Skoči na vsebino
Spet karambol
Napisano

Samo zanima me, kam peljat, da bodo lli?arska dela kokr tok v redu. K mo?niku ne grem, ?eprav bi najraj ?el, ker bi mi mogl ?e predn odbija? popravit, ker se je nekak snel. Toliko o kvalitetnem delu.

A-Cosmos celov?ka sem tudi ?e bil. Barvali so mi prednji blatnik, pa je ?isto drug odtenek :)

No, danes me je ena teta izsilila pr brniku, tko da je rezultat po?kodovana zadnja vrata, malenkost prag, blatnik , pa odbija?. Kam peljati tole zrihtat? Kaka ideja?

Predvsem mi je va?no to, da ne hodim spet 4x nazaj.

post-5237-1378190466_thumb.jpg

post-5237-1378190485_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GY UG8
Napisano

Zanimivo. :-)

Mislim, da bom letos menjal zimake. Jih imam ?e nekaj sezon, pa nimam ve? dobrega filinga. Zdaj sem imel nokian, katere bodo pa naslednje pa bog ve.

Bolj mi je va?no, da je po mokrem pa plundri ok. Na suhem je na?eloma ve?ina gum dobrih. Ve?krat so taki pogodji, da je mokra cesa kot da bi bil samo sneg.

Se pravi, trenutno mamo GY UG 8 v izboru, pa mogo?e bi ?e kako dunlopko zraven dodal. Kaj pa continental?

A ostali imate zimske na drugih 15 col feltnah (195/65/15) al mate to standardno 205/55/16?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GY UG8
Napisano

A savske so ?e zakej? :-)

Sem ?el za hec malo pogledat cene. Res se da ugodno dobit zimske, za cca 60? na kos, oz. ?e manj. Kaj pa dunlop 4d mislim da je oznaka?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Evo tudi jaz sem spro?il zadnji? ro?no regeneracijo. ?e se je prej s Petrolovo nafto regeneracija izvajala na cca 170-180km, se sedaj na 210. Me pa zanima kaj bo , ko bom tankal spet hoferjev, s to se je ?e prej izvajala na cca 210km. Torej, nek napredek je :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z M6 2013
Napisano

Tempomat v nekaterih situacijah vozi precej neoptimalno, kar je razumljivo. Na primer, na AC sam ?e prej vidi? nekoga, ki bo z manj?o hitrostjo zapeljal pred tebe in ustrezno reagira?. Tempomat pa ti??i gas do zadnjega, ko avto zazna in nato celo zavira.

A pri radarskem lahko nastavlja? minimalno oddaljenost do naslednjega avta pred teboj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Kje bi jo pa lahko dobil za vikend. Dobil sem jo za max 1 urco :-) Bi pa ?e karavanko sprobal, ?e bi bla opcija ja :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Sigurno :-) V?eraj sem vozil novo octavio combi, poraba je bla 5.5l :-) Naredil sem ene 50mestnih in primestnih kilometrih, motor 1.6 TDI. Kar lu?tna zadev?na, ok motor mi je bil pre?voh. ?eprav, mazda je mazda :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nevarni servo volan na M6
Napisano

So me klicali iz servisa in pravijo, da so bile baje M6 2009 vpoklicane glede te zadeve. O?itno jo prej?nji lastnik ni peljal na servis glede tega.

Sicer mi bodo zadevo brazpla?no popravili.

Ej "maat", NO MENI SE JE TA ZADEVA ZGODILA PRI 130 KM/H. SI PREDSTAVLJA? MOJE OB?UTKE???

?E SEDAJLE SEM HVALE?EN, DA SEM SPLOH ?IV. SAMA SRE?A, DA SEM BIL NA PREHITEVALNEM PASU IN DA NA VOZNEM PASU NI BILO NIKOGAR!!!

SEDAJ RAZUMEM ZGODBE KOT SO => Zaradi neznanega razloga zavil in ?elno tr?il v ...... .....itd...

KATASTROFA.

SAJ NE DA BI SEDAJ PAMETOVAL. ?E SE ZGODI TOLE KAR SE JE MENI ZGODILO DANES NEKI ?ENSKI ALI KAK?NEMU NEDELJSKEMU VOZNIKU............FANTJE VAM POVEM ...........SLEDIJO 100% ?ALE!!!

TE?KO, ?E BOM TOLE SVOJI M6 2009 OPROSTIL........... IN VERJETNO SLEDI ZAMENJAVA AVTA.

?E ENKRAT, NE MOREM VERJET, KATASTROFA OD KATASTROFE.

Mogo?e ?e tole.

Avto je SLOVENSKI, kupljen pri Selmarju v Celju.

Sva?ta. Me zanima, ?e se kaj podobnega dogaja tudi drugim znamkam?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.