Skoči na vsebino
Poceni gume
Napisano

Kak?ne gume pa poleti furate? Jaz sem na M6 namontiral Michelin Primacy, na Golfu pa sem v?asih vozil Michelin Exalto. Slednje so bile super gume. Zdr?ale so le od marca do novembra, ampak avto je bil z njimi izvrstno vodljiv.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni gume
Napisano

Pod to se podpi?em...pa da ima usaj 500 ccm.....

500 se mi zdi premalo, glede na to, da se vse skupaj za?enja pri 480 :D

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni gume
Napisano

Jaz se moram pa vsako zimo ve?krat voziti po zasne?enih cestah. Zato tudi redno montiram zimske gume. Mazde po snegu ?e nisem vozil, sem pa na Golfu imel najprej Fuldine nato pa Michelin Pilot Alpin gume. Pri Fuldi sem verige vozil sabo le za okras, pri Michelinkah sem jih pa ve?krat montiral. Letne gume po snegu so pa no?na mora. Enkrat sem z avtom (4x4, letne gume) peljal navzdol po klancu in zapeljal v manj?i kanal - avta mi ni uspelo zapeljati iz kanala. Kakorkoli ?e, po snegu imam ?e vedno najraje gosenico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volanski obro? v M6
Napisano

Zamima me, ali je v M6 mogo?e zamenjati volanski obro?. Originalen se mi zdi nekoliko tanek. V prej?njem avtu sem imel debelej?ega, kar mi je dosti bolj ugajalo.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 diesel - nadgradnja webasta
Napisano

Kakor sem jaz razumel prodajalca, ti lahko za Webasto vgradijo uro, kjer lahko nastavlja? 3 razli?ne ?ase vklopa in enega od njih aktivira?, lahko pa kupi? tudi dalinca s katerim zadevo pri?iga?. Meni se je oboje zdelo ?e kar drago. Glede na to, da je grelec od Webasta (enako ura in dalinec) in ne od Mazde, me zanima ?e sta neposredno pri Webastu kaj cenej?a?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Utripajo?a zelena na semaforju
Napisano

Ko sem jaz hodil v avto?olo je veljalo pravilo, da lahko rumeno lu? prevozi?, ?e ne more? varno ustviti avtomobila. To mi je nekako logi?no. Druga stvar pa je, kdo lahko odlo?a o tem kaj je ?e varno zaustavljanje in kaj je izigravanje pravila - namerna vo?nja skozi rumeno. Ali ti policaj lahko napi?e kazen, ?e prevozi? rumeno, ki se je pri?gala 1 meter pred tabo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tv v mazdi 6
Napisano

Mimogrede: kak?en GPS je v Mazdi - od katerega proizvajalca?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portne izpu?ne cevi
Napisano

To je samo "blenda" - mogo?e bi lahko drugo kar na odbija? nalimal?!? :jupiii:

Ali pa kar narisal ... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portne izpu?ne cevi
Napisano

Lepo zgleda, ja. Ampak ?e lep?e je pa z dvemi cevmi ... Na vsaki strani avta po eno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portne izpu?ne cevi
Napisano

Zanima me, ?e ima gdo izmed vas kak?ne izku?nje s ?portnimi izpu?nimi cevmi. Na prej?nji avtek (bencin) sem si namontiral Sebringa. Poleg tega, da je lonec zdr?al 6 let je imel tudi krasen zvok. Videl sem, da tako Sebring kot Remus ponujata podobe stvari tudi za M6 CD 136. A je mogo?e kdo izmed vas sli?al, kako taki izpu?ni sistemi "zvenijo" na naftarjih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dajte svoj SOUND sem gor
Napisano

To ne valja....... :D Sicer pa niti moje mazde ne bom dal.....tle je Kaalman use zasen?il.....porko dijo in V6..... :blink:

LP daVid

?koda, pa tako lepo poje ... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dajte svoj SOUND sem gor
Napisano

Kool zvok. Jaz ga od svoje disel M6 raje ne bom ... ?e pa velja, ga pa lahko prilepim od tamalega avta (bencin 1.8 + Sebring), ki ni Mazda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Sem vpra?al vulkanizerja: nove pridejo okoli 22 jurjev. Moje imajo prevo?enih 1000 km.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Saj kupca ?e imam, samo cene ne znam postavit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Mene pa v zvezi z gumami zanima slede?e. Bridgestonke (B390 195/65-R15), ki sem jih dobil zraven M6 sedaj nove prodajam, pa jih nisem na?el v nobenem ceniku. A jih je mogo?e kdo izmed vas prodajal iz na koliko (?e ni poslovna skrivnost ...)?

Aja, zamenjal sem pa za Michelin Primacy 205/55R16.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda maja rekordno
Napisano

Saj bi se ?e ve? prodal, pa nimajo... med ?estkami tako ali tako ni izbire, ker ?akajo na facelift [...]

Jaz sem dobil ravno tako, kot sem jo iskal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akustika v Mazdi 6 TE
Napisano

Zanima me, kak?ne so va?e izku?nje z ozvo?enjem v M6 s TE opremo. Meni se ne zdi ravno vi?ek. Ali je kdo dokupoval kak?ne druge zvo?nike. Aja, kako je pa z originalnim MP3 predvajalnikom?

?e to me zamima: ali se dajo vgraditi samo originalni predvajalniki (CD, MP3, ...) ali obstaja ?e kaj drugega?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koliko La?ejo ?tevci Za Hitrost?
Napisano

GPS lahko ka?e manj ali enako razdaljo kakor ?tevec. GPS od?itava pozicijo v ?asovnih intervalih. Kadar z avtom dela? ovinek je pot med dvema to?koma, ki ju je zabele?il GPS kraj?a (ravna ?rta) od poti (lok), ki si jo dejansko prevozil z avtom. Merjenje razdalje z GPS-om je zato najbolj to?no, kadar se pelje? naravnost. Poleg tega pa ima GPS ?e naklju?no napako (do 5-10m, odvisno od pogojev), ki ?e dodatno pripomore k neto?nosti meritev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gps
Napisano

aha...kaka je pa kej cena???

Cena? Pred nekaj ?asa sem ga zagledal v eni trgovini v City Parku v Lj za nekaj ?ez 300.000,00 SIT. Se mi pa zdi, da ga ne prodajajo ve?, ker je ?e kar stara zadeva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ker Servis Zbrat
Napisano

Men je pa zelo pomembno, da na servisu nimam takih problemov, kot jih omenja LabiGT. Zaradi takih stvari v preteklosti sem znamko avtomobila menjal ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.