Skoči na vsebino
Zmanjkalo nafte-ostal na cesti
Napisano

Pozdravljeni

Da. Tudi meni se je zgodilo, da sem ostal s svojo Mazdo 6 na cesti. Vzrok? Zmanjkalo nafte. Do sem ne bi bilo ni? ?udnega, ?e ne bi potem na bencinski ?rpalki natankal samo 59 litrov???

A nima Mazda6 64litrskega rezervoarja??? Kam je izginilo 5 litrov??

Kaj pa, ?e odjemanje goriva ni iz podna tanka, pa? pa ga jemle malo vi?je, da ne bi potegnilo smeti ali vode in je teh 5 litrov bilo ?e vedno v tanku in jih je BC ?e vedno upo?teval.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pomanjklivosti mazde 6 sw
Napisano

Ja rja na zadnjih blatnikih naj bi bila serijska napaka, ki se pri mnogih zgodi. Pa regulacija vi?ine lu?i...To sta dosedaj edini malo bolj znani serijski napaki....Ponavadi se to zgodi v garancijskem roku....

lp

m

Kon?no smo pripeljali na?ega temno modrega karavana domov in kaj opazim, xenonke ne svetijo kot bi morale. Nasledni dan pokli?emo prodajalca, da odpravi napako, ker nam je dal 24urno garancijo na vse, kar najdemo v tem ?asu. Ena ?arnica je bila narobe obrnjena, drugo pa je bilo treba menjat, ker je njena mo? nihala. Bomo videli, ?e bo sedaj dobro. Rje na blatnikih pa ni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko zaupate kolko je okvirna cena za toliko stare karavane... Tolko da vem, koliko bo pribli?no padla cena novi 6 ko bo pribli?no toliko stara :P

Moja je stala 11.500, kaj pa sem na netu gledal, pa se gibajo med 12.000 in 13.500 euri. Po ?tirih letih pade cena krepko ?ez polovico. ?alostno, ?e jo prodaja?, ?e pa kupuje?, pa :jupiii: .

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V?eraj sem rezerviral mazdo 6 karavan. Ima 2,0 100kw diesel, v notranjosti pa vso opremo, razen navi.

Zdaj pa me zanima, ?e imajo ti avti kak?ne splo?ne pomanjklivosti, na katere moram bit pozoren.

Moram re?, da sem zelo navdu?en nad tem avtom, ?eprav sem do sedaj vozil opla, ampak rja je tukaj neustra?na, zato upam, da je pri mazdi ne bom tako hitro videl(moja mazda je 2004 letnik).

Kot sem opazil, ste strokovnjaki za mazde, zato upam, da mi boste dali kak?en dober nasvet, ali pa me potola?li, da se nimam kaj za bat.

?e vnaprej hvala za odgovore.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.