Skoči na vsebino
Nakup mazde 6
Napisano

Se pravi, da ste imeli dopust za razmi?ljanje... Padla je pametna odlo?itev! ?estitke za nakup... Se je dal prodajalec kaj pogajat?

LP Ivan

Tako nekako:) Smo se dogovorili za prepis v torek. Ker pa bo prepis v Lj in imajo tablice samo  Kranj - Kranj me zanima, ?e lahko sama kje kupim jeseni?ki grb in prelepim al to se ne sme/ne dobi:)? Tudi za ceno smo se zmenili 12.400. Je en kamen?ek na vratih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Ja ta alfa je zdaj moja :-)

Se dobr da mi sluzi kot tretji avto (kupljena vecinoma zaradi zvoka motorja) ker bi znoru. Tko da good call, da gres na mazde

Aja za zimske gume predlagam posebi feltne 16" in gume 205/60 16.

Tudi pri nas je bila kupljena zaradi zvoka in ne bo? verjel sedaj kupuje 3.2 V6. On ima ve? ?ivcev kot ti s temi avti. V moji dru?ini pa je ?e nekaj let Toyota Corolla. Mazda je pa itak tudi japonc samo, da je lep?a in prostornej?a zame in za otroka:) Se sli?imo, ko bom imela klju? v rokah potem pa ?e gume.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

a je tvoj moz mogoce imel crno alfo V6 karavan :)

in je zaprisezen alfist?

Ja to bo ta norc:) Ampak jaz nimam ve? ?ivcev za njegove alfe. Ta ?rna je bla pa bolj ali manj moja za tukaj naokrog.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

1 servis se spregledajo, sicer pa g. Majesa v BTC vpra?aj. ?lani mazda kluba mamo tudi tam popust

Hvala. Se v?lanim, ko uradno postanem lastnica Mazde:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Ja, sicer pa ?e je avto servisiran na poobla??encu, Mazda baje da slu?nostno garancijo na ketno...

?al je zadnji servis na neuradnem potem to najbr? ne bo veljalo. Ketna pa je bila menjana ?e v garanciji, in sicer v Nem?iji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Skoraj:) Smo se zmenili. Gre lastnik na dopust in smo dogovorjeni za drugi petek. Gremo skupaj do Pelkota na pregled in potem naj bi bilo to to. Nam je pa po tel. Pelko ?e rekel, da gredo zelo rade ketne tem ma?inam in da je material bolj?i ?ele od 2013. Tako, da dejmo upat, da bomo imeli sre?o (ketna se je raztegnila pri nekje 100.000 in je bila menjana 2012 leta) in nam ne bo treba ?e 1x. Druga?e bo treba s?asoma dati ?e 600eu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Ah tudi na uradnih servisih so ?alabajzerji in povsod ?parajo:) Je pa tako, da mi skrbimo za avto in npr. vse papirje (nakup materiala in delo) shranimo. ?e zaradi sebe in ko prodajamo avto poka?emo. Imamo evidenco o vsem, kar delamo z avtom. Veliko ljudi pa boli za avto tega nima in na avtu prve gume stare 4+ let in potem govorijo ja ja to je ?e vse ok... Mogo?e smo zato pri nakupu rabljenega bolj skepti?ni. Zadnji avto smo kupili na tak na?in pa je bilo vse ok. Ampak ja to ?e ni? ne pomeni. Samo nebi se radi nasankali in denar pre? vrgli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Ma ja saj to glede km vemo. Je imel moj o?e ?e probleme s svojim VW zaradi tega. Pri nas se ni za bat okrog tega. Se mo? vozi v slu?bo (Jesenice-Ljubljana) in ogromno smo naokrog.Avto bi imeli do konca. Ideja o nakupu mazde je moja. Ho?em avto zame in za otroka (in morda kmalu ?e psa). Oprema, ki jo ima avto pa je bolj za mo?a:) Je pa skepti?en, da mi bo prerjavela...Kaj ni tega mazda odpravila?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Smo malo podalj?ali razmi?ljanje. Avto bi imeli ?imdlje in nas skrbi kako bo, ko se bo pribli?evala 400.000km. Se kar radi vozimo. Smo preverili zgodovino in je dosedaj avto delal 20.000km na 4 mesece po nem?ki avtocesti in redno servisiran.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Res je bomba:)Trebnje.Bomo premislili do vikenda.Sklopka je malo naceta ostalo bp.No bodo se na servisu povedali,ce se odlocimo.Ce smo prav videli se spredaj ne da izklopit airbaga?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Pozorna bodi, ?e ti bo pedal sklopke kaj pokal. Pa ?e trese ko zavira?, rak-rana mazd. 

Hvala. Kaj pa naj bi to pomenilo? Do sedaj smo dve vozili (2008,2009) letnik pa ni bilo ni? od tega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektronska servisna knjiga
Napisano

Smo pogledali tole koprsko.Papirji so samo od uvoza naprej.Se pa avto vozi lepo,ni? ne ropota/?kripje na kar sem navajena iz mo?evih alf:)Lepo ohranjen in narejen velik servis na poobla??enem v Kopru.Sklopka pa je ?e tr?a.Bomo razmislili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tole smo tudi klicali.Res se lepo vidi in sli?i.Oboje gume so zani? plus velik servis. In se prodajalec pravi,da mu je mehanik rekel,da ?e ne potrebuje servisa.Ampak avto je star 6let:)Se pra?am koliko mu je mar za avto?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vem za elektronsko knjigo. Sem pa klicala tole:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8588181&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20Combi%20CD140%20TE%20Plus . Po telefonu mi je povedal, da je uvo?ena iz Italije in da se ne vidi, kdaj je bilo v Italiji narejeno. ?ele od 2012, ko je bila uvo?ena. Sicer bi raj?i malo novej?i avto, ampak gremo vseeno pogledat in ?e na izlet na Obalo:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.