V petek je na?a 6ka dobila nove gume in sicer Good Year F1 pri La?i?u.
Sedaj pa ?e sme?ni del cele zgodbe: Labi mi je pred ?asom svetoval naj bom pozoren pri teh gumah na Made in SLO oz. Made in Germany. Pa sem na zadevo malce pozabil in se spomnil ko so bile ?e namontirane, na?a familja pa na kofetu v bli?njem lokalu... Pa sem pogledal kaj pi?e in pi?e Made in China
No tole bi ?lo lahko tudi v "ta sme?no" rubriko
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Se pravi moram torej jaz na servis, ker se mi pri?ge lu?ka pribli?no pri istih kilometrih al tankam na Petrolu, OMV-ju, MOL-u.
Glede na vse prej napisane poste ima Petrol torej najslab?o nafto in nekaj mora biti narobe z mojo ?estko, da ga pokuri enako kot tam, kjer imajo najbolj?o nafto....hmmm premal sem pameten za tole :ne vem: :ne vem:
Stari pa to je ?ist logi?no: Petrolova nafta je tolk zani?, da tvoja 6ka re?e BLJEK in jo pije minimalno, ravno toliko, da pelje, zato ima? tako majhno porabo...
Tam kjer je pa dobra jo pa tudi manj pije oz. minimalno, ker se boji, da ji bo? spet Petrol noter nato?il
Kwa sm js pameten
Imam eno pro?njo:
Mi lahko nekdo napi?e kje vse so OMV pumpe v LJ. Vem za BTC, pa za Zalo?ko, pa za Brezovico.
THX
Ja, ima? prav, tokrat se pa konkretno pozna pri ljudeh. No, zanima me kdaj bodo malce pozabili in popustili pri pazljivosti... Morda bo pa le kaj zaleglo v pozitivnem smislu :ne vem:
Jaz ga imam trenutno notri in sem porabil cca pol tanka. Glede porabe pa nisem najbolj zadovoljen saj trenutno povpre?je ni ravno nizko bom pa videl na koncu tanka, ko prera?unam na roke kolk je resnice v tem gorivu.
Zadnja dva tanka sem imel notri Petrol in je bila poraba 6,1 in 6,3 litra na 100km pa bom z lahkoto primerjal.
Pa si prepri?an, da nisi v velikem pri?akovanju manj?e porabe malce bolj pritiskal na tisti desni pedal pri avtu spodaj?
Od makaronarjev samih, do posrednikov, zavarovalnice, polizie, itd... Tako da se nima smisla spra?evat kako je tako sranje v demokrati?ni republiki Italiji mo?no
Me pa kar strese ob misli, da se ti kaj takega zgodi Skor tako, kot ?e ti ledvice ukradejo.
OT: Pa Trst je na?. Pa Istra pa Dalmacija do Dubrovnika Pa del Hiroshime.
A si ti na spidu???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A zdej se bo? pa ?e ti nor?eval...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani