Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano
pred 30 minutami je FuManchu napisal:

Bo naš čupavi vodja posegel vmes, nič bat.

Zakaj si vedno tako negativen in že vnaprej vzameš slabšo varianto? :(

Ne gre se na zalogo sekirati, bomo videli.

P.S. Holob meni ni preveč simpatičen in ga niti zdajle ne bi volil, če bi bile volitve.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 5 urami je MazdaBoy napisal:

Morda tud kaka mazda2 pride v poštev, 1.2 motor, ali kak vw polo 1.0 motor… 💪

Ali še bolj zihr varianta; sobno kolo. :))))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Hvala za odgovore.

Janez, verjetno sem kaj narobe zapomnil, vem da ima LJ 33 9 ..

Edit; LJ 33 9JK je res njegova.

V tem primeru ima še veljavno, razen če je globa za kakšno njegovo prejšnjo, tedensko, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Pozdravljeni kolegi Vinjetarji!

Imam konkretno vprašanje glede vinjete in globe zanjo in sicer sprašujem za prjatla;

kolega Bosanec, kupuje neke tedenske vinjete, ampak nima veze, skratka zdaj je dobil plačilni nalog od DARS-a, potem pogleda zadnjo vinjeto, ki jo je vplačal in je namesto tablice LJ 33-9JK, pomotoma kupil vinjeto za LJ 33-9JH.

Kaj lahko naredi v tem primeru?

Predvidevam popolnoma nič, da bi moral že davno prej preveriti in opozoriti prodajalca na bencinski črpalki? Plačilni nalog, ki je že poslan, mu ga pa tudi verjetno le še Kristus lahko anulira? :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 7 urami je DonFelipe napisal:

A misliš da bodo tam Lidlovali in FDVjevce preganjali ker nimajo drugega dela kot protestirati ?

Kaj pa znameniti NU3JAŠKI PLES? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Mene Alexova hitrost vrh klanca niti malo ne impresionira. Se spomnim tega istega klanca navzgor s frendovo Astro GSI 150KS, on je imel vrh klanca precej preko 200 na števcu, resda je gajbica posedovala zgolj 5 prestav, ampak se je pa tudi pisalo nekako četrt stoletja manj na koledarju, kot pa danes. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

hihi pa 16 colska jeklena platišča z radkapami... za obujanje spominov.

Dobro če je to obujanje spominov, ampak glede na skokovito rast cen vozil v zadnjih letih, za ta segment vozila, se mi zdi noro dobro razmerje med ceno in realizacijo nakupa. Tak denar je sicer za razred manjše vozilo, kakšnega Clia ali 208?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Italija ima tudi zdaj bistveno dražje gorivo, tako da se jim KREPKO izplača točiti pri nas. Tistim iz bližine ali kadar so v tranzitu (že vidim bi nekdo navajal Rimljana ali Siciljanca, da se mu ne izplača, heh)!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 minuto je FuManchu napisal:

Če te drugi strašijo, kako je SAAB oh in sploh težko za šraufat, ni delov in so dragi itd...

No od tega ni nič res :jupiii: tako poceni avto za servisirat nisem še imel. 

Je pa res, da se je treba mal znajdt in gledat tud drugam.

Ti bom kar verjel na besedo, mene mika tvoja znamka glih en tolko, kot tebe moja, pa ni mišljen Gecko, ampak tista druga, iz katere se rad norčuješ, hohoho

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 24 minutami je FuManchu napisal:

Jaz vem, ko sem šel zaarat saaba v lj, nisem spal cel teden dobro. Sem se samo žrl sam sebe, kaj če menjalnik crkne, kaj če to in ono crkne.

Možakar je zatrjeval, da je vse servisirano kot mora biti. 

Podkrepljeno z listki in računi.

Ko sem avto peljal na kop car v lj (servis za SAAB) so mi rekli, da je tako dobro možakar skrbel za avto, da je bil v delavnici zraven in spremljal vsak servis.

Uglavnem takrat se mi pa res kamen odvalil od srca :bravo:

Očitno so še posamezniki, katerim gre za zaupati in ni mi žal, da sem kupil od njega avto.

Ne razumem zakaj bi se toliko sekiral, saj gre zgolj za avto in se vsako zadevo da popraviti ali zamenjati. Da zaradi tega teden v živčnosti, ne bi spal, si ne predstavljam, sem preveč flegmatik. Razen, če bi kupil nekaj preko svojih zmožnosti, e takrat pa bi bila nervoza. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Število prodanih Mazd po modelih
Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Ampak priznaj, da to glih ni premium poteza, da dajejo poceni dele tam, kjer jih ljudje ne vidijo, sploh, če je tolk mal razlike v ceni. Al pa recimo upokojitev več vodilne preme zadaj in nadomestilo z pocensko vzvojno premo, ki je mogoče šs sprejemljiva pri malčkih tipa polo al pa Mazda 2... v kao premium CX-30 pa glih ne. Ja Ok, pri penzionistični počasni vožnji iz A v B je nasčeloma vseeno, ampak, ko se od avta zahteva več pa večvodilna prema absolutno zmaga tako pri vodljivosti kot pri udobju in zanesljivosti pri malo bolj divji vožnji.

Kolikor sem jaz opazoval tvojo vožnjo, ti vedno le v levi ovinek ful poženeš konja, medtem ko v desno greš vedno DeSUS varianta. Torej ne rabiš toliko boljšega podvozja oz. zgolj deloma. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.