Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

Čestitke za nakup vozila😀. Glede prask je pa tako. Ni prav, da je že na novem to je dejstvo ampak čimprej se nehaj sekirat bolje bo. Jaz se ne več. Barva je zelo občutljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 2 urama je FrX186 napisal:

Vsekakor, je res na meji estetike zame, so se vseeno gume dober 1cm sirje od platisc, ampak rob je pa rob... kot sem napisal, da je vsaj guma z boli izrazitim robom, bi bilo varnejse za platisca.

...sem pa tudi eden tistih ki zelo pazi na avto in mi robniki niso vsec 😜

Zaenkrat se jim uspesno izogibam.

😉👍🏻

Hah, tudi jaz sem en tistih, ki pazim na avto in mi robniki niso všeč pa sem ga jeseni vseeno lepo počohal. Platišče je zdaj sicer sanirano ampak filing je biu pa scary. Pa je mogoče moja guma nekoliko bol čez platišče. V glavnem, pazi jih!😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

No, jaz sem ravno zamenjal kolesa in je vse mirno. Se mi nikoli ne prižge lučka, ko menjam. Enkrat se mi je, ko sem povozil žebelj in je pričela guma puščat. To pa je namen tega sistema ane?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

Sem se odločil, da dam poštimat feltno, ki sem jo podrgnil jeseni kar svojemu ličarju, ki pravi, da jo lahko zrihta. Cena je okvirna 50-60. Pa da vidimo kako bo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ah ne, saj jih ne mislim kupit. Samo zanimalo me je, če ma slučajno že 3 komplete platišč.

pred 8 urami je Bini napisal:

Sem zadovoljen in ni nobenih posebnosti. Po 12k km imajo še 6 mm profila.:prstgor:

Kupil jih pa ne bi,ker niso vredne tega denarja.

Sam drage so pa ko pes. Kere boš kupil, ko boš te menjal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Sem se odločil menjat zimske za letne.:bravo:

18ke za 18ke,a zgleda vizualno leva manjša,vsaj meni.....:whatever:

Pa komplet letnih je 1kg lažji od zimskih! (22 kg-23 kg)

IMG_20210310_141143.jpg

IMG_20210310_142413.jpg

Si 19ke prodal?

pred 21 minutami je sportman333 napisal:

Ker bom zdaj kupoval nove letne v dimenziji 225/45r18 in se odločam tudi za michelinke pilot sport4 in me zanima kako si zadovoljen ? (resda je MPS3 starejsa generacija a kljub vsemu, info iz prve roke nekaj pomeni, tnx.)

Imam iste mišelinke kot Bini pa sem kr zadovoljen. Tudi obrabe ni ne vem kakšne po 3h letih.

pred 4 urami je Bini napisal:

Sem se odločil menjat zimske za letne.:bravo:

18ke za 18ke,a zgleda vizualno leva manjša,vsaj meni.....:whatever:

Pa komplet letnih je 1kg lažji od zimskih! (22 kg-23 kg)

IMG_20210310_141143.jpg

IMG_20210310_142413.jpg

Bo še sneg❄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.