Mene pa zanima ?e je dovoljeno imeti gume z vi?jim hitrostnim razredom kot je to vpisano v karton?ku, trenutno je najvi?ji hitrostni razred W jaz bi dal pa gori Y
Zanima me ?e kaj pomeni ?e pi?e na gumi ZR18 in XL.
Hvala za odgovore.
bolje je ?e bolj?e seveda, predpisi govorijo o minimumu
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Absolutno, zato sem jo tudi kupil, ker snezne situacije sem imel letos 2x, od tega enkrat voznja po mestu... Najbolj mi je vsec to, da odpade tisto letenje po vulkanizerjih in premontaze itd
kaj pa Estimated range....jo kaj pobira al bo treba poletje pocakat
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz delam na leto preko 30.000km in sem brez pomislekov vzel v M6 najmocnejsega bencinca, ker vecinoma vozim na relacije in je poraba okrog 7.2l /100km.
Pa ni skrbi z DPF, turbinami itd.
moj bo bencinar naslednji, edino v razredu kjer se sedaj po?utim najbolje je to te?ja izbira.
Homologirani sta dimenziji 16 in 18 palcev. Mi2 sva se odlo?ila tako, da se bo poleti kotalila na 18-kah, za zimo pa nabaviva manj?e z zimskimi gumami.
Ja na cesti jih zaenkrat res ni ne vem koliko, saj je dobavni rok par mesecev. In po mojem mnenju se verjetno tudi ne bodo namno?ile kot kak?en klio, captur ....
Dilema bencin / diesel pa je vedno prisotna in je pa? odvisna od mnogih dejavnikov - jaz sem prenehal razmi?ljati po tem, ko sem videl razliko v ceni in pa glede na dnevne potrebe prevoza: vsak dan v Lj. in domov znese cca 2 x 15 km in to je to.
Na tej razdalji se dizel niti ne segreje....kar pomeni da bi vec zrl kot benz
Drugace pa brez zamere, govorite o avtu ki je 20.000? nato pa debata o 0,5-1l na 100.....
Pri 15.000km je to vec stroska med benzom in dizlom za cca dobrih 100 evrov, ki jih pri servisu dobis nazaj, razlika v ceni novega avta pa 1.800?!!! Ne more? re?i da je cenej?i avto, ki ?re manj....
Dajte gledati dolgorocno, ne samo papir, ljudski problem je da kupujemo z o?mi, za 30km na dan je dobra tud dacia
Rumors of Turbocharged or MPS MX-5 Miata Circulating
In Hidetoshi?s interview with Motoring, he said of this fourth generation MX-5, ?We will have this ND-series model for maybe ten years, which gives us plenty of time to make many variants?And yes, a turbocharged or MPS variant is one of the options we will definitely consider.?
We?re more likely to see a turbocharged engine than a 2.5-liter machine, as Mazda?s top priority is keeping the MX-5 lightweight (as it shed 50 lbs on its latest edition). ?[Generally speaking] turbocharging is preferable, even to a V6 now,? Hidetoshi told Motoring. ?We can use a lighter engine with the same or more power, and achieve [the] emissions and fuel consumption we need.?
Think, consider, maybe......alfa jo ima ze na cesti...
6 mps tudi ze thinkajo 7 let....
Pribli?no koliko pa ta funkcija v praksi zmanj?a ?ivljensko dobo akumulatorja ?
Ti ne me vprasat ker ne vem....ta avto ima itak start stop z agm ampak avto je stal eno leto in aku je moral biti menjan, vzrok ne vem...
Bolj mi je vazno da xenonke ne kurinkar tako. 10 sekund sem pa natavil to mora vzdrzat.....saj ko se start stop vklop na kriziscu pol minute dela celoten strom avta....
Pa se en razlog je, meglenke lepse svetijo po tleh ker so tik nad tlemi kot visoke lampe
A je quatro gatti "stiri macke"? Te imam v mislih... zal imam robo doma... Danes ne vem ce bo cas... mogoce bolj proti veceru... enkrat po sedmi, ce je OK?
se ne mudi, ko utegne?. Ja - a ?e nisi sli?al medvo?kega izraza, tako kot je na Zbilju 'dodir'
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vpra? labija ....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani