Evo. Zopet sem imel prometno. Jaz pa res nimam srece. Komaj so mi popravili odbijac prejsnji teden zaradi srne in ne mine 7dni ko me v kroznem izsili avto sola. In kaj sledi bum. Zopet bom dobil novi odbijac. Jebemti
Ker jaz za BTjko i??em kaj bolj?ega. Ne vem, kaj so Japon?ki mislili, a za vzvratno vo?njo tale re? nikakor ni - ?e nima? poligona na razpolago. Ima samo eno rikverc lu? na desni strani, pa ?e ta ni Bog vedi kaj. Bom moral kaj dodatnega montirat.
Cca 5? ena - iz Kitajske itak. Une dve modre mam zaenkrat vi?ka
Z ?eno sva ?la k ?ebelnjaku, ki je na pa?niku v bli?ini hi?e, in tja peljala ?e hrano za ?ebele, da jih nakrmim pred zimo. In na tem travniku tik ob ?ebelnjaku je BTjka obstala. Zoprno, ker se mi je mudilo ?e v gozd napravljat drva za zimo (prava luna). Pa so pri?li trije majstri in se eno uro pasli po moji BTjki. Kar na pa?niku. No, po eni uri sva se z ?eno lahko odpeljala naprej po svojih opravkih.
Sem malo poslikal, kako so se vrteli okoli nje:
Koliko vas je zdaj mislilo, da se je BTjka pokvarila?
A so sam senco iskal, al jih je mikala kak?na plastika okrog koles?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani