Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 4 urami je Jest napisal:

Nov model je bil samo enkrat ... 2012 je bila prva generacija, potem pa je 2017 bil osvezen model... Po tem je bilo pa samo nekaj faceliftov ... edino zadnji facelift (proti koncu leta 2021) je prinesel malo drugacen dizajn sprednjih luci ... 

Torej čakamo na nov model, 10 let je mimo. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
dne 17. 5. 2023 ob 11:36 je ignacij napisal:

Pa kako naj kupim CX-5, če je na trgu že 10 let, enako kot M6. Nisem nič naredil s takšno menjavo. Če menjam hočem nekaj novega, bojlšega, hitrejšega, privlačnejšega....

A ni že osvežena cx-5? Je na vidiku že kaka sprememba za cx-5, da jo spremenijo, obliko, notranjost, itd...?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 5 urami je MazdaBoy napisal:

Nč, treba se je ustaviti vmes, iti na wc, kavico, kosilo, počakat da se napolni, pa gasa dalje 🙂

Ok, tud kak rent-a-car enga klasika lahka za teden, ali pa 14 dni za na dopust, pol pa dalje e-avto 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 19 urami je Boss napisal:

No taka je realnost... izredno korekten test v živo kaj te čaka na poti z EV, kjer je cilj komaj 350km daleč.

WWW.ZURNAL24.SI

PRIMA test. Člani različnih novinarskih redakcij smo se s 13 električnimi družinskimi avtomobili odpravili na pot iz Ljubljane v Zadar. Cilj je bil...

Nč, treba se je ustaviti vmes, iti na wc, kavico, kosilo, počakat da se napolni, pa gasa dalje 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
dne 12. 5. 2023 ob 5:49 je Damjann napisal:

Pozdravljeni, 

Sem nov na tem forumu.

Zanimam se za nakup Mazde6 2.2 revolution letnik 2017 (140000km). 

Mi lahko kdo kaj svetuje ali odsvetuje?

Hvala

Evo, tukaj imaš eno, od člana foruma 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
dne 10. 5. 2023 ob 22:46 je Bini napisal:

Čestitam,zdaj si pa "WV Boy"....😉👍

😂 pa nisem jaz menju svojga premium audija za passata 🤦‍♂️Sej ne, da passat ni ok, sam je audi čist kul 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
dne 23. 4. 2023 ob 14:55 je Alex napisal:

Če bo hotel manjšo porabo in manj problemov z motorjem, potem passat. 

Če hoče avto, ki lepše izgleda in ga nima vsak popoldanski polagalec ploščic , potem mazda. 

Vzel passata, karavan, l.2019, 2.0, 150 KM, ročni menjanik.... 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)

Potem se da dobiti Newground opremo brez tistih zelenih dodatkov notri, sam na sedežih zeleni šivi. Zanimivo….

IMG_2978.jpeg

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
dne 4. 5. 2023 ob 14:23 je Z M A J napisal:

Par dni nazaj sem opazoval skupaj parkirana:

Zgoraj navedenega in aktualno a4 Avant.

Res kakšna lepotna razlika, za moj okus. :)

Kateri ti je bil lepši?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 15 urami je FuManchu napisal:

Matr je notr huda?zmeden?

Res je 👍

pred 13 urami je SpEkTr napisal:

Zgleda super, to bi še jest mel emoji16.png

Je super ja. Se je kr navdušil nad avtom. Je pa Avstrijska, uvoz. Si pa neki tudi passata ogleduje, sem mu reku, naj se kr mazde drži 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reality check za mazdo 6 III bencinarja
Napisano

@NevLado dobro opazuješ, sploh tisto z volanom, če ne bi omenil, niti pod razno ne bi opazil take zadeve 👍 Ko bom menju, te bom kar s sabo vzel 😉

pred 2 urama je hermelin napisal:

Hmm, ko sem gledal v manualu je nek tak knof z dvema avtoma in "explozijo" med njima. Zanimivo. Za accident free je pa bojda tko, da se splaca prasat, ker v nemciji nima vec tega statusa takoj ko malo bolj popraskas. Vsaj tako mi je dobavitelj predstavil zadevo. Bucke? Je za prasat kaj se je dejansko zgodilo. Je pa zanimivo, da se prodaja s tako nizko kilometrino... Mogoce je kaj na tem. Mnenje?

A to je minus?? :D Izkljucno rdece gledam zaenkrat. Crna ne zgleda dobro na tem avtu, belih je 90% avtov na cestah, sive niti slucajno ker so tako nevidni, da ga se podnevi ne vidis, ce nisi cisto pri stvari, kaj pa potem ostane?

Kaj pa temno modra? Ta npr.?

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=346227322&colors=BLUE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=7&minFirstRegistrationDate=2019-01-01&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=relevance&fnai=prev&searchId=d8b4e917-80b5-bf9b-f4cc-a3826d4fd08f&ref=srp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Fantje, da se mi ne bo zaletelo 😂 Prosim ne čez voznike bmw in audijev 😊😉 Bi se kr strinjal z Alexom, da so imeli slabe gume.

pred 18 urami je Boss napisal:

Sej ni treba, da je samo BMW al pa Audi, lahko je recimo tud Porsche z nemškimi tablicami al a tud recimo Citroenovo kapelca na štirih kolesih. Skupna točka, vsem se blazno mudi

Citroen pa zmaga, kral 😮 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Uf, te bridgestonke na cx30 so res smrtno nevarne v deževnem vremenu. 😕

Vsakokrat, ko dežuje ali so ceste mokre se ponovno lahko prepričam, da to niso  varne gume. Še nikoli nisem imel tako slabih gum v mokrem. Edino Fulda mogoče. 

Da, za suho vrsto so (kakor večina gum) v redu, a dobra guma je dobra, ko nima bočnega splavanja pri nizkih hitrostih v ovinku. Še to sezono bodo gor nato pa gredo v smeti. Močno odsvetujem te gume vsakemu. 

Bridgestonke? 😮 Te mam jaz gor na audiju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde v tujini
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Jaz bi tako rekel. Če dobiš za enak denar AWD, ga vzemi. Jaz bi ga takoj vzel, če ne bi živel na obali. 

Sej ga lahko kupiš, zakaj ne. Velik hodiš po dolomitih pozimi, ti zna prav priti, kaj a drugače pa ketne gor daješ? 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.