All in one za mzd si dol potegne?, ozna?i? katere program?ke bi rad, posname na usb klju?, ki ga vtakne? pol v avto in po?aka? da se vse poin?talira. Po ponovnem zagonu ima? potem lepo vse gor.filme pa mora? potem imeti na usb klju?u v direktoriju Movies..
Sem kar navdu?en nad navigacijo. V navezi z hotspotom na telefonu, ti lepo priporo?a bencinske, parkinge in druge ustanove na poti. Poka?e ti kak?no vreme te ?aka na poti in na cilju. Edino mote?e je ko ti teta pove kam zavit v levem zvo?niku, v ostalih pa dalje ?pila muzika na polno. Ni ?anse da jo razume?.. vse ostalo pa zaenkrat super. Kako te pripelje na cilj pa bomo videli v sredo ko gremo malo na zahod..
ker sem se kar iskal v teh navodilih in fajlih, sem porabil cca. 2uri. druga?e je sedaj, ko vem kako je treba in imam vse downloadano dela za cca. 10min. Je pri ?estkah enak postopek?
Parkirana v garazi in caka novga lastnika. Jaz pa uceri ze prevzel drug wagen, ki zal ni Mazda, ker v tem rangu motorne moci Mazda nima svojega predstavnika.
Rad bi kupil originalna mazdina plati??a 18 col na mojo mazdo 3 challenge let. 2014. Nikjer nisem opazil cene za ta plati??a. A mogo?e kdo ve za ceno in kje se jih lahko dobi?
Kupi? jih lahko pri tvojem mazda prodajalcu, cena je bila v?asih 190? na komad. Poglej na mazda.si ali mazda.at. Dam sem raje kupil neoriginalne, da vsaj malo odstopam od mno?ice, pa ?e ceneje pride? skozi..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
All in one za mzd si dol potegne?, ozna?i? katere program?ke bi rad, posname na usb klju?, ki ga vtakne? pol v avto in po?aka? da se vse poin?talira. Po ponovnem zagonu ima? potem lepo vse gor.filme pa mora? potem imeti na usb klju?u v direktoriju Movies..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani