Nov model je bil samo enkrat ... 2012 je bila prva generacija, potem pa je 2017 bil osvezen model... Po tem je bilo pa samo nekaj faceliftov ... edino zadnji facelift (proti koncu leta 2021) je prinesel malo drugacen dizajn sprednjih luci ...
Pa kako naj kupim CX-5, če je na trgu že 10 let, enako kot M6. Nisem nič naredil s takšno menjavo. Če menjam hočem nekaj novega, bojlšega, hitrejšega, privlačnejšega....
A ni že osvežena cx-5? Je na vidiku že kaka sprememba za cx-5, da jo spremenijo, obliko, notranjost, itd...?
@NevLado dobro opazuješ, sploh tisto z volanom, če ne bi omenil, niti pod razno ne bi opazil take zadeve 👍 Ko bom menju, te bom kar s sabo vzel 😉
pred 2 urama je hermelin napisal:
Hmm, ko sem gledal v manualu je nek tak knof z dvema avtoma in "explozijo" med njima. Zanimivo. Za accident free je pa bojda tko, da se splaca prasat, ker v nemciji nima vec tega statusa takoj ko malo bolj popraskas. Vsaj tako mi je dobavitelj predstavil zadevo. Bucke? Je za prasat kaj se je dejansko zgodilo. Je pa zanimivo, da se prodaja s tako nizko kilometrino... Mogoce je kaj na tem. Mnenje?
A to je minus?? Izkljucno rdece gledam zaenkrat. Crna ne zgleda dobro na tem avtu, belih je 90% avtov na cestah, sive niti slucajno ker so tako nevidni, da ga se podnevi ne vidis, ce nisi cisto pri stvari, kaj pa potem ostane?
Fantje, da se mi ne bo zaletelo 😂 Prosim ne čez voznike bmw in audijev 😊😉 Bi se kr strinjal z Alexom, da so imeli slabe gume.
pred 18 urami je Boss napisal:
Sej ni treba, da je samo BMW al pa Audi, lahko je recimo tud Porsche z nemškimi tablicami al a tud recimo Citroenovo kapelca na štirih kolesih. Skupna točka, vsem se blazno mudi
Uf, te bridgestonke na cx30 so res smrtno nevarne v deževnem vremenu. 😕
Vsakokrat, ko dežuje ali so ceste mokre se ponovno lahko prepričam, da to niso varne gume. Še nikoli nisem imel tako slabih gum v mokrem. Edino Fulda mogoče.
Da, za suho vrsto so (kakor večina gum) v redu, a dobra guma je dobra, ko nima bočnega splavanja pri nizkih hitrostih v ovinku. Še to sezono bodo gor nato pa gredo v smeti. Močno odsvetujem te gume vsakemu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
28k, pa vsa oprema + 7 let garancije 👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani