oprosti ampak daleč najslabši so z vrtnico,.. prav novo goričani,..katastrofa, tolk neumnosti kot delajo po cesti zadnje čase pa že dolgo ne, jst jih uvrščam direkt za italijane
A se hočeta vidva z Alexom zment bolj točno, a v Italijani divjajo in vozijo kaotično al ne. Ti praviš, da ja, Alex da so zelo vzorni vozniki. En od vaju torej nabija klamfe. 🤪
Če sem pošten sem zelo hvaležen, da mi ni treba velik po Italiji vozit in ne čutim čist nobene potrebe, da bi al pa da mi zarad tega kej v življenju manjka. Oni to vedo in mi zato pošiljajo svoje "eksperte" na naše ceste, da se mi pol meša. Zadnje čase se ta vpliv dejansko pozna že pri primorcih in čedalj več vozil s KP in delno GO tablicami delajo tisto kar je bil včasih bolj značilno za CE (Celjani so se roko na srce kar precej popravili).
Ne vem, ampak, ko zagledam KP na vozilu sem še posebej previden, ker ni dneva, da ne bi kdo od teh kake "Italian style move" izvedel.
Da pa ne bo kreg in da ne bo kdo užaljen pa je seveda možno da si KP tablice izbirajo Ljubljančani, da ko gredo na primorsko jih tam manj postran gledajo. Kdo bi vedel.
Za GO je res,..bolj ko greš proti italijanski meji slabše je 😛
1. stvar ki sem jo opazil je da dela izjemno hitro, tudi star mazda ui po posodobitvi dela malenkost hitreje. Sicer tega nikjer nisem zasledil med besedili za posodobitvami in nisem ziher, a je placebo efekt, ampak isto mnenje ima tudi @Janez007
2. stvar ki mi je zakon so pa google maps, užgeš in ti sprot priporoči drugo pot, če je gužva. Imaš tudi aplikacije za konferenčne klice ala teams in webex, včasih imam kak sestanek iz auta in sem bil na bluetooth, direktno iz aplikacije sedaj še nisem probal... tudi izbiraš lahko apple maps ali google maps in ti potem se on zapomne kaj ti bo dal na "domač" zaslon kot primarno navigacijo
3. stvar ki mi je minus je predvajanje sporočila, prej sem dobil SMS in ga je mazda izpisala na zaslon in razložila v polomljeni angleščini - sedaj mi iphone ne pusti sporočila vidt, ampak ti ga prebere samo siri, kar je seveda za slovenska besedila totalno neuporabno...nevem pa kako je na androidih
Uglaunem hvala @vzupan3 ki je takrat reskiral in probal ta kitajski modul, mislim da ti je pol foruma lahko hvaležnega
Čaki mal, a govorimo o Mach E? Razen imena, ne vidim da bi mu kej falilo. Zgleda lepše kot marsikateri ICE SUV. Ampak ja priznam, lepota je subjektivna 🙂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ja čeprav bolj tista smotana vrtnica spominja na cvetačo 🤣
Popravljeno od Tilen5Povezava za deljenje
Deli na druge strani