zadaj vidi? 3 zadrge za razli?no prelomljene zadnje sede?e. mo?no dvomim da je izrez/preleka za naslonjalo, pa ?e dizajn je te?je napravt ker se ne da ?panat ?e je sam luknja na sredini
@joza: od jutri naprej sem en mesec tako ali tako... Nevoznik. in bom tako ali tako pocakal in se malo razmislil.
zaenkrat je vseeno favorit 626 ker bi Fko za KLZE sparu al pa jo prodal pa pol RXa nabavil. Kaj pa vem. Za to fijakanje mi je teh 170hp res totalno neumno in brezveze pa se po denarnici me tepe
Volvo se mi dopade.. sam po drugi strani, mazda je mazda.
SAm kao volvo ma 7.2 porabe.. tale mazda pa 8.8? a ni to mal velik za 85kW? res je da je ca 3.5l manj od tega kar mam zdj sam vseeno sm hotu vsaj okrog 8.
A lahk se kdo potrdi moje samo-utemeljevanje da se mi bol splaca da mam en avto da se fijakam pa mazdo za joy-riding?
ker ce je tk, pol mislim da mam ocitnega zmagovalca...
oba sta 85kw kar mi nanese 250eur/letno (samo poleti ne bo zavarovan ker poleti se bo vozla al Fka al pa kabrio od punce)
Ko sm reku da rabim neki za fijakat sm resno mislu 323Fke mi je skoda za zribat na 140km/h s plinom relacija LJ>?entrupert vsak vikend... ?e zato k ma homolomo. Bol? da je prođekt, v enem letu bom benza tok pr?paru da si bom lahk KLZE kupu. (Sebe prepri?ujem no ! )
poglej za kako ceno ga mitja prodaja ze kako dolgo.
A ma kdo kako pametno idejo? Pre?esal sem avto.net po dolgem in po ?ez, najbolj sem gledal Mitsubishi Colte in pa valda 323F - i??em neki do 80kW, 2x airbag, klima... Za male dnarje.
dejansko skor edino pametno kar sm na?u je bla tista SPECIALEDISHION (ka to sploh pomeni).
Charisme so mi grde, almere tudi. Corolle ni nobene pametne gor, golf 3 ma tako ceno kot applovi ra?unalniki rabljeni (to je isti sindrom pri nas zgleda, golf je tak?na nalo?ba kot applov ra?unalnik )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zadaj vidi? 3 zadrge za razli?no prelomljene zadnje sede?e. mo?no dvomim da je izrez/preleka za naslonjalo, pa ?e dizajn je te?je napravt ker se ne da ?panat ?e je sam luknja na sredini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani