Pomoje da je, bolj ali manj. Nekaj ima pa avto ?e kilometrine, pa je posledi?no zaradi tega tudi cikel pogostej?i.
Jaz sem sedaj kar lep ?as tankal na Hofer ?rpalki pa sem imel regeneracije na 200-230km. Trenutni tank je spet OMV pa so regeneracije na 170-190km. GO figure. S tem, da imam trenutno powerbox izklopljen, prej je bil na na eni taki srednji vrednosti
Hvala obema za slikovni material. Ja predal?kov je dovolj, gre se pa za to, da ko prtlja?nik napolni?, da ob recimo mo?nej?em zaviranju ne dobi? vsega v glavo. Kako vre?ko, torbo, itd...?e ne ?e zaradi bolj?ega ob?utka, ki ga ta mre?a ponudi. Rolo vidim da je, sem mislil da je ?e potem mre?a ki bi ?la navpi?no gor do strehe.
?e nekaj mi je '?udno'. Ko gledam slike, nikjer v petki ni mre?e zadaj tako kot ima ?estka. Zdej, al to sploh ni opcija, ali pa imajo ampak je povsod podrta? Lastniki?
Debata se lepo razvija :-) ja, povsod so plusi in minusi ja. Bo treba razmislit, najprej moram petko pogledat da vidim kako in kaj. ?estka vem da je zakon za vozit. Je pa res da se je treba precej sklanjat, ko dajes otroke ven, not,...
A na petko je zajeban kolesa na streho dat? Zaradi vi?ine avta mislim?
No sej, cincam za familijo 5 vs. 6. A s petico pridobi? na prtlja?niku ali ne? Po specifikacijah je tam tam, samo vemo da so enoprostorci malce vi?ji zadaj, pa gre mogo?e bolj v vi?ino vse skupaj. Stara ?estka ma recimo rolo oz. nosilec roloja dosti nizek, tko da ta velk kufer ne gre bo?no do konca notri (se zadane v rolo). Take stvari...drobnarije ampak...
A to drzi, da ima petica ob?utno slab?i menjalnik? Pri avtomagazinu so to v testu zapisali. Malo kolebam med samo uporabnostjo, 5 vs. 6-ka. Predvsem prtlja?nik, komentarji za?eleni :-)
To more biti tudi fajn, jaz bi tudi to mel :-) Ampak mi ni jasno, zakaj je to samo z avt. menjlanikom. Teoreti?no bi lahko dal v ?esto na AC potem pa ti ravno tako lahko uravnava hitrost?
Imam jih na stojalu za gume v kleti. ?e lani so mi to delale in sem mislil, da so samo za centrirat.
Pet let stare zimske Dunlop so zakon glede mirnosti v vo?nji proti tem.
Hja, baje se dogaja to. Ravnokar tudi na moji zadnji levi gumi. Kupil sem jih lani, bridgestonke turanza t001. Letos trese, pr todivot pravijo da je ena guma fu?. Jutri grem reklamirat pa da vidmo kaj bo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepo, a jo prodaja?? :-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani