Skoči na vsebino
Nakup 6ke 2.0i
Napisano

tiho boss :P,fuj fuj diesel fuj :)

Kar se cene ti?e probaj se ?e spogajat ;) je pa po slikah videti ohranjena in verjetno so km-ji reslni glede na to da je bencinar :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policijska vozila, Provida,...
Napisano

he he lojz kon?na hitrost 130.........dej kupi si ?e avto k bo presegu to tvojo magi?no mejo

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

lojz razlo?i nekaj kar si napisla!

Kako naj se jaz umeknem po?asnej?emu vozilu za mano ki me prehiteva????

in ?e 1x prehitevalni pas ni vozni pas!!!! Pa ?e se vozi? v prekr?ku ali brez njega!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz ne menjaj teme! in se ne spotikaj v tista o ?emer se ne govoriu,trenutno je bilo govora o umikanju da ali ne s prehitevalnega pasu,ne tudi policija ipd. ne sme ve? kot 130km/h razen na nujni intervenciski vo?nji,s katero se ozna?i z lu?kami in sireno. Ampak to je s5 nekaj drugega :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz pejd na CPP. prehitevalni pas je za prehitet drugo po?asnej?e vozilo pred tabo (seveda do omejitve 130 km/h)in po kon?anem manevru se vrnit na vozni pas!!! Vo?nja po levem v nedogled (kot se to po?ne v slo)pa je kaznivo mim grede.

Se podpi?em Jures

preber si gospod vsevedi Lojz (26. ?len ZVCP ? 1., 2. in 3. odstavek).seveda pa ostale ?lene preden se zmoti?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

fant no?em bit pameten ,ampak zvoniti po to?i je prepozno -?al!

Zato pa sam raje kupim avto ki ima 180kkm kot pa kot v tem primeru za 100kkm nazaj zavrtrnih sploh pa se to najve? dogaja pri DAS AUTO znamkah! Pfujjj banda pokvarjena ?vabska!

Upam da vam uspe prodat avto vsaj za nekaj ?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oldtimer
Napisano

Dejta za medsebojni obra?un uporabit temo Prometne nesre?e,morda se vama Lojz pridru?i :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

opozorilna lu?ka motorja
Napisano

res hvala za odgovore, bila sem na Mazda servisu in so rekli da je kriva lambda sonda in da me to pri njih stane cca 300 eur, vauu, skoraj me je kap, zdaj i??em druge variante.

?e eno dodatno razlago, ?e se kdo spozna, poleg sonde so mi omenjali ?tevilko ena, kaj to pomeni,

komaj da sem informacije izvlekla iz njih, so bili ful te?kobesedni, a sem odkrito povedala da je zame to ful drago, hvala, neva

Lahko da so omenjeno ?tevilko omenjali kot 1. sondo,namre? ima? 2! ;)

1. je pred katalizatorjem,2. pa za njim :P Lambde sonde so na servisih svinsko drage,treba pa dobit kako nadomestno,sam ?e nisem je iskal ker je verjetno tudi fu? :(

Povej ,a so ti vsaj resitiral napako in se je s5 lu?ka pri?gala?

lp

ne vem sicer kater motor ima? verjetno 1.6 na?el sem tole ,?e je prava je to to ,zamenjava sama pa ni problemati?na cca 20 min.dela ;)

post-363-1355786434_thumb.jpg

http://www.poceniavtodeli.si/index1.php

preveri na zgornjem linku ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

opozorilna lu?ka motorja
Napisano

?e si kje blizu ?rnu? lahko preveriva kaj zakaj se je lu?ka za motor pri?gala!

?e ne pa kamot na servis se zapelje? pa bojo tudi tam priklopli na ra?unalnik!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

radar detektor
Napisano

jaz tud mel kaj takega!?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAZENSKE PIKE
Napisano

si ziherrr????:)

res je! ?e seveda nisi povratnik ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Po?ekiral olje v motorju in zakurblal klimo in seveda ?e VEDNO na letnjakih. :jezicek:

ivar kaj se iz pretekle ?ole nisi ni? navadil ;)

Hitr giume dobre gor,da nov? po robnikih slajdal :jezicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 626- priklop!NUJNO
Napisano

pozdravljeni!

Imam mazdo 626 karavan,letnik 2000.Potreboval bi komplet priklop za avto.Ne rabim homologacije, jaz bi ga kar tako gor naredo.Upam,da ima kdo kak?no poceni varianto. hvala za odgovor....

lp

o kak?nem priklopu ti govori??

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozna kdo to Mazdo 3?
Napisano

?isto odvisno...?e je prvi kupec ?elel mp3 potem je mp3 in na radiu je tudi mala nalepka mp3 poleg odprtine za CD...ampak v ve?ini so brez mp3-ja.

Se pa da to re?iti in vgradi? zadevco na katero nalo?i? mp3-je in lepo poslu?a?, ?e se ne motim delajo tudi komande na volanu...stro?ek pod 100 eur in par cm2 prostora ti zavzame v sprednjem predalu.

jaz sem eden izmed uporabnikov tega,?eprav imam mp3 serisko ;)

Priporo?am nakup-?e ?e pride do odlo?anja!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PONAREDBA mazde6
Napisano

Pred 14 dnevi sem se zanimal za mazdo 6, letnik 2008, 260.000 prevo?enih, 11.000?...

zdaj pa se ta omenjena mazda prodaja z nazaj prevrtenimi kilometri 159.000 za 11.980?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6563200&show=1

mazda je zamenjala ?e 4 lastnike, ?t. ?asije JMZGH14D601167321 in bila nazadnje registrirana LJ JJ 444

v vednost....

wtf???

res al kaj!

To je blizu mene -bom se oglasil in malo podra?il zadevo!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?
Napisano

?e povej v katerem koncu i??e? peskanje!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

znebiu mazde..
Napisano

top barva!!!! :prstgor:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

znebiu mazde..
Napisano

good for you!

Naj ti hondadadadada dela dobro!

:prstgor:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

odliv iz prostora za razerne gume 4l vode...in iz wooferja se razume,mev sm pravi đakuzi :D

ke bi mi to zalival...avto ni biv butnen uzadni nikol...je pa slaba ze guma med vrati in prtlaznikom...sam kako se lahko tok vode nabral? <_< uglavnem mam potojoci bazencek za noge :D

o tem so ?e pisali na forumu,baje nekje pri lu?i te?e not,govorim po spominu!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.