Skoči na vsebino
Policijska vozila, Provida,...
Napisano

Jup ?e ?e ne veste glede Providia sistema:

Lahko vas dohiti ampak uradno te lahko meri in te kaznuje ?ele, ko ga ti prehiti?. Torej, ko se pelje? 130+ (kar je kot vemo itak nelegalno in to ne po?nemo) in prehiteva? en avto dobro opazuje? kaj za en avto je in kak?ni sumljivi ljudje so notri. :P

bi rad videl tiste ki si upajo it na to,mogoce res rata,jaz ga nisem prehitel pa so me snemali,pa sem lepo pla?al, :danzoman:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Probej kontaktirati ali pa ?e Bobi in kdo od tam okoli kej pozna to trgovinco

AVTOEFEKT

Avto Moto Center

Hajdo?e 15a

2288 Hajdina

Tel.: 02 788 52 25

Fax: 02 788 52 26

GSM: 041 563 637

E-mail: info@avtoefekt.si

Spletna stran: www.avtoefekt.si

:P to je cist blizu mene se redno vozim mimo,pa se lastnika poznam,samo do zdaj se niso nic meli za mene(vsaj kaj se stylinga tice),drugo vse dobim

?e nek zanimiv oglas sem na?el, ?e kdo rabi KONI amortizerje za 323F V6 :P

http://www.bolha.com/oglas2521840

:P al pa za 1.5 -16V

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323 F
Napisano
:bravo: ce je vredi kar kupit motorcki so super samo redni servis delat ma pa 4x 100 ,srednja pa je 54,zaj ce bo tu pasalo ce mas vecjo das obrocek ce manjso pa drejat

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx6 crash
Napisano

Tkole ko gledam slike, a se ne bi dal tole ?e dost dobr po?timat in pol dalje zum zum! :danzoman::P

:bravo: jaz bi jo probo popravit

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
:jupiii: tako je homologacija(ali strokovni pregled dodatno vgrajenih delov)pride kolko pac pride,trenutno v ljubljani za vse kaj pac prides 70 eurov.Za kolko in pa kje si ti kupo dele pa ni vazno,v glavnem ce kupis rabljene dele ali pa doma narete odbijace te pac v osnovi ta oprema pride ceneje,tu je edina razlika in to velika v ceni

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
:D ce kupis orginal opremo,te pride tolko kot pride pac odbijac in pragi,je tak tuv poleg,al pa ce sipe temnis dobis vse papirje za homologacijo,ce pa mas home made odbijace pa trenutno stanejo papirji za kos 20 eurov pri u-stylu,in brez problema homologiras ampak samo v ljubljani,ker ima tam z njimi pogodbo

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

<_< kak je stem ne vem,ampak za dosti stvari imas tuv na njihovi strani,recimo za vzmeti(pac en primer),gres na stran za vzmeti h&r,eibach ipd.,in poisces znamko avta in si sprintas tuv ce ga slucajno nimas,in ni problema na homologaciji,govorim iz lastnih izkusenj,ker zdaj ze kar vejo kar je ponareto in kaj ne

:bravo: no pa se nekaj,sem zvedel za eno mx3 ki je stoji blizu nasih krajev brez tablic,se verjetno prodaja,ce bo cena prava jo za hec kupim

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.