Drugače pa v kolikor nimaš servisne knjige in računov se avta ne kupuje!
Ja tocno tak, js tut nimam vec vpisanih servisov po uradni piti, ker si pac neki srvari zrihtam sam, ostalo pa moj mehanik, ki mu 100% zaupam, zato bo tist, ki bo kupu avto za mano kupu najvecji srot od avta 🤦♂️
No sedaj ko smo pa obdelali obliko ( ko kaže število komentarjev je to tak najpomembnejše), pa se dajmo še o tehniki pogovorite.
Zadnja prema bi naj imela neko rešitev ki namesto da ima aktivne amortizerje, zavira notranje kolo in s tem prisili avto, da malo počepne na tisti strani. To bi naj omogočalo lepšo vožnjo skozi ovinke.
Potem je tukaj še nov 8 stopenjski menjalnik, z neko čudno sklopko.
Notranjost bo pa po mojem prav fino zgledala, ko bojo še ostale trime predstavl.
notranjost je men najbolj všečna proti vsem novim avtom, ki so zdej na trgu
pred 51 minutami je Janez007 napisal:
Meni osebno avto ne izgleda slabo. Je pa tako kot pri vsaki novi obliki, najprej zadržanost ali celo odpor, potem pa počasi oblika postane atraktivna, všečna.
Glede cen. Verjetno enaka zgodba kot sicer v teh časih. Napihnjene izhodiščne cene, potem pa zraven veliki popusti, ki zvabijo kupce. Sicer pa smo v obdobju, ko za nekatere cena nekaj 100.000 € ni nobena težava. To opažam na nepremičninskem področju, kjer so oglaševane cene dobesedno ponorele, kljub temu pa se še vedno po teh norih cenah precej tudi proda.
M3 letnik 2015 hatchback. Specialka velikosti 54 in višina sedeža 75cm gre not brez težav, ampak že na knap. Če bo sedež malo višje ga bo treba spustit. Je pa seveda treba podret celo zadnjo klop.
Hja kompromisi, kompromisi. Tole mazdo sem vceraj na hitro testiral in je glede na obcutek delovala OK. Sicer je na desni strani malenkost porajsana ampak za 4k in roko bi jo odpeljal malo heca. Zanima me ali ima bencinska Mazda 6 2.0 107KW (letnik 2013) jermen ali verigo? Eno imam ugledano in v servisni knjigi na 120k ni omenjena menjava.
Ubistvu... Letnik 99, v dveh letih naredil 60.000km brez najmanjšega problema... Sicer je čez TP prišla z nekaj dobre volje,ampak delala je. Rjava je pa bila že po 5ih letih cela.
Je pa bil presenetljivo prostoren in poskocen avto.
Pod kožo je bila to Mazda 121, le motor je imela svoj če se ne motim.
pa mislim, da so bli tut motorji Mazdini, če se ne motim, ker tut eni modeli Sephie so mele Mazdine motorje
Kar je dobro za motoristične usnjene kombinezone je odlično tudi za usnje sedežev v avtu. Sam imam neko kremo na osnovi čebeljega voska(eko-bio supa dupa 🤟🤟),pa še diši za popizdit dobro.👏👏
To sem kupil 1x nimam pojma kje, extra za nego kombinezona iz kengurujevaga usnja(v življenju ne navlečem več nase govedine!🧐).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Js bi pa tole definitivno se 1x nabavu 🙂
Pnevmatike Maxxis 235/35 ZR19 91Y XL, MFS | Victra Sport 5 VS5 | LiderPnevmatik.si
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani