Aja, a to kje pi?e kok kil, da da? loh lupinco spredi?
navodila....(vseen pa poglej ?e ni klju?avnica v predalu ali na strani armaturke....ampak kakor vem sta dva pogoja - senzor v zicu in seveda pas. so pa max kile, ker kao cej e npr 20kg je to lahko ?e otrok pa neke fore...preveri - ne mi verjeti
passanger seat occupancy sensor je ?e se ne motim
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
To?no tako, ker ne vem zakaj bi mno?il krat 2 (no sicer v tej dr?avci me ne bi glih ?udlo, pa magari ne bi vedli pristojni povedat odkod jim izra?un, ampak da tako pa? mora bit). Je pa fajn, ker pride ?e v razred pod 1350 ccm in vsaj nekje privar?uje? z njo, hehe.
no ja zavarovanje pa kW gleda
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ta avto sem ?el gledat in morm re?t,da izgleda prov fajn. Tud okol ma?ine ni ni? mastno od olja. Zatakne se edino pri tem, da je prodajalec tretji lastnik in brez servisne s katero bi lahko potrdil pristnost kilometrov. ?eprov se mi zdi,da znajo bit kr realni kilometri, glede na ohranjenost. Malce zna koga zmotit rahlo obdrsani stebri?ki (plastika), zgleda da zaradi nalaganja v avto.
Mene je najbolj zmotilo to,da nima ve? opreme (kaki parksenzorji nebi ?kodl...).
Me pa zanima za tole Mazdo 6. Sem klical lastnika, pravi da ima s plinom prevo?enih cca 50 000km in je bil sli?at ?ist zadovoln s plinom. Ima pa sistem G1, pa me zanima kako se obnesejo tile bencinarji s plinom?? Enkrat sem bral,da tile mazdini oz fordovi motorji niso najbolj??? Ve kdo kaj ve? povedat ?? PA ?e lastnik je reku,da prodaja zato, ker rabi 4x4 avto.
brez servisne je vsak (v smislu knji?ice) si preveril na servisu digitalno? Nekaj morajo imeti vsaj zadnjega v garanciji po vsej verjetnosti, pa lahko nekako oceni? ali je to res,
Redni servis je imel... pa gume menjat... Se prej je pa enkrat moral menjat en lezaj... pa pri sovoznikovih vratih nekaj "zvizga". Zacvorne obloge je rekel Simon, da so se OK (ti si menda rekel, da bo treba menjat pri naslednjem rednem servisu)... Drugace overall je menda zadovoljen... edino tisti "kitajc" mu zivce pije ... predvsem, ko je treba uproabljati navigacijo ...
Drugo leto ga caka menjava dveh kompletov gum - enega spomladi, drugega jeseni ... Letne so menda ze na koncu, zimske bodo pa se za letosnjo zimo... vsaj tako je rekel menda Simon...
zavore in diske sem komplet spredaj menjal, zadaj je bilo vpra?anje. Sam da 'pele'
?e si bil pa ?e v datumu tako natan?en... sem mislil, da ima? tud ure in minute pod nadzorom... ok za sekunde vem, da bi bilo preve? pikolovsko
In ker smo ?e glih pri ?arnicah in menjavi sva se v?eraj z bratom trudila dve uri (brez zajebancije), dva sva uspela na Stilotu zamenjat levo ?arnico kratkih lu?i. Preklela sva vse Italijane po vrsti, ker to kar so naredili je ?isto namensko, da si obvezen it na servis in pla?at 38,50? za menjavo.
Pizdarija se o?itno menja tako, da je treba snet prevleko odbija?a skupaj z masko hladilnika. Potem od?raufa? lu? in jo izvle?e? ter zamenja?. Ampak za to rabi? dvigalo ali pa vsaj kanal.
?e tega nima? poskusi? od znotraj, ker skozi kolotek tudi ne gre. Odstranit je pa treba pokrov elektronike in akumulatorja, izvle?t akumulator.... nekje vmes popizdi? in s spajkalnikom odre?e? plasti?no ?katlo/za??ito, ki je tam iz neznanega razloga, Tako pride? do pokrova ?arnic, ki ga seveda na more? odstranit saj ga dr?i kovinski nosilec akumulatorja. Prekolne? vse italijane po spisku, Po 15 minutah kot po nekem ?ude?u uspe? izvle?i pokrov ?arnic.
Ker je seveda malo prostora ti vmes odleti kovinski zati?, ki dr?i ?arnico. Najde? ga s pomo?jo magneta. Zamenja? ?arnico in poskusi? sestaviti v obratnem vrstnem redu...?as in koli?ina kletvic se pomno?i s faktorjem 3. Ker si seveda brez akumulatorja je treba sestavit vse nazaj in dr?at pesti na rokah in nogah da bo delovalo. No vsaj to... deluje.
Zdaj mi je jasno zakaj taka cena na servisu. In na tem primeru je jasno zakaj je EU zahtevala, da ne bo homologacije, ?e se ne bo dalo enostavno zamenjat ?arnice, ker kak?en je point da so zahtevane v dodatni opremi, ?e jih ne more? menjat - to je kot bi se delali norca.
Zatole in podobne se spla?a ?e imeti AMZS ?lanstvo. Veliko storitev pokriva, jaz grem danes AKU pogledat kon?no
Ne mores primerjati tvojega avtobusa z Me?ko ... Sej razni Ferrariji, Lamborghiniji, Aston Martini, Veyroni in podobni so tudi verjetno drazji kot tvoj avtobus
Nov tak Mercedes je verjetno dvakrat drazji od tvojega avtobusa ... Kolikor sem na brzino pogledal so na mobile.de od 75K ? navzgor ...
to je ?ist drug svet, druga?e pa zanimiv oglas....nobenih konjev, kubikov, col....
Zadnjic, ko sem vracal Renault Zoe, ki sem ga imel na vikend probi, so imeli v Lescah enga Mercedesa... Sem najprej mislil, zakaj v Renault / Dacia salonu prodajajo tudi Mercedese... pa je potem prodajalec rekel, da je rabljen, samo ga imajo kar v salonu, da kaj ne izgine z njega
Jures, raje vzemi naslednjo generacijo SLK-ja, ker razlika v voznji je kar konkretna in le par 1000 cekinov vec (v primeru, da imas viska v denarnici, se razume).
Ma dej 5 min prevec sem imel, ni sezona, ni placa, ni cajta...konje pa cabrio sem dal na filter
Kolkor imam v spominu, je ?lo v mojo 6-ko 2.3 motor 4,4 litra (skupaj z ol. filtrom), v 2.0 ?e nekoliko manj, v 1.8 pa ?e manj in sem pozabu cifro ali 3,8 ali 4,0 litra skupaj s filtrom. ?e bo kdo 5L nalil noter bo imel tolko preko maksimuma, da bo potrebno ponovno ven spustit, ker tolk preko maksimuma pa ni ve? hec.
Res da 1.8 nikol nisem mel, mam v mislih da so enake, could be wrong
pozdravljeni,imam eno te?avo.Kupil sem mazdo 6 2003letnik,bencinar 1.8.Pred kratkim sem zamenjal olje in filter,od takrat sem naredil 1000km,danes pregledam olje manjkal je 1l.Ne vidi se da bi kje spu??al.?e je gdo imel kak?no podobno isku?njo,naj odgovori na moje vpra?anje. lepo prosim..
vpra?anje - koliko si nalil?, ker povsod pi?e 4L dejansko gre pa notri 4,5-5
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
navodila....(vseen pa poglej ?e ni klju?avnica v predalu ali na strani armaturke....ampak kakor vem sta dva pogoja - senzor v zicu in seveda pas. so pa max kile, ker kao cej e npr 20kg je to lahko ?e otrok pa neke fore...preveri - ne mi verjeti
passanger seat occupancy sensor je ?e se ne motim
Povezava za deljenje
Deli na druge strani