Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
  dne 29. 7. 2022 ob 18:06 je Jaka32 napisal:

Naredil nic, vas pa sprasujem, ce bi mogoce moral? 

Opazil sem namrec na zadnjih sipah tole "odstopanje" ki je tovarnisko, ali pa je dejansko odstopanje?

IMG_20220729_200442.jpg

Razširi  

sem šel gledat svojo pa mam čist lepo na obeh straneh. pa ne porajtat k je usrana je sosed hoblu pa je ves prah nesl na avto.  image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
  dne 2. 8. 2022 ob 17:53 je Alex napisal:

Morda zanimivost za lastnike cx30. 

Z thuletom na strehi lahko zapeljete na večino parkirišč. Tudi v garažne hiše (v Franciji) gre 😊PSX_20220802_194638.jpg

Razširi  

fajn si tole trofnu. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  dne 2. 8. 2022 ob 8:26 je Boss napisal:

Jaz bom pa naredil en daljši krog, da preverim kje je za kak cent cenejše gorive. Prav dobro se počutim, ko tako privarčujem za gorivo. Ljudje so razvajeni in se jim ne da, jaz pa vem, da brez muje (Mujo z malo) se še čevelj ne obuje. 🤪

Razširi  

se bom js tud mogu mal zapelat. mogoč do LJ. od kar sem na dopustu nisem naredu 10km.

dne 2. 8. 2022 ob 11:31 je Bini napisal:

Zanimivo.....🤔

Sem razmišljal ravno obratno,sem VESEL in vidim same spodbudne napovedi pa tudi ljudje so vedno bolj vedri in veseli......:jupiii: (Do konc poletja) 🥴

Razširi  

vsaj čez poletje ne bo problemu. sredi jeseni pa spet razno razne omejitve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba: bencin vs. dizel
Napisano

Moja m3 g120. 90% Relacija trbovlje - prebold (čez podmejo), povprečna poraba 7.2. Če zelo pazim imam porabo v obe smeri okrog 6.2- 6.7. Odvisno al grem na šiht al pa domov🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  dne 23. 7. 2022 ob 15:15 je Deeyan napisal:

Za eksplozijo ravno ne, gori pa zelo rad ja

@TBA plin je pa spet druga zgodba, tam mas itak varnostne ventile v primeru trka, ki pa itak v nakslabsem primeru lahk tut zataji

Razširi  

Sej pri vodiku tud, predvidevam :). sicer pa če bo karkol na vodik bodo vrjetno samo tovornjaki in avtobusi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 22. 7. 2022 ob 14:39 je Boss napisal:

ja kaj, če je pa res 🤪 glej Alex nas trola in preverja kako bomo reagirali a zdej ga bom pa še mirkal, da ne bo užaljen ... pa sej ni snežinkica, da se bo stalil. Je pač tako, da če se roastamo pol pač kej prleti tud nazaj, to je tako, če si na žaru. 🤡

Razširi  

mislim da bi blo bolš če se ob kavi, piru pa kakem prigrizku dobimo pa pade tm kaka debata :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  dne 22. 7. 2022 ob 20:29 je Deeyan napisal:

Kolker se spomnem je blo pred leti receno, da je prenevarno za vsakodnevno rabo v prometu zaradi prevelikega tveganja ob primeru trcenja

Razširi  

hahaha :) ta je bla dobra. ker zgleda da na plinsko bombo, ki jo im kar nekaj ljudi v prtljažniku sploh niso pomislil in pa me zanima koliko ljudi je seznanjenih kako se gasi ali pa omeji požar če ti zagori EV avto, vrjetno bi ga velika večina gasilo kar z vodo :). Takoj ko omeniš besedo vodik se spomnijo na hinderburg al pa na bombo. pa pustmo stat da tema ne bo šla iz kontrole :) 

dne 22. 7. 2022 ob 20:59 je Boss napisal:

Naslednji torek ... 2. avgusta.

Razširi  

glih prou da bom lahk še tanku pred dopustom :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  dne 22. 7. 2022 ob 8:01 je Deeyan napisal:

so že ble ideje pred leti, mogoče bojo kej rešli glede eksplozivnosti

Razširi  

Sej ekplozivnost ni tak problem kot strošek pridobivanja vodika. ker se porabi preveč energije. V Sloveniji sta mogoče 2 postaji. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Eno neumno... a mata oba na avtih oem izpuhe? 

Da nima kdo kazga športnega namontiranega, ali pa dodatno zvočno izoliranega avta.

Najbolj bi bilo merit oba automatika ali oba z ročnim menjalnikom in enakim motorjem🙂

dne 22. 7. 2022 ob 3:24 je TBA napisal:

Razširi  

Popravljeno od TBA
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
  dne 21. 7. 2022 ob 14:23 je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma, pa mi neki tole ni glih jasn. Če je kabina tako zatesnjena, da zunanji hrup ne pride noter - kako pa potem slišiš gasilca ali pa rešilca na nujni vožnji?

Razširi  

eh to so ti novi avti k majo vse mogoče senzorje ki zaznajo vozilo na nujni vožnji in simulirajo zvok siren preko zvočnikov :) 😂😂😂😂

Popravljeno od TBA
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
  dne 17. 7. 2022 ob 15:11 je Janez007 napisal:

20 € za 2 x 8 GB ...

Razširi  

pol 16gb :). nov je cca 50€

mal na FB market place poglej. se kup RAMa prodaja, kolker sem gledu se dobi za 40€. mogoč lahk pa ceno mal zglihaš. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.