Skoči na vsebino
Elektromobilnost
Napisano

Lahko greš tudi do Niša...sam vprašanje, kdaj prideš. Stavim, da z APN 6 pridem prej...če se oba po stari cesti peljeva...ker APN 6 ne sme na AC... 😋

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ad blu je problem. Ko pride do regeneracije in jo prekineš in se to ponavlja, je auspuh za zamenjat. Na tovornjaku je kar draga zadeva to. Za osebni avto nimam izkušenj, za tovornjak pa. Ko gori lučka, da se dela regeneracija, se raje peljem mimo parkinga in se vozim, dokler se lučka ne ugasne. Včasih tudi pol ure...in 30 km... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

licarska in kleparska popravila
Napisano

Moj primer - parking. 

Šel k ličarju, ki je pooblaščen od moje zavarovalnice, je pogledal in poslikal, naredil zapisnik in me dal na čakalno vrsto za delo. Potem poklical, mu pustil avto in ko je bil gotov, ga odpeljal. Vse urejal on. 

Mislim, da je bolje poiskat pooblaščenega ličarja in vse uredi sam. Ni važna cenitev, ampak da je avto zrihtan. 

To je MOJE mnenje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano

Drago, kaj bi sploh rad? 

Da si car, ker si ugotovil, da so plastike na premium avtu zanič? Vsaka ti čast. Edini si. Nihče drug ni tega videl. 

Kaj si želiš za nagrado? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

potrebujem prevoz
Napisano

Ne bo. 

Nisem več 100% not. Sam peljem kdaj pa kdaj. 

Je pa tak, da se stroški lahko izračunajo. So dostopni. AC, nafta, poraba 30 l, dnevnica šoferja, prispevki, nekaj mora pa lastnik zaslužit. Nov bus je 300 000€+...

Več prevoznikov poklicat, pa vprašat. Avtobusov s 61 sedeži pa NI veliko, zato je tudi cena višja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Vprašanje tu, da ne odpiram nove teme...

Mimogrede, kako so osvetljena stikala na voznikovih vratih? Meni na 13 letniku samo za odpiranje voznikovega okna...

Se lahko to kaj nastavi, da še kaj drugega sveti...ogledala...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.