Skoči na vsebino
LAS(LANE KEEP ASSIST SYSTEM)
Napisano

Jap tudi na GL mazdi mam to izklopljneo.

Sem si pa zadnjič po nerodnem izklopip senzorje!!! To je pa sila nevarn, čakaš da bojo senzorji piskali pa nič :D  Sm že skoraj šel ven, in pogledal če kamere prav kažejo, da sem tako blizu senzorji pa ne beepajo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Nevem kje se furate ostali, jst če grem na relaciji štajerska-gorenjska kdaj proti večeru ... ko parkiram, ne vidim več skozi šipo ;)

Je pa res, da z besedo "mrčes" mislim vse kar se prilepi na avto, torej tudi razno razni iztrebki ostalih letečih predmetov ;) Mogoče se bo pa treba bolj počasi vozit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
15 hours ago, Husky1290 said:

Živjo, malček sem odsoten zadnje čase...preveč dela :D moram rečt da gre veliko lepše stran svinjarija. Res pa je da to opažam zgolj na podlagi 2 pranj :P če bi se še enkrat odločal bi sigurno še enkrat dal keramiko gor :) 

Kul fajn slišat, da se "investicija" obrestuje. Ma jst morm te ostanke mrčesa že skor s špohtlom dol strgat xD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Tolk sem jo zglancal, da se je pregurala, kar vidiš je okvir xD

Šalo na stran, še premalo ... bolj ko pučem, več mi ostaja mrčesjih drekov po haubi, pa špricam s tistim odstranjevalcem mrčesa, pa pomaga večinoma samo za tisto kar je sveže gor. Kar je prisušeno je pa katastrofa.

@Husky1290 kok se kaj tvoja zdej pere, se pozna, da maš keramiko gor?

Popravljeno od 50keda
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
6 hours ago, Alex said:

Tej obstoječi benzinarji brez turbin  ostajajo za evropski trg. 

Se se ne ve u bistvu, sam ne vrjamem da bojo 3.0 jybrida razvijal sam za ameriko 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Jst ce se kdaj kupim nov avto, gre ziher v folijo hauba, prednji odbijac, predni blatniki in pragovi.

Moja bo stara 2 leti pa vem kak je ko ti gredo pikice na zivce. In ja, obzalujem, da jo nisem folijiral.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Joooj ste vi eni packi!

Jap tole se vam bo tudi kar hitro nazaj zapackalo, js sm ga enkrat pri Peljku spucal, pa je biu za mesec dni spet v slabem stanju. Me zanimajo vasi rezultati. Meni se potem po ciscenju ni vec pojavlaljo cukanje pri polnem plinu.

Popravljeno od 50keda
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Razen pravočasne menjave olja, si jst po prebranem na forumu ne delam večjih preglavic z AT opcijo. Bomo pa videli kaj bo, ko se bodo bližali "problematični" kilometri, torej 100k+ pred kterimi jst mislim nardit vsaj delno menjavo (torej izpust in dolivanje).

Nimamo te kaj prepričevat, priporočam ti, da greš in se v salonih dogovoriš za testno vožnjo obeh motorjev G165 z ročnim in G194 z avtomatskim in se sam odločiš, kaj ti bolj ustreza. Jst sem ravno po tem testu enoznačno vedel, da kaj druga kot G194 zame ni prišlo v poštev (aja če nimajo šestke, probaj vsaj CX-5 tako sem probal jst, ker šestke G194 ni blo nikjer za probat).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Hja, jst tudi sem tam opravil že svoj servis in je blo vse kot mora bit ;) Me zanima, kaj se bomo dogovorili novembra na drugem, ko bom omenjal pokanje nekje spredaj ob namotanem volanu in nezapiranje levega ogledala (čeprav odkar sm ga šimfu, da se ne zapira ... še ni blo težav spet dela normalno xD ).

Popravljeno od 50keda
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nism prebral oglasa, vrjetno je uvoz? Ker moja bivša iz Danske je mela podobne fore oprema čist XY glede na slovenske standarde. Ni pa prva, ki jo vidimo v takšni obliki: stara zuni, nova znotri. Cena je pa vrjetno z ozirom na zapolnjenost DPFja xD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Hm torej so to gumice anti roll bara oz. stabilizatorja? Ja, zdaj al je tole spodaj, al pa je problem kje v uležišču amortizerja, to sta edini dve točki ki nista fiksni in se lahko pojavla kaj takega, al sem še kaj pozabil? Vse ostalo bi moralo bit bolj kot ne fiksno, vsaj upam :D

Popravljeno od 50keda
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
On 6/4/2021 at 10:40 AM, Boss said:

Hja napisal si 225/55 in kot vem so to 17 colarke :nevem:

Tiskarski skrat, torej zanimal me je za tvoje 19 k mas ziher turanzo kot jst, glede na to da mama se prve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
20 hours ago, Boss said:

Ja logično, Husky ma 20 colarce gor z izredno nizkimi bočnicami, ti maš pa 17 colarce z ogromnimi bočnicami. In seveda zaradi tega se vidi ta stlačenost gume. Tud, če boš dal 3.0 not se bo še vedno videlo.

Spredaj hladne 2.6, zadaj 2.5.

Ne ne 17" so mi jasne, zdej mam 19" in presek 45. Grem dans zopet preverit, lahk pa da je kej spustl :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

To sm ravno včer gledu, k sma se s @Husky1290 dobla, on ma 245/35 gor pa pravi da ma 2.4 pumpan in niso nič natlačene skupi, jst pa bridgestonke 225/55 pa mam 2.6 pumpan, pa še kr so stlačene skupi in zgleda kot da bi mel pumpane pod 2 bara o.O

@Boss ti tut maš zdej letne bridgestone ... če so original ne? Kolk pumpaš spredi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eee kaj dela pa poliranje, sem se pa na lastne oči prepričal malo prej :)@Husky1290 ma res spolirano svojo u nulo, čist neki druga kt pa zadnjič na poraba izzivu, definitivno je pa v resnici še lepša k na slikah!

Mi je pa ponudil nekaj za na felge:

DSC02648.thumb.JPG.db80a96037f2d5f8f7512621e41e425d.JPGDSC02649.thumb.JPG.587af3624fabcb1da97926ca65ce3816.JPG

@Husky1290 prave sm zbral morm rečt, čeprav slike mogoče tega ne pokažejo :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.