Odkar sem vidu tanov tip Fabie, me mal da ne no?na mora daje, avto je res ?udn, velik gr?i od predhodnice, ka?n se vam zdi ostalim ta ?kodi?ek?! :ne vem:
Lih sva z Mr. TT-jem mav gledala za njegov stroj, pa sm kot prav avto-firbc pogledu za H coupe 2.0 16v in hitr ugotovu zkva je ponava zaostov za biv?o GTjko in to kr dost!
Vrjetno ?eli dobit letnik nekje 95, 96 oz. tm nekje, se prav generacijo "zelenca - BA"
Naj kaj ve? povejo lastniki omenjenih vozil, sicer pa se zanimivo sli? da ma? deklino iz Hiro?ime, tko da ?e kupi? mazdilaka bo? imeu 2 ljubici iz omenjenga mesta!
Men pa je ?rna voukulja - 323 F 1.6 16v 84 KM, po?ru med drugim vklju?eno relacijo Lo?inj in nazaj, pa ?e mal lokalne fure alla LJ - Kamnik itd., pa je bla poraba 8,02, kar me u pozitivnem smislu lih ni preve? fasciniral, ampak kva ?mo, zna bit dele dost bol? z 2 cole in 3 cm o?jimi gumenjaki! :ne vem:
Jz tole tko ?tekam, d pa? stop je stop, pol pa obvezno desno, razen za tale neki tehnolo?ki park, so pa tut ostale opcije, ?e pa je kej druzga, pa nej ?e drugi povejo! :ne vem:
Uf ja, klanc je biv pa kr orng, sam se je pa tut opazlo, da s 205/50/15 avto ni lih preve? posko?n, sploh glede na 175/70/13!
Najprej niti po bregu ni hotu preko 180, pol se je pa odprlo, no ko je pa blo cca 205 na ?tevcu, smo mogl pa bremzat za izvoz Postojna, da nismo odnesl cestninske rampe!
Je pa sicer ?ou ?rn vouk po ravnem z orig. gumam tm ene 195 cca.! Kar ni slabo za 84 KM 16 let starga 1.6i stroja!
Kokr jz poznam tvoje aktualne diske, se jih niti ne spla?a ve? drejat, ker po nekem sklepanju, ne morjo met kej prov dost ve? "mesa", tko da raj? nove, ker teli znajo bit ?e precej tanki, sploh pa na bremzah ni fajn ?parat! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za kerga je skret, naj pa? bo, men je fuul lep, pri kabriu pa je men nasploh klima total irelevantna, tale pa ?e ma dvojno, pol pa pa? dvakat bol?!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani