@JaniK, ko smo bili na predstavitvi nove Mazde6 lani pri uvozniku (MMS d.o.o.), so nam med drugim povedali, da najnovej?i Mazdin AT prestave menja celo hitreje kot DSG menjalnik pri enem priznanem proizvajalcu vozil.
Ogledujem za kak?no Mazdo z V6 motorjem, pa na avto.net ni nobene (?e odmislim X9, ki mi oblikovno ni preve? v?e? in pa cena itak zasoljena u bo?ju tetku).
?e najraj?i bi imel 626 2.5 V6, ampak so pri nas redke za popizdit.
Prednje lu?i in odbija? so mi kar v?e? (mogo?e rahlo preve? extreme styling odbija?a), medtem ko npr. vsebina prtlja?nika je pa ?udna zadeva za moj okus.
Tole je pa BAF 323 z doslej najve? prevo?enih kar sem jih videl na avto.net:
Znanec mi je omenu, da ga zanima Mazdo6 dizel, cca. 2004 letnik, pa sem gledal po avto.net in imajo o?itno v ve?ini primerov nazaj zavrtene ?tevce, to sklepam po tem, da ima zgolj ena preko 300.000km prevo?enih (konkretno 322.000).
Kakorkoli, se mi zdi ?udno, da izmed recimo 20 komadov cca. 10 let starih DIZEL vozil, imajo ostale tako malo km.
Ja Dejan, ampak 20? na dan in pa mesec ima 30 dni, se prav je to potem 600?, ki jih mora? potem nekako noter prinest, saj so v tem primeru ?ista izguba.
Tistile A4 z anemi?nim 1.8 motorjem je pa dobesedno zastavono?a med avtomobili, ki mi NE pridejo v po?tev (po?re?en bencinski in iztro?en avto, z dragim zavarovanjem).
Golfi so vsaj v veliki ve?ini z dizel motorji, ?esar pa ne ?elim. V primeru nakupa Golf 5 recimo, niti ne vidim bistvene pridobitve, kot ?e bi obdr?al svojo trenutno 6-ko in naj se z njo vozijo, konec koncev bi bilo ?e ceneje, saj te?e na LPG.
R Megane Scenic se mi ne zdi slab predlog, pa recimo z motorjem 1.6i 90KM, ?e obstaja.j
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se mi zdi izjemno ugodna cena za LPG predelano Cx7;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=823361...a%20CX-7%202.3i
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani