Sem si pa zadnjič po nerodnem izklopip senzorje!!! To je pa sila nevarn, čakaš da bojo senzorji piskali pa nič Sm že skoraj šel ven, in pogledal če kamere prav kažejo, da sem tako blizu senzorji pa ne beepajo
Nevem kje se furate ostali, jst če grem na relaciji štajerska-gorenjska kdaj proti večeru ... ko parkiram, ne vidim več skozi šipo
Je pa res, da z besedo "mrčes" mislim vse kar se prilepi na avto, torej tudi razno razni iztrebki ostalih letečih predmetov Mogoče se bo pa treba bolj počasi vozit.
Živjo, malček sem odsoten zadnje čase...preveč dela moram rečt da gre veliko lepše stran svinjarija. Res pa je da to opažam zgolj na podlagi 2 pranj če bi se še enkrat odločal bi sigurno še enkrat dal keramiko gor
Kul fajn slišat, da se "investicija" obrestuje. Ma jst morm te ostanke mrčesa že skor s špohtlom dol strgat xD
Tolk sem jo zglancal, da se je pregurala, kar vidiš je okvir xD
Šalo na stran, še premalo ... bolj ko pučem, več mi ostaja mrčesjih drekov po haubi, pa špricam s tistim odstranjevalcem mrčesa, pa pomaga večinoma samo za tisto kar je sveže gor. Kar je prisušeno je pa katastrofa.
@Husky1290 kok se kaj tvoja zdej pere, se pozna, da maš keramiko gor?
Jap tole se vam bo tudi kar hitro nazaj zapackalo, js sm ga enkrat pri Peljku spucal, pa je biu za mesec dni spet v slabem stanju. Me zanimajo vasi rezultati. Meni se potem po ciscenju ni vec pojavlaljo cukanje pri polnem plinu.
Razen pravočasne menjave olja, si jst po prebranem na forumu ne delam večjih preglavic z AT opcijo. Bomo pa videli kaj bo, ko se bodo bližali "problematični" kilometri, torej 100k+ pred kterimi jst mislim nardit vsaj delno menjavo (torej izpust in dolivanje).
Nimamo te kaj prepričevat, priporočam ti, da greš in se v salonih dogovoriš za testno vožnjo obeh motorjev G165 z ročnim in G194 z avtomatskim in se sam odločiš, kaj ti bolj ustreza. Jst sem ravno po tem testu enoznačno vedel, da kaj druga kot G194 zame ni prišlo v poštev (aja če nimajo šestke, probaj vsaj CX-5 tako sem probal jst, ker šestke G194 ni blo nikjer za probat).
Hja, jst tudi sem tam opravil že svoj servis in je blo vse kot mora bit Me zanima, kaj se bomo dogovorili novembra na drugem, ko bom omenjal pokanje nekje spredaj ob namotanem volanu in nezapiranje levega ogledala (čeprav odkar sm ga šimfu, da se ne zapira ... še ni blo težav spet dela normalno xD ).
Nism prebral oglasa, vrjetno je uvoz? Ker moja bivša iz Danske je mela podobne fore oprema čist XY glede na slovenske standarde. Ni pa prva, ki jo vidimo v takšni obliki: stara zuni, nova znotri. Cena je pa vrjetno z ozirom na zapolnjenost DPFja xD
Hm torej so to gumice anti roll bara oz. stabilizatorja? Ja, zdaj al je tole spodaj, al pa je problem kje v uležišču amortizerja, to sta edini dve točki ki nista fiksni in se lahko pojavla kaj takega, al sem še kaj pozabil? Vse ostalo bi moralo bit bolj kot ne fiksno, vsaj upam
@scania o kašnih gumicah je tle govora? Men se zdej dlje časa dogaja, da ko grem iz garaže (izhod mam v obliki črke L v hrib) in ko namotam in ko se predne kolo upre v klanec včasih nekaj poka/škripa. Ali pa kot praviš na parkirišču, če namotaš med ustavlanjem.
Ja logično, Husky ma 20 colarce gor z izredno nizkimi bočnicami, ti maš pa 17 colarce z ogromnimi bočnicami. In seveda zaradi tega se vidi ta stlačenost gume. Tud, če boš dal 3.0 not se bo še vedno videlo.
Spredaj hladne 2.6, zadaj 2.5.
Ne ne 17" so mi jasne, zdej mam 19" in presek 45. Grem dans zopet preverit, lahk pa da je kej spustl
To sm ravno včer gledu, k sma se s @Husky1290 dobla, on ma 245/35 gor pa pravi da ma 2.4 pumpan in niso nič natlačene skupi, jst pa bridgestonke 225/55 pa mam 2.6 pumpan, pa še kr so stlačene skupi in zgleda kot da bi mel pumpane pod 2 bara o.O
@Boss ti tut maš zdej letne bridgestone ... če so original ne? Kolk pumpaš spredi?
Eee kaj dela pa poliranje, sem se pa na lastne oči prepričal malo prej @Husky1290 ma res spolirano svojo u nulo, čist neki druga kt pa zadnjič na poraba izzivu, definitivno je pa v resnici še lepša k na slikah!
Mi je pa ponudil nekaj za na felge:
@Husky1290 prave sm zbral morm rečt, čeprav slike mogoče tega ne pokažejo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jap tudi na GL mazdi mam to izklopljneo.
Sem si pa zadnjič po nerodnem izklopip senzorje!!! To je pa sila nevarn, čakaš da bojo senzorji piskali pa nič Sm že skoraj šel ven, in pogledal če kamere prav kažejo, da sem tako blizu senzorji pa ne beepajo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani