Skoči na vsebino

Mi smo tudi na?o petko opremili s to klju?avnico v BTCju (A-Cosmos). Se ne spomnim to?no, koliko je ko?talo, mislim pa, da je bilo okoli 130?. Lahko pa doma preverim (beri: vpra?am ?eno sramezljiv ).

Sam tega ne more? narediti, ker je potrebno preprogramirat ra?unalnik, pa na armaturi pred desnim sede?em je (vsaj pri na?i petki) lu?ka, ki ima napis, da je vre?a ugasnjena.

Ni tako enostavno, kot bi ?lovek mislil, da je. In tisto, kar nas ni? ne stane v?asih nas najve? ko?ta. Lahko naredi? sam, ?e pa se karkoli zezne? pa se lahko spro?ijo ?e v gara?i ali pa se sploh ne spro?ijo nikoli...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Od tega "nadstre?ka" se je vse sipalo dol. In ko sem vklopil ventilator, je vse pihnilo v kabino. In sedaj je BTjka polna ?ganja. Bo treba sesalc razkurit...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

MALI OGLAS

Prodam lesen  mobilni nadstre?ek za avto, ker sem ugotovil, da je premajhen za moje vozilo. Primeren je za kak?en manj?i avto do 4 metre dol?ine. Zelo prikladen, ker ga povsod lahko peljete s seboj in ne glede na to, kje parkirate, je avto za??iten tako pred to?o kot pred ?go?im soncem.

.

post-5658-0-45681200-1468177805_thumb.jpg

post-5658-0-56517700-1468177806_thumb.jpg

post-5658-0-32980300-1468177807_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tko kot sm rekel, ne ve? kaj je to zaen avto in ?esa je sposoben zato tud ne razume? ;)

Tud js ne razumem obsesije s terenci, kesonarji, dizli, pa jih vseen pustim pri mir..

Slivka kar se pa tvoje ocene ti?e pa.. Saj jaz tudi ne razumem zbiratelje metuljev pa jim zato ne pametujem.  :zvizga:

Mislim, da se nismo dobro razumeli. Vsi se strinjamo, da je oglas s tako ceno bolj hec kot kaj resnega. In tudi vse ostalo, kar sem potem dodal, je bil pa? hec in ne "pametovanje"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Me sploh ne gane. V soboto sta bila tast in zmajka na obisku (vnuke pogledat), pa je tast spotoma pripeljal 100 litrov nafte za 85?. Mo?akar ?ivi blizu Avstrijske meje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/ad.asp?id=11105248

Spimpan Ferrari s13 se spet prodaja :D zdj o?itno z ?e mal bol realno ceno..

Samo so pa maherji teli Japonci: ma?inca od malo ve?jega mopeda (?e ne 200 ccm), pa 177 konjev... Temu se re?e tapravi downsizing.

Ima pa mo?i?ek zanimivo idejo, da za 4000? prodaja 26 let star avto. ?e bi bil lepo urejen in registriran, mogo?e ?e... Ker pa stoji ?e pet let, bo pa na njemu za vsaj pet tednov dela, da se ga spravi v pogon: pa kak?ni oksidirani kontakti in lu?i ne delajo, pa zarjavele zavore, pa preperele gumijaste cevi, ki bodo spustile, preden se avto dodobra segreje na delovno temperaturo, pa pnevmatike za zamenjat,... Sicer pi?e, da je narejen servis, a ?e je bil narejen pred petimi leti, to ?isto ni? ne pomeni. Olje pa? stara tudi, ?e stoji. Jermeni prav tako...

?e vse to delo od?teje od nastavljene cene, bo dobil kve?jemu 500?... Seveda ?e je vse na vozilu original oz. so kakr?ne koli predelave homologirane... No, ideja, da to proda za 4000?, je pa vsekakor zanimiva. Me zanima, ?e mu bo posel uspel. Mogo?e pa mo?akar najde novo tr?no ni?o: stari klump drago prodajat...

post-5658-0-15341800-1467613108_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Mislil sem na hi?o. Sploh na to, kar ima na oknih. Je zra?no in lepo lahko vidi? ven. Naredi pa lepo senco, da sonce ne ?ge noter. Ima mo?no ogrodje in je dovolj robustno narejeno, da veter ne odpihne. Bolj ko gledam, bolj mi je ideja v?e?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja, v petih dneh je 2x prepotoval svet  :vesel:

Obseg Zemlje po ekvatorju je okoli 42.000 km, s tem, da je vmes precej morja... Torej je moral precej vijugat, da jih je naredil 150.000, ?e je samo dvakrat obkro?il svet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ej, ?akaj malo. A sem jaz kaj zamudil? Prva registracija junija 2016 (torej je star najve? ?est dni), ima 150.000 km, prodaja ga pa zaradi neuporabe?  ?zmeden?  :ne vem:

post-5658-0-03607000-1465239440_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Glede na to, da nisem Strojan family poglavar, ki bi v vsakem trenutku preva?al 16 otrok v avtu, mi je kar QL.  :harhar:

Ah, ?e da pelje? tri penzioniste, trovratni avto ni najbolj?a izbira...

Za 16 otrok ti itak niti nima? ustreznega vozni?kega dovoljenja (D-kategorija). ?eprav, ?e bi bil poglavar Strojan, ga niti ne bi potreboval. Pa tablic na avtu najbr? tudi ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.