lastnik je bil gospod star 70 let.doma imam ?e tri f-ke, ampak ta bo tudi pri meni bolj za nedeljske vo?nje, ker mi pomeni kot unikat, ga ne dam ve? od hi?e.to je edinstven primerek.ostale so lepe ampak vse je nekaj predelano.zdaj imam ?e dva za trajni spomin.imam ?e kio sportage 75.000 km.avto kot nov, tudi ta bo za vedno doma.mi tist denar ni? ne pomeni za kar sem dobil.10 let pa 34000 km, avto je car, je kje ?e kateri, ki mu dela konkurenco?
je ?e eden, samo da ni mazda, isti dogodek, sedaj veste pri kom je treba kupovati avtomobile,
Pa ?e kakemu japon?ku pajek odpelje avto mu na mesto kjer je bil parkiran napi?ejo z kredo: kdo mu ga je odpeljal, kam in njegovo tablico. Samo je pa velika sramota za njih ?e jim pajek odpelje avto, ?e to ?e dobijo zataknjen listek za napa?no parkiranje za ogledalo, kar z vezicam.
pred leti pa sem ga prodala preko posrednika ?e za kar v redu ceno, ?eprav je on zaslu?il ?e za tretjino ve?, razlog, enostavno je nazaj zavrtel ?tevec ...
uuu, 15 minut za vse ?tiri gume... a te lahko povabim k sebi, k bom gume menjal pa mi bo? nakazal kako se to v 15 minutah naredi brez da bi avto z dvigalom dvignil.
?e brez dvigala menja? gumo v treh minutah, kako bi bilo ?ele pri F1 , verjetno bi te vzeli v slu?bo ....
Kaj pa naj bi bilo narobe pri tem da vzame? feltne z zimskimi gumami dol in da? letne gor :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
je ?e eden, samo da ni mazda, isti dogodek, sedaj veste pri kom je treba kupovati avtomobile,
Povezava za deljenje
Deli na druge strani