RazširiJaz bom pa naredil en daljši krog, da preverim kje je za kak cent cenejše gorive. Prav dobro se počutim, ko tako privarčujem za gorivo. Ljudje so razvajeni in se jim ne da, jaz pa vem, da brez muje (Mujo z malo) se še čevelj ne obuje. 🤪
se bom js tud mogu mal zapelat. mogoč do LJ. od kar sem na dopustu nisem naredu 10km.
RazširiZanimivo.....🤔
Sem razmišljal ravno obratno,sem VESEL in vidim same spodbudne napovedi pa tudi ljudje so vedno bolj vedri in veseli......
(Do konc poletja) 🥴
vsaj čez poletje ne bo problemu. sredi jeseni pa spet razno razne omejitve.
Moja m3 g120. 90% Relacija trbovlje - prebold (čez podmejo), povprečna poraba 7.2. Če zelo pazim imam porabo v obe smeri okrog 6.2- 6.7. Odvisno al grem na šiht al pa domov🙂
nazadne je špegal po forumu 8 ur nazaj :).
prestavil e-ročno na service mode, dal podrejal (pobrusil) zadnje diske (ker so še original) in zamenjal zadnje ploščice (TRW)
Popravljeno od TBARazširi
ja kaj, če je pa res 🤪 glej Alex nas trola in preverja kako bomo reagirali a zdej ga bom pa še mirkal, da ne bo užaljen ... pa sej ni snežinkica, da se bo stalil. Je pač tako, da če se roastamo pol pač kej prleti tud nazaj, to je tako, če si na žaru. 🤡
mislim da bi blo bolš če se ob kavi, piru pa kakem prigrizku dobimo pa pade tm kaka debata
RazširiKolker se spomnem je blo pred leti receno, da je prenevarno za vsakodnevno rabo v prometu zaradi prevelikega tveganja ob primeru trcenja
hahaha ta je bla dobra. ker zgleda da na plinsko bombo, ki jo im kar nekaj ljudi v prtljažniku sploh niso pomislil in pa me zanima koliko ljudi je seznanjenih kako se gasi ali pa omeji požar če ti zagori EV avto, vrjetno bi ga velika večina gasilo kar z vodo :). Takoj ko omeniš besedo vodik se spomnijo na hinderburg al pa na bombo. pa pustmo stat da tema ne bo šla iz kontrole
Razširi
Naslednji torek ... 2. avgusta.
glih prou da bom lahk še tanku pred dopustom
RazširiSm kmet an s hribu doma, pa mi neki tole ni glih jasn. Če je kabina tako zatesnjena, da zunanji hrup ne pride noter - kako pa potem slišiš gasilca ali pa rešilca na nujni vožnji?
eh to so ti novi avti k majo vse mogoče senzorje ki zaznajo vozilo na nujni vožnji in simulirajo zvok siren preko zvočnikov 😂😂😂😂
za kok ga je pa prodaju? novga dobiš za mal več k 30€
Napisano
sem šel gledat svojo pa mam čist lepo na obeh straneh. pa ne porajtat k je usrana je sosed hoblu pa je ves prah nesl na avto.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani