RazširiAmpak... a je kdo prebral do konca? Motor menjan pred 13.000km ?!?! Menjaš motor pol pa prodajaš... mislim, da je še kej druzga narobe s tem avtom, da gre v prodajo.
Ni rečeno, lahko se ti nek avto zaserje oz. zagnusi in ga hočeš samo sterat od hiše, ker nimaš nobenega zaupanja več vanj, medtem ko denarnico ti je pa pred kratkim popolnoma preluknjal.
Meni povsem logična poteza in na podlagi izkušnje z 2002 Galuno, poznam to razmišljanje iz prve roke, žal.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
159 razlogov za nakup;
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18532254&display=Alfa Romeo 159 Sportwagon
RazširiKot je že @Z M A J napisal... Sonax ... ali pa pac kaksen drug podoben izdelek... Dobi se tudi v obliki spreja ...
Je v obliki stick-a in samo premazes tesnilne gume ...
Jaz se spomnim sem ga v Leclerju kupil, no tam imajo tudi sicer precej zajeten avtoobilski kotiček, imaš kaj za izbrat, priporočam.
Sonax.
RazširiJah če prodaš recimo 20 tisoč šestic na leto v EU, pa jo ukineš in potem od tega 15k kupi CX-5 in gre ostalih 5k drugam, se ne boš lih sekirou za novo generacijo šestice. Taka je očitno logika s temi SUVi
Dobro, ampak tudi v primeru aktualne 6-ke, ki šteje že kar krepkih 11 let starosti, bo čedalje manj kupcev (predvidevam), ker večina s takšno vsoto cekinov v roki, stremi k nakupu novega modela za toliko denarja, ne zgolj nekoliko pomlajenega.
Za 6-ko se pa niti ne ve, če bo sploh dobila naslednico, vsaj tako sem že večkrat bral po različnih medijih. Je kaj novega glede tega?
Vlečejo pa to generacijo 6-ke dolgo v 3 PM (pisane marjetice).
Razširiali pa MB C klasa za 45k € (najmanj), kjer se pohvalijo z bogato opremo in celo 17'col alu platišči :), heh, kot da smo leta 2000, ko so bile 15 in 16 col že nekaj posebnega, 17 pa oh in sploh.....
Nakup| Limuzina razreda C | Mercedes-Benz
WWW.MERCEDES-BENZ.SI
Oglejte si ponudbe za limuzino razreda C Mercedes-Benz zdaj: nakup, aktualne akcijske ponudbe. Z veseljem se z vami dogovorimo tudi za termin za svetovanje.
Ampak res, npr. moja 6-ka 1.gen., je bila 2003 letnik, z motorjem 2.3i 16v in serijsko z ogromnimi 17-palčnimi kolesi.
Rekordna obdavčitev dizelskega goriva
RazširiHja. Vse drži, razen nepokvarljivosti.
Poznam 3 lastnike Passatov, letnik 2017, kupljeni novi.
2x 190KM delovni stroj, 4x4, 6DSG
1x 240KM delovni stroj, 4x4, DSG
190KM sta brez težav. 240KM pa bil v eno na servisu pevi 2 leti. Potem pa se je umirilo.
Od vseh avtov, kaj jih je ožja familija vozla, je Hyundai daleč najbolj zanesljiv.
Hyundai in Kije, so čedalje bolj stroji, to jim priznavajo tudi Nemci, na nevtralnih testih, npr. ADAC.
Edino Alex jih še imenuje pol-izdelki.
RazširiTudi jaz sem jih. Karavan je zakon.
Vse sem zvozil z njim. Od gnoja do drv, peska, cegla, apna in cementa.
Tud pive za generator fešto
![]()
Lumpi pivo iz Mercatorja, vas bo bolj slabo generiralo, Hoferjev pa ni kaj boljši.
Ti pošljem zdajle gsm številko BMW strokovnjaka, ki odlično pozna njihove dizle in se zmenite za obisk ter popravilo.
DeSUS; glede na število prevoženih in blazino pod voznikovo zadnjico.
Hyundai Getz :: Avtonet ::
@Slivka, že dolgo nisi povedal znamenitega uvoda; "sm kmet an s hribu doma in ne zastuopm prou neč", zdaj si upalil lajno na novo melodijo 'ultra pokvarljive Mazda dizle', ampak še vedno je LAJNA. :)))
(ja saj vem, zdaj sledi omemba lopate).
Če ima kdo čas, prostor in smisel za starodobnika, je tole lahko projekt.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18241299&display=Volkswagen%20Hro%9A%E8
Volkswagen Hro�è :: Avtonet ::
Audi 80 , letnik:1990,700 EUR :: Avtonet ::
Napisano
1.6B je imel že 75 teličkov. Kako vem?
Moj prvi avto 1988 Dvojka 1.3B JX Bistro, 55 hrčkov pod havbo.
Tik pred tem sem vozil očetov oz. družinski stroj 1994 Vectro A 1.6i 75KS.
Med Golfom in Vectro je bila takšna razlika, ki je nikoli ne bi ocenil na 20KS, Vectra je šla po števcu zlahka čez 200, Golf enih 165, na dober dan, z vetrom v rit.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani