Je ?e prav tako. Pomoje smer ni napa?na. Napa?na so 1.0 motorji, s 3 valji, longlife intervalom servisa, ter GPF filtri. To je napa?no.
Oni pa itak plujejo vedno malce zase in ?e ?e pogleda? avto, ni za vsak jajc svoj gumb, svoja funkcija, ali pa funkcije sploh ni. Tako pa? je. Scrkljani smo )))
Not my point, ?e bo? v naslednjih letih lahko kupil samo mazdo 3, cx-30 in cx-50....jo bo??
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mazda je imela koncept, ki je bil usmerjen povsem drugam kot konkurenca. Vendar so o?itno spoznali, da so ?li narobno smer, ali pa so se zaplezali....sedaj pa lovijo trend, vendar so zelo pozni, mogo?e prepozni.
Primer: ?e bi res ukinili 6-ko (dvomim), kaj lahko kupi????
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Se pardoniram, ni bila fiesta vs polo ampak je Focus nascal prav vse nemce, na nem?kem testu, celo paradnega Golfa. Kako? So jih podkupili? Je mazda imela prste vmes? Kaj pa ?e je vse res??
To je problem CNGja, mo? (Izkoristek?). Sem imel iz Celovca IKEA kombi za prevoz robe do doma na CNG, v prvi komajda ?ez Ljubelj. Pa druga?e te Ducatoti letijo ko sneta skera.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem definitivno prevoznik.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani