kar pogledat v Frankolovo in se zapeljat en krog
Bom preveril lu?, sicer pa se mi zdej ?e na sliki zdijo mal sumljive.
Upam da japonci res zdr?i 200k km BP, ker bi ga imel tudi za slu?bo in ne bi hotel ?e na za?etku zamujati
?e je redno vzdr?evan in vo?en je to ?ele za?etek.Jaz sem tudi svojega prvega japonca kupil pri skoraj 200k in zdaj jih ima skoraj 300k pa dela brez posebnosti!
Jaz sem tudi za rde?o.Samo kokr je Klopko rekel avta se ne kupuje prek slike ga je treba sprobat in pregledati kajti za barvo se lahko marsikiaj skriva
Tale preparat zdle u zadnih dneh veselo uporablam, tko da brisalci veselo po?ivajo (razn k voz stoji na mestu u prometu je dobr d laufajo), kasnej pa zra?ni upor nardi svoje!
A se tega preparata res ne dobi ve? u SLO, ker kmal mi bodo zaloge po?le, a pol pa bo treba u Esterajh al kaj?
Jaz sem ga zadni? vidu v Btc-ju tako da se ga dobi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To je isto tako kod je ciko boy(tisti ki prodaja xedosa 9 2.5) napisal da ima povpre?no porabo 8.5 l
Potem mazda 323f 1.5 isto spije kod 2.5 V6
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani