Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Jaz sem pri G100 na testni vo?nji imel popolnoma identi?ni ob?utek - pejt probat G120 ali pa dizla, sta ?isto druga ma?ini in drug ob?utek (2.0L se zelo pozna pri navoru).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ja, saj je "5.5" na isti kot imajo lastniki Passatov in ostalih limuzin "6l" in lastniki dizelskih kompaktne?ev "4,5L". 

Zapelje? se na vrh klanca na AC in se spusti?. Potem pogleda? porabo. Ali pa vozi? 70 km/h po magistralkah in pospe?uje? kot da ma? literco na armaturki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

V... 6... vozi?... 60km/h? O.o Men pri tolk menjalnik niti nad 4 no?e iti tudi v ro?nem na?inu. To ni traktor da bi ga vozil na 1500 obratih :/

(Poraba se ?e vedno dr?i nekje okoli 7-7.5 pri AC vo?nji 130-150, okoli 6.5 pri vo?nji po magistralkah in tam med 7.5-8.5 pri jacarjenju po Ljubljanski gu?vi. Menjalnik doda nekega pol litra zgleda.)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Namen imam kupiti SD preko eBaya za mojo M3 2017. Kot razumem je priporo?ljivo vsebino skopirati na hitrj?o Class10 kartico. Ker bi oboje naro?il so?asno me zanima, koliko podatkov je na kartici oz. koliko GB mora imeti nova.

Hvala.

S prve roke:

* Original kartica je 8GB in ima nekih 7.6GB zasedenih. Tako da mora? kupiti vsaj 8GB.

* Kartica se zaklene nekako po 50km prevo?enih z njo v avtu. Dokler se ne zaklene podatkov ne more? skopirati ?ez (ker je licenca vezana na serijsko kartice). Ko pa se pa enkrat na kartico shrani datoteka z licenco lahko vse skupaj brez te?av skopira? na drugo kartico. Le posodobitve z moram vedno delat z original kartico (in potem datoteke spet skopirati ?ez).

* Pri meni se je razlika v hitrosti nalaganja kar poznala (precej manj ?asa pi?e "Loading navigation..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Joj, sliko vsaj obrni. Pa preberi kako stran nazaj ker smo se glih o tem pogovarjali - ?e ima? firmware razli?ico ki se za?ne z 59.00.4xx je to hro?? v headunitu, pejt do servisa da ti jo posodobijo na 59.00.502 kjer je to popravljeno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Poglej zadnje tri ?tevilke v verziji, 59.00.443C mislim da je imela problem da je javljala SCBS napako. Najnovej?a je 59.00.503A ki je to baje popravila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Dve opciji sta:

* Ima? verzijo firmwara na HU ki ima v?asih problem da za brezveze javi pregretje sistema SCBS (mislim da se gre za 59.00.4xx)

* Da se je sistem zaradi morilskih temperature res preve? segrel - laser je namre? v enoti na vrhu vetrobrana.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.