Mazda 6 2,3 Vo?nja Medvode- Ljubljana 8,5 bencina. Se pravi lahka vo?nja do za?etka Ljubljane potem kolona do tunela in potem obvoznica gas nazaj grede obratni vrstni red . Prej?nji lastnik je mel pod 8 sam to je zgledal tko pol cm gasa druga, pol cm gasa tretja.......... pri 40 je blo ?e v 5 brzini.
Mah mogo?e sem slabo napisal. Vem da so gume stare in sem pred tem da kupim vse 4 nove ali vsaj dve prednji 17 colski ali pa vzamem 4 jeklenke 15 in 4 nove gume. 15 je pa? ugodna varijanta pa ?e litih 17 ne klanfa? gor dol dvakrat na let tko ko sem to po?el na prej?njem avtu.
Teoreti?no ?e se odlo?im ni nobenga problema zarad 15, to me je najbolj zanimal?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zimske poleti ne bojo gor. ?e ne zaradi pove?ane porabe, pa zaradi varnega zaviranja.
Mam pa kolega ko fura kombija un pa odvrti zimske gume na en let brez menjave. Sve?e gor september oktober julija avgusta so ?e na 2 mm -.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani