1. SW Updejti niso neki pogosti, naredi se jih preko USB-ja samo ni ravno najbolj enostavno delat to sam V 2021 je itak najnovejsi kar je. Ali dobis cisto cisto fresh update je pa tudi vprasanje servisa ali posodobijo vse preden ti predajo vozilo.
Da mi mel mazda navigacijo in apple carplay split bi rekel da ne gre (95%).
Gre pa split znotraj mazde. Se pravi na eni strani mazda navigacija, na drugi multimedia:
Ali pa pac komplet apple carplay ki sam naredi to na home screen:
Ampak OK, ravno bi preseglo malce moj razpon investicije. In seveda........ Luxury Paket je nekaj kar ne bi rad imel (aka usnje) kar je pa pogoj pri teh motorjih ce zelis imeti Safety
Tole s samimi paketi je pri mazdi en velik minus in en velik plus. Gres na audi/MB/bmw konfigurator in skoraj doktoriras ko dojames kva je vse na voljo (5 razlicnih kljucev, 10 volanov, 20 bunkic za prestave pa vse nekaj med sabo povezan), pri mazdi pa tko 4 pakete in toj to.
Ampak po drugi strani pa ne mores prav nic spremenit. Res sem hotel stresno okno toda to je pogojeno s 4wd pogonom, ki ga pa niti priblizno ne rabim.
Potem armatura je modra pri vecini, ce imas luxary (se pravi usnje) pa rjava. Nimas opcije izbirat. Ali pa samo dodati da se ogledalo obrnejo navzdol, ko prestavis v vzratno (to je del luxary paketa).
Je pa tudi pri meni slo malo cez budget, toda pri avtih sem res tak, da ga imam zelo dolgo in zato raje dam 1k vec in imam "vse" kar bi hotel.
Kdor redno bere forum ve, da se ze lep cas javlam pa "cincam" za menjavo. No prejsnji teden sem rekel YOLO in sel pogledat xceed (ki btw nobeni ni v salonih in jo nisem videl), ter nato se na mazdo in kar narocil.
Skyactive X186 GT PLUS, avtomatik, machine gray, vsa oprema (Sound, Safety, Luxary - style je ze v gt plus). Malo mi je smotano ker ni opcije stresnega okna toda bom ze prezivel. Dal sem aro in avto je sedaj v transportu iz nizozemske in naj bi bil v 3-4 tednih tukaj. Sam racunam nekje sredi maja.
Je pa tako da moj prvi in obvezen pogoj je bil avtomatik. Na testu sem pred 1 letom imel G120 avtomatika in mi je bil cisto super. Je pa res, da moj stil voznje je zelo umirjen.
Jaz bi verjetno vzel X motor ... razen kompresorja nekih drugih napak ne omenjajo. So pa potem kompresor menjali za drug serijo in je kao ok.
P.S. Ce se sledi po teh napakah ... je precej komentarjev na sistem izklopa cilindrov. Predvsem v stilu, da avto zelo trese ob konstatni voznji med 60-90.
ampak!!! zuni je lih takrat 55% vlaga in to vpliva da je lazje, pa 3,2 stopinje in pravi kot soncnih zarkov kar tudi vpliva da gre lazje ... ker drugace gre pa full tezko.
Uglavnem, ce mas pravo orodje je precej enostavno (in ni treba nekih izgovorov iskat).
Je pa tudi res, da ne uporabljam strgala za vinjete, ker je sranje (ni ostro).
S tem se ne strinjam. Tisto kar sem jaz zgor prilimal ni nic drugega kot kos plastike v katero je vstavljena ziletka. Ziletko sem pa menjal tako da je ostra kot britev (dobesedno).
Ja glih zadnjic sem na Mazdi spraseval ce bodo prodajali 2.5 turbo, odgovor seveda negativen. Cudno mi je da Mazda tega ne da v EU, se mi zdi da bi dobili nove kupce ki Mazde ne kupijo samo zaradi presvoh motorjev.
I have had my Mazda CX 30 for about 2 months and have just under 1,500 miles on it. Today when I turned my car on, I received an engine malfunction notification - take to dealership (information...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
1. SW Updejti niso neki pogosti, naredi se jih preko USB-ja samo ni ravno najbolj enostavno delat to sam V 2021 je itak najnovejsi kar je. Ali dobis cisto cisto fresh update je pa tudi vprasanje servisa ali posodobijo vse preden ti predajo vozilo.
Da mi mel mazda navigacijo in apple carplay split bi rekel da ne gre (95%).
Gre pa split znotraj mazde. Se pravi na eni strani mazda navigacija, na drugi multimedia:
Ali pa pac komplet apple carplay ki sam naredi to na home screen:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani