Skoči na vsebino
Mazda cx3
Napisano

Hvala za inf...ki dobim probam.javim 😁😉

Samo ta cx3 ima vso opremo razen te kartice za navigacijo...Orig. je 500 € noro 🤪🤪🤪.saj so mi jo hoteli dan na Mazdi ..samo cena avta bi bila dražja :danzoman: lp zoom zoom 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx3
Napisano

Lp...zanima me za za našo novo Mazdo cx3 kartica za Navigacijo ?to sem naročil preko spleta za cx3.😁

Naslednje ...to kartico potem samo dam v režo ..in to deluje ali je kakšen poseben postopek...hvala za pomoč..😉😁😁lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano
pred 38 minutami je Alex napisal:

Za mo#ko vožnjo se lahko javiš pri meni. Za ostalo boš moral. na servis. 😛

He he.  ..ali pa ti pri meni 😁😜..pol greva na pivo ..😆😆😁😁😁😁lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pol pa samo full ..GASSSSSS....da se ventili spucajo....he he ...:bravo:

Mislim da če ga voziš normalno. ne penzionistično :danzoman:.Po AC...stisneš..po gasuuu .. .100 Okt benzin občasno ...bi morali biti ok...več kot pet let..:rispekt:

Razmišljam....zoom zoom lp:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ej...Aless ..glede zapacanosti  sesalnega kolektorja in ventilov pri bencinskem motorju  ...po 5 letih ..kaj predlagš ?..več vožnje po AC...pa gassss....kakšen aditiv za čiščenje ventilov in itd. .....samo pri Mazdah nisem zasledil tak primer...niti na Mazda servisu niso imeli ..verjetno bi naredi upoklic..:D..če ne po 5 letih bo cela JEBA ..:danzoman:. ...lp zoom zoom 😃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ja... na moji cx5 so samo 2x.naredili na servisu MZD nadgradnjo..ne vidim neke bistvene razlike...je malo hitrej?i sistem ..drugo...??meni je ok...res pa so mi ponudili na Mazda servisu ..neki modul za Android sistem za 200 ? z delom plus in?taliranje sistema..ne vem ..previsoka cena...razmi?ljam lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Ja ..zdaj ima 70.000 km.delam redne servise 15.O00.km.1x.letno

res pa je ..da sem 2x dolil malo olja ko smo ?li na dalj?o pot.da je blo olje na maximalno na pal?ki.zoom zoom lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.