Jaz bom pa naredil en daljši krog, da preverim kje je za kak cent cenejše gorive. Prav dobro se počutim, ko tako privarčujem za gorivo. Ljudje so razvajeni in se jim ne da, jaz pa vem, da brez muje (Mujo z malo) se še čevelj ne obuje. 🤪
se bom js tud mogu mal zapelat. mogoč do LJ. od kar sem na dopustu nisem naredu 10km.
pred 36 minutami je Bini napisal:
Zanimivo.....🤔
Sem razmišljal ravno obratno,sem VESEL in vidim same spodbudne napovedi pa tudi ljudje so vedno bolj vedri in veseli...... (Do konc poletja) 🥴
vsaj čez poletje ne bo problemu. sredi jeseni pa spet razno razne omejitve.
Moja m3 g120. 90% Relacija trbovlje - prebold (čez podmejo), povprečna poraba 7.2. Če zelo pazim imam porabo v obe smeri okrog 6.2- 6.7. Odvisno al grem na šiht al pa domov🙂
ja kaj, če je pa res 🤪 glej Alex nas trola in preverja kako bomo reagirali a zdej ga bom pa še mirkal, da ne bo užaljen ... pa sej ni snežinkica, da se bo stalil. Je pač tako, da če se roastamo pol pač kej prleti tud nazaj, to je tako, če si na žaru. 🤡
mislim da bi blo bolš če se ob kavi, piru pa kakem prigrizku dobimo pa pade tm kaka debata
Kolker se spomnem je blo pred leti receno, da je prenevarno za vsakodnevno rabo v prometu zaradi prevelikega tveganja ob primeru trcenja
hahaha ta je bla dobra. ker zgleda da na plinsko bombo, ki jo im kar nekaj ljudi v prtljažniku sploh niso pomislil in pa me zanima koliko ljudi je seznanjenih kako se gasi ali pa omeji požar če ti zagori EV avto, vrjetno bi ga velika večina gasilo kar z vodo :). Takoj ko omeniš besedo vodik se spomnijo na hinderburg al pa na bombo. pa pustmo stat da tema ne bo šla iz kontrole
Sm kmet an s hribu doma, pa mi neki tole ni glih jasn. Če je kabina tako zatesnjena, da zunanji hrup ne pride noter - kako pa potem slišiš gasilca ali pa rešilca na nujni vožnji?
eh to so ti novi avti k majo vse mogoče senzorje ki zaznajo vozilo na nujni vožnji in simulirajo zvok siren preko zvočnikov 😂😂😂😂
Se vračam s službenim kombijem, srečam avto od avtošole, se potegnem bolj desno kot običajno, rahlo pritisnem zavoro - in BUM. Presenečen ustavim in ugotovim, da je zadaj voznica udarila v kombi. Vidim njen avto, Ford Fiesta, stara nekaj mesecev, ves razbit, hladilna tekočina teče po cesti,... Pridem okoli, s strahom pogledam, kombi - in glej ga vraga, nič mu ni. Stara KIA Pregio iz leta 1999 je imela samo nekaj prask po odbijaču in zavihan spodnji rob zadnjih vrat. Si mislim, glej, greva vsak po svoje in mir. ne, ženska je že imela telefon v roki in je klicala policijo.
Pride policija, naredi zapisnik in ženska na vse pretege vali krivdo name. Ampak vse se izkaže za prazno nabijanje in policaj naredi zapisnik, njej pa izroči plačilni nalog. Takrat pa ženska začne kričat name, da sem jo zaje..., ker sem poklical policijo.
Kaj? Pa saj jo je ona klicala.
Dobro, pustimo stat.
Policaj reče, da je treba izpolnit še Evropsko poročilo o prometni nesreči. Dobro, odprem zadnja vrata kombija in začnem s svojimi podatki in podatki službenega kombija. V tem pride avtovleka in naloži Fiesto. Ker sem svoje izpolnil, pogledam po cesti - in tam malo naprej stoji policijski avto. Gledam okoli, ženske nikjer. Čim je avtovleka naložila njen avto, se je usedla v kabino in šla, brez da bi dala svoje podatke. Grem do policaja, mu razložim, policaj zavzdihne in reče, da naj lastnik vozila vpraša na postajo prometne policije, pa bo dobil podatke in uradni zapisnik.
Koliko se meni ta teden vleče, vse mi gre samo iz slabšega na slabše...
Kolk je še tega, kar sploh ne znam uporabljat. 😮 Pri M6 G194 je menda 6 različnih programov-režimov zaklepanja vrat. Mislim, da že pretiravajo in nas večina tega ne uporablja.
Alex potem bencinci niso zate, vsaj brez turbine očitno ne. Morda od druge znamke.
Kot zanimivost, sem včeraj Gelipterja peljal in malo pognal Z-ja, pa je po potisku v hrbet rekel, da takle atmosferc 3.0 bi pa tudi Alexa navdušil, hehe
To ni tisto, ko nekaj občutiš in rečeš, wau, to moram imeti. Trenutno se vozim v 18 let stari 6-ki dizel, in če bi imela 6 brzin in led luči, bi jo kar vozil,dokler ne bi razpadla. Enostavno je še vedno super avto.
hja... CX30 turbo bi rabil samo ne vem kok bi te prišla.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
fajn si tole trofnu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani