Maxxis so v kolesarstvu zelo popularne. Jaz imam na svojem gorskem biciklu ene zimske spajkice Schwalbe ene zimske Continental, pa ene letne Vittoria. Direktna primerjava je nemogoča, ker so povsem različne gume, glede na izkušnje tudi z drugimi bicikli pa mislim da Schwalbe ne bom več kupoval.
Aja, sorry, to je avtomobilističen forum.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Naša službena LC me je presenetila, ampak v negativnem smislu. Samo 15metrov cca 18% klančka, pa je že gorelo sporočilo o pregretju olja v menjalniku.
Meni v scoutu na istem klančku DSG komaj v 1 prešalta, ampak še to ker zaradi nepreglednega ovinka pripeljem zelo počasi, čene bi speljal v 2.
Na toyoti LC je sledil servis - menjava olja in menjava programske opreme na kateri je bila baje napaka. Smo vprašali, zakaj toyota ni izvedla vpoklic, če so vedeli za napako na softwareju. Dobili smo odgovor da zato, ker lastniki LC-jev itak imajo svoje avte le zato, da lažje parkirajo na pločnik .
Popravljeno od Mraušk Mčk
ja ja.to je to. nepregledne dolžine kolon pred črpalkami. vojna je končno pljusknila (sem šel gledat v slovar, da me labi nebi zajebaval zaradi črkovanja) tudi k nam.
Kar se pa lizinga tiče, južno od Kolpe to obvladajo. Človek je kupil na lizing na svojo firmo, ko je bilo po poteku lizinga potrebno odplačati še preostanek, je vozilo prodal v Bosno, policiji pa prijavil krajo.
Mene je pa vedno nekaj drugega nasmejalo. Kako so se nekateri kolegi pogovarjali o delnicah, skladih, kripto, forex in kako služijo mastno- o nekih 100kEUR in več so potekali pogovori. Pol pa kakšen mesec kasneje pa še vedno v istih službah pa pizdenje okol jurja petsto plače, češ da je premajhna in da komaj shajajo.
Ne me narobe razumet, ti verjamem, da lahko bajno zaslužijo, ampak... ma ne ne bom nadaljeval, ker vsak zase najbolj ve kaj je ok.😜
Verjetno sem mal zaostao, ampak ne razumem, vsi ti svetovalci vlagateljem še vedno vsak dan hodijo na šiht.
Za vozit palice za ribolov v luknji za smuči? Se pravi, če sem prav razumel, ko gre Mčk na ribolov, gredo z njim še žena, dva otroka, maček in pes.
To Aleks, da ne razumeš, je kriva tvoja silna vnema kako dokazati svoj prav, pa si spet iztrčil ne da bi sploh prebral. Napisal sem da ribiških palic NE vozim v luknji za smuči. Beri, Aleks beri.
Če že koga zanima naše družinsko življenje, Tako naš mulc kot tudi naša smrklja imata plačano članarino pri Ribiški zvezi Slovenije.
Nedavno je bil isti primer tukaj na forumu (pa bi človek pričakoval da so tu sami razumni) Da je neka stvar brezveze trdijo ravno tisti, ki je sploh nimajo.
Tudi sam sem videl pegueota 305 break peljati zofo iz Rutarja (z zaprtimi prtljažnimi vrati) in sem samo gledal.
Ampak point je, da čim neka znamka začne šparat z uporabnostjo (beri: večati dobiček) jo takoj ostale začno posnemat. Zato nič več trije otroci v avtu. Pa še marsikaj drugega, tista luknja v zadnjih sedežih je samo eden od primerov kako nas probajo nategnt.
Ok,ampak v čem je razlika a pelješ palice v tej lukji ali pa podres tretjino zadnje klopi?
Aha, že spet, a enega otroka daš pa v prtljažnik da podereš tretjino klopi? Pa tudi kadar je na zadnji klopi samo en otrok sem ugotovil, da je precej zajeten in dolg šotor varianta brolly da leži skozi luknjo in na naslon za roke, ker prtljažnik je poln. Palice niso v luknji ampak preko naslona zadnjih sedežev pod stropom, ker se dajo ukrivit.
Popravljeno od Mraušk Mčk
Je pa še ena najbolj smešna zadeva in sicer ker večina teh vozil z omenjeno luknjo potem nima na sredinskem sedežu Isofix-a
Smešno? Isofiks na sredini? Kam daš potem drugega mulca, ki enako rabi isofiks? V prtljažnik? Približno desetletje že ne delajo več avtov, ki bi bili sposobni paralelno na zadnji klop voziti 3 isofix stolčke.
Pred eno uro je Nejc1986 napisal:
Tudi jaz ne vidim nekega plusa v luknji za smuči . Sam jih sicer vozim v prtljažniku (še prej jih obrisem do suhega - tudi pancerje in potem privezem s pasovi, da me ne ubijejo ob trku). Na strehi ne maram voziti stvari , placa v avtu je pa dovolj.
Sicer pa vidim edini plus v luknji za smuči v tem,da lahko 4je normalno sedijo ob smučkah
Pa kakšne smuči. Meni veliko večino časa luknja služi pri vožnji opreme na ribolov. In to ne samo kake dva meseca na leto kot je smučanja, pač pa celo leto, tudi pozimi. Po Aleksovi teoriji bi moral 365 dni na leto praktično skoraj vsak teden šraufati trugo na streho in dol. Ni logike da pelješ nekaj na strehi, če to lahko v avtu.
Jutri bo padalo, pojutrišnjem bodo pa v luknji turne smuči, in thule bo spet sameval pod stropom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ma kako lahko vodi če je zgubu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani