Pa sej mi ka?e vedno 0.0 (razen ko ). Je pa res, da je skoraj sama AC. Olje se mi tudi za mm ni dvignilo. Tudi preden sem ?el na servis na reprogramiranje.
@igorml: A si ti ?el na reprogramiranje ?ipa, ko je bil vpoklic? Baje, da se potem problem ni ve? ponavljal. Koliko km pa ?e ima? sedaj? ?udno se mi zdi, ker 10 mes in 20000 km ni tako malo, se pravi, da se ne "fr?ka?" po mestu ampak dela? relacije.
Kaj pa, ?e bi namesto na servis ?el na 200 km furo?
O?itno je ravno konec garancije, zato jo prodajajo, hecno.
105kW, 143 KM, 6 brzin, menda je elektronika ista kot pri novi iz leta 2008 (103 kW, 140KM). Design je edino v notranjosti druga?en od tvoje, od zunaj pa se mi zdi enaka. CD na 6 cd-jev, tempomat, mogo?e ima celo sprednje meglenke. Pa default so gor gume 205/55/16 91V, lahko pa da? vseeno gor 195/65/15, npr. za pozimi.
Edino malo ve? davkarije pla?a?, ker presega 100kW
Po?ipa? jo lahko na 180 KM, 400-410 Nm.
To je takale, ki jo imam tudi sam (razlika je menda samo v opremi):
Keep in mind that if you register your car as old-timer (> 25yrs) first you must be an owner of another younger car. Otherwise the registration for your beast is 1000+ ? .
There is no problem if you register it for some months (i.e. may-sep).
As far as I know the demand is that a vehicle is completely original: colour, engine, etc. If modificated it can not be registered as an old-timer anymore.
Jaz ti lahko to potrdim iz prve roke. Originalno imel gor Conti SC2 in niso zdr?ale niti 20.000km - na koncu se jih ni dalo niti centrirati. Mimogrede, v homologacijskem karton?ku pi?e hitrostni razred gume W - ali moram res potem montirati W, ali lahko pa? V?
Pa ?e to, odlo?am se med Potenzo RE050, Conti SC 3 in Dunlop Sport Maxx TT. I??em predvsem udobje in ?im ti?jo gumo. Kaj menite poznavalci (Labi?)?.
Hvala in lep pozdrav,
Igor
Dati mora? take, kot so homologirane. ?e ne te lahko ?aka
Za zimske velja, da lahko da? gor 2 razreda ni?je.
Zakon:
Pnevmatike morajo po velikosti, nosilnosti in hitrostnem razredu ustrezati pnevmatikam, kot je zapisano v izjavi o ustreznosti vozila. Zimske pnevmatike so lahko dva hitrostna razreda ni?je kot so predpisane letne pnevmatike.
?e ti pi?e w mora? imeti w, verjetno ima? 18 col, te so ?e po ve?ini w avtomatsko, npr. sportmax tt ima samo w hitrostni razred, od 17 col naprej. Zimske ima? pa lahko 2 razreda ni?ji hitrostni razred.
Mene pa zanima s kak?nim tlakom polnete pnevmatike? Na avtu imam sicer standardno dimenzijo mislim da je 205/50/R16, nekaj takega. Spredaj naj bi bile 2,2 bara zadaj pa mislim da 2,3 bara. Sam jih sicer polnim vse na 2,4 bara. Kako pa vi?
Lp, Uro?
Misli? 205/55/16? Sej v navodilih pi?e, da za avtocesto in za poln avto pumpa? 0.4-0.5 ve?. Jst pumpam 2.6-2.8. Zimske 195/65/15 pa isto.
Pa ?e nekaj glede gum: ni vsaka guma za vsak avto, ?eprav je lahko na testu odli?na. Moja biv?a (smrk! ) lepotica astra se ni mogla razumeti z Michelin in Continental, Pirelli in Sava pa sta ji kar pasala. Ampak kot opa?am z Bridgestone, Pirelli in GY tu ni te?av.
Sam tudi nikoli nisem opazil regeneracije. Pojavlja se mi vpra?anje ali se sploh dogaja, ?e pa delam relacije in saje itak zgorijo ?e sproti. To te?avo imajo po mojem tisti, ki se fr?kajo po par km.
Mikimiska: tudi pri meni je poraba taka. O?itno, da je pri teh avtih pri?akovati okrog 6 nerealno.
V serivsni klnjizici imas verjetno en obrazec za prijavo spremembe lastnika... Sicer imas tam verjetno napisano, da ga poslji k lokalnemu zastopniku v drzavi, iz katere izhaja tvoja mazda... Jaz bi izpolnil to, pa te podatke potem poslal na MMS ... da bos vsaj v bazi lastnikov ... Ce nimas tega obrazca pa sporoci... bom slikal ali skeniral tega, ki ga imam v svoji servisni knjizici... pa potem te podatke poslji uvozniku (MMS)
Ja, v ta debeli bukvici je ena stran, ki je iz kartona in perforirana. Tam vpi?e? serijske in svoje podatke. Po?lje? na Mazdo motor Slovenija, Dolenjska c. 242/c, Lj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sodelavec je prej?nji teden montiral gor Pirelli "sa opasa?em" na svojega japon?ka (na T se za?ne). Zaenkrat OK, res ?akamo na de?.
Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani